ВЕСТИ / Други пишу... / Режимска тортура

СТРАДИЈА 2016- ЉУТИ ПОЛИЦАЈАЦ ОТЕО ДЕДИ ДВЕ ПЕНЗИЈЕ ЗАТО ШТО МУ ЈЕ ОПСОВАО ПРЕМИЈЕРА ВУЧИЋА


МОРА ДА ПЛАТИ 65.000: Саобраћајцу опсовао премијера Вучића… Прекршајни суд у Ваљеву казнио је са 55.000 динара пензионера из Горњег Милановца Ратка Јеринића (68) зато што је из комбија, у коме се налазио као сувозач, док је пролазио поред саобраћајца на Ибарској магистрали кроз прозор опсовао премијера Србије Александра Вучића… Јеринић је осуђен због прекршаја Закона о јавном реду и миру са 55.000 динара, а са још 5.000 динара због тога што није носио личну карту…  Саобраћајац је изјавио да га је Јеринић „вређао“ док је регулисао саобраћај и да је након тога, пошто је комби прошао поред њега, обавестио дежурну службу о том „случају“, а она је саобраћајној патроли наложила да комби са Дмитрићем и Јеринићем заустави на њиховом путу ка Горњем Милановцу и спроведе их у станицу у Љигу...

Прекршајни суд у Ваљеву казнио је са 55.000 динара пензионера из Горњег Милановца Ратка Јеринића (68) зато што је из комбија, док је пролазио поред саобраћајца на Ибарској магистрали кроз прозор опсовао премијера Србије, а са још 5.000 динара…

ЧАЧАК – Прекршајни суд у Ваљеву казнио је са 55.000 динара пензионера из Горњег Милановца Ратка Јеринића (68) зато што је из комбија, у коме се налазио као сувозач, док је пролазио поред саобраћајца на Ибарској магистрали кроз прозор опсовао премијера Србије Александра Вучића, објавио је данас чачански портал Морава Инфо. Јеринић је осуђен због прекршаја Закона о јавном реду и миру са 55.000 динара, а са још 5.000 динара због тога што није носио личну карту.

Дужан је да плати и још 5.000 динара за трошкове прекршајног поступка.

Ако износ не уплати у року од 15 дана, Јеринићу прети више од два месеца затвора, јер један затворски дан кошта 1.000 динара.

Јеринић, који је пензионер са месечним примањем од 25.000 динара, 17. августа возио се у комбију Доборосава Дмитрића и седео на месту сувозача када су прошли Ибарском магистралом кроз место Љиг.

Возач Дмитрић, који је био сведок на суђењу, рекао је да је у том месту на Ибарској магистрали била гужва, да је његов сапутник нешто опсовао док су пролазили поред саобраћајца, али да „није обраћао пажњу на то“.

Саобраћајац је изјавио да га је Јеринић „вређао“ док је регулисао саобраћај и да је након тога, пошто је комби прошао поред њега, обавестио дежурну службу о том „случају“, а она је саобраћајној патроли наложила да комби са Дмитрићем и Јеринићем заустави на њиховом путу ка Горњем Милановцу и спроведе их у станицу у Љигу.

One thought on “СТРАДИЈА 2016- ЉУТИ ПОЛИЦАЈАЦ ОТЕО ДЕДИ ДВЕ ПЕНЗИЈЕ ЗАТО ШТО МУ ЈЕ ОПСОВАО ПРЕМИЈЕРА ВУЧИЋА

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: