ВЕСТИ

Француска легализовала геј бракове! (Да ли ће и то бити услов Србији за добијање „датума“?)


12/04/2013 – 14:45

Francuska legalizovala gej brakove!

Za tekst zakona su glasale sve levičarske grupe, kao i nekoliko poslanika UMP i UDI, omogućivši tako da se stvori većina oko tog rešenja

Foto: Tanjug/APFoto: Tanjug/AP

Francuski senat je danas usvojio zakonsko rešenje kojim se homoseksualnim parovima omogućava sklapanje brakova i usvajanje dece, a glasalo se podizanjem ruku, preneli su francuski mediji.

banner_video_468x60.jpg

Radi se o najvažnijoj društvenoj reformi u Francuskoj od ukidanja smrtne kazne 1981. godine.

Za tekst zakona su glasale sve levičarske grupe, kao i nekoliko poslanika UMP i UDI, omogućivši tako da se stvori većina oko tog rešenja.

Predivno se osećam, Senat je izglasao nacrt zakona Brak za sve! – izrazio je svoju radost izvestilac zakona u Senatu Žan Pjer Mišel na društvenoj mreži Tviter.

(Telegraf.rs / Tanjug)
_______
http://www.telegraf.rs/vesti/644598-francuska-legalizovala-gej-brakove

1 thoughts on “Француска легализовала геј бракове! (Да ли ће и то бити услов Србији за добијање „датума“?)

  1. Ako NAROD SRBSKI ZABRANI GEJ-PARADE – NECETE uci u EU i to Vam je spas!
    Licno imam HOROR iskustvo: STA ZNACI KADA PEDERSKI LOBI OBRLATI VELIKU FIRMU ili glavne pozicije u drzavi – a o zlopotrebljavanju muske dece – da ne govorim! ONI SU onda GORI OD MAFIJE i tada RASISTICKI TERORISU NORMALNE sexualno orijentisane! Moje HOROR-iskustvo je – DA SU ONI SVI BOLESNI U GLAVU, dele sebi pozicije po pederskoj liniji, sexsaju se po firmi i ako se neko slucajno sa jednim zakaci – onda ima CELU MAFIJU NA VRATU, KOJA GA PROGONI ko djavo!
    Od tada nemam vise MODERAN stav o njima!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...