ВЕСТИ/ДРУШТВО/НАЈНОВИЈЕ/ПОЛИТИКА/СРБИЈА

ЕПИЛОГ ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ: БУЂЕЊЕ НАРОДА- ИЛИ ШТА ЧЕКА РЕЖИМ КАД ОДЛУЧИ ДА СЕ „ПРОШЕТА“ (ВИДЕО)


ГРАЂАНСКИ ОТПОР… (ВИДЕО ЦИКЛУС)

****

Изгледа да грађани Србије коначно схватају, да ако желе да опстану биолошки и економски (пошто је премијер Дачић сам признао да непријатељска ЕУ управо и прети сво време Србији „биолошким и економским нестанком“ док се он и владајући режим упорно повијају и вичу „удри јаче бриселски манијаче“…)- да тај опстанак неће обезбедити својим  присуством на режимским медијским разбибригама попут „фарме, великог брата…“, или „корпорацијско-гладијаторским“ спортским играма- већ да ће једино опстати ако се енергично супротставе режиму свуда тамо где је тај режим присутан, нарочито ако се дрзне да изађе на улице „слободарских“ српских градова.

Данас, 26 октобра 2013 су то биле новосадске улице, где се продани „жути режим“ усудио да својим присуством оскрнави улице „Српске Атине“- грађани Новог Сада су их дочекали онако како им и доликује. На видео снимку се јасно види нелагодност и страх припадника ДС, који су на улице изведени по „партијском задатку“- Тај страх и нелагодност су данас неупоредиво већи код припадника напредњачко-социјалистичке издајничке коалиције, којој је припала улога „укуцавања ексера у мртвачки ковчег“ Србије.

Верујем да ће се овај пролећни дух слободе ускоро спустити и на улице Српске престонице и других српских градова- јер ако је издаја Тадићевог режима била огромних размера- ОНДА ЈЕ ИЗДАЈА НИКОЛИЋЕВОГ (који је  преузео „издајничку штафетну палицу“од свог претходника, да би потом забраздио у издају још дубље и фанатичније) КОЛОСАЛНИХ…

ФБР УРЕДНИК МИОДРАГ НОВАКОВИЋ

—————————

————————–

————————–

—————————

————————–

————————–

1 thoughts on “ЕПИЛОГ ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ: БУЂЕЊЕ НАРОДА- ИЛИ ШТА ЧЕКА РЕЖИМ КАД ОДЛУЧИ ДА СЕ „ПРОШЕТА“ (ВИДЕО)

  1. I tako… kao što je rečeno u Svetom Pismu:“Ko se mača laća, od mača će i poginuti.“ Eto i žuti polako ginu od pištaljki i šerpi kojima su i sami obarali jedan režim. Pa kako se oseća bezdušni lepotan Tadići? I kakve crne misli more njegovog pajtosa Pajtićija? Zaigra mečka ispod Fruške gore i vrati se milo za drago. Okreće se kolo sreće i ko bi gori sad je doli. Mudar je naš narod. Neki to ne shvataju. Jer su praznoglavi i šupljoglavi. Lakše im ulazi u dupe nego u glavu. Oni će i dalje misliti, ako imaju čim, da su Bogom dani, da vladaju, da nas vode u demokratiju, da nam pokazuju put u crnilo EU. Isto kao što to misle ovi koji su ih zamenili. Sjahao kurta a uzjahao murta. Iopet Jovo, nanovo. Ali, Novi Sad se budi iz učmalosti, iz letargije, iz žutice… Živeli!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...