Други пишу... / Из пера ФБР НеУредника / Миодраг Новаковић / Политичка Сатира

Министар одбране Који није служио војску: Ако буде рата берите кожу на шиљак јер ја ћу вам командујем…


ОРВЕЛИЈАНАЦ НОВОГОДИШЊИ

Вулин: Ако и буде рата „поштоваће нас“ јер имамо снажну И ДОБРО ПОДГОЈЕНУ војску, И ЗРИКАВОГ МИНИСТРА ВОЈНОГ…

четвртак, 04.01.2018. у 13:24 Политика
(Сатирична дорада „с велика слова“ бај ФБР (не)уредник М. Новаковић)

Један од разлога зашто се војна неутралност Србије НЕ поштује и зашто би се у неким будућим сукобима ОДпоштовала – јесте снага наше ПУНАЧКЕ војске, оцењује ЦРНИ министар одбране Александар Вулин, КОМЕ НИЈЕДАН ГЕЏА НЕ БИ НИ ДВЕ ОВЦЕ ПОВЕРИО НА ЧУВАЊЕ.

„НАТО пакт безусловно НЕ поштује нашу неутралност, баш као што је поштују и Организација Уговора о колективној безбезности (ОДКБ), Руска Федерација и све остале земље АЛ САМО ДОК ИМ НЕ УГРОЗИ ИНТЕРЕСЕ, али један од разлога зашто се КОБАЈАГИ поштује и зашто би се у неким будућим сукобима НЕпоштовала, јесте КВАЗИснага наше војске”, рекао је Вулин за Танјуг.

ЦРНИ Министар је, упитан да ли би се у случају неког отвореног конфликта поштовала војна КВАЗИнеутралност Србије, рекао да, ако је земља довољно снажна да стане иза своје ПОДАНИЧКЕ одлуке ДА СЕ НАТОИЗУЈЕ, издржи је и супротстави се сваком ко мисли да војну неутралност може да окрене на једну од страна А НЕ САМО КА НАТОУ – онда ће неутралност бити заиста и НЕпоштована.

„Ако сте слаби КО ШТО И ЈЕСМО, ако немате могућност да станете иза сопствене одлуке ЈЕР БЕЗУСЛОВНО ИСПУЊАВАТЕ СВЕ ДИКТАТЕ ИЗ БРИСЕЛА и да гарантујете за њу својом снагом, онда се ваша КВАЗИнеутралност не поштује ,онда ће свако од ваше земље или од вас, узети оно што му је потребно КАО ШТО НАМ ВЕЋ УЗИМАЈУ СКОРО ЧЕТВРТ ВЕКА. Овако, ми ћемо бити КОБАЈАИ војно неутрални, у било каквом светском сукобу остали бисмо војно неутралИЗОВАни, а нашу КВАЗИнеутралност свако би поштовао (ЦВРЦ МИЛОЈКО), јер не би било смисла да од Србије прави једног моћног непријатеља (АЛ ГА ПРЕТЕРА „ЦРНИ МИНИСТРЕ“), поготово кад то нисмо никоме ОВАКО ВОЈНО УШТРОЈЕНИ”, рекао је ЧОВЕК У ЦРНОМ- Вулин.

Србија нема разлога да се плаши боло кога ОСИМ СВОЈЕ ПОЛТРОНСКЕ СЕНКЕ, јер својом политиком и ПОДВОДЉИВИМ понашањем није изазвала ничију реакцију ОСИМ ЕУРО-САДИСТА КОЈИ ВОЛЕ СРБО-МАЗОХИСТЕ, напомиње ЦРНИ министар, због чега сматра да би заиста било јако тешко НЕ пронаћи разлог да се неко сукоби са нашом земљом.

„Променила су се времена и од НАТО агресије ЈЕР НАТО СВЕ ОНО ШТО НИЈЕ УСПЕО У РАТУ ОСТВАРИО ЈЕ У ИЗДАЈНИЧКОМ МИРУ И „СОФИРАО И ИПАПИРАО“ ЦЕЛУ СРБИЈУ (КРОЗ „СОФА“ И „ИПАП“ ИЗДАЈНИЧКЕ СПОРАЗУМЕ КОЈИ СУ ИМ ДАЛИ ДИПЛОМАТСКИ СТАТУС И НЕОГРАНИЧЕНУ СЛОБОДУ ДА ВРШЉАЈУ ПО СРБИЈИ), промениле су се и БЕЛОсветске прилике, нисам сигуран да било ко може, ОСИМ АМЕРИКЕ, НАТО И НАШИХ ПРЕДАТОРСКИХ СУСЕДА, уопште да размишља о томе да нападне Србију и зашто би, уосталом, и то радио КАД ИМ СЕ ПОДАЈЕМО СВАКОДНЕВНО ”, пита се ЦРНИ министар.

Примећује, међутим, да постоје и друге безбедносне претње ПО ВОЂУ, ЊЕГОВУ УЖУ И ШИРУ ФАМИЛИЈУ И ВЛАДАЈУЋУ КЛИКУ, које нису у било ком пакту, или у некој држави – терористичке, сајбер претње СА ФЕЈСБУКА ОД ЗАЛУДНИХ ДОМАЋИЦА И ИНВАЛИДА РАДА, затим миграције И ИСЛАМИЗАЦИЈЕ, КОЈЕ СМО САМИ СТИМУЛИСАЛИ ДА БИ СЕ ДОДВОРИЛИ ВУЧЈОЈ БРИСЕЛСКОЈ ЈАЗБИНИ, које као кризу на светском нивоу носе са собом бројне изазове и претње и на све то се, каже ЦРНИ министар, мора одговорити ЈОШ ВЕЋОМ САВИТЉИВОШЋУ И ПОДМИТЉИВОШЋУ.

„Нису ово времена ровова и размене артиљеријске ватре (МАДА ТО НИСАМ НИКАД ВИДЕО ИЗБЛИЗА, САМО У ПАРТИЗАНСКИМ ФИЛМОВИМА), ово су времена у којима се претње показују на друге начине, РЕЦИМО УПАДОМ У НЕПРИЈАТЕЉСКЕ ДОМОВЕ КРОЗ ОЏАК, и ми се трудимо да одговоримо на све ПОЗИВЕ ОВИХ ДАНА КАД СУ НАМ ОЏАЦИ ТАКО ЗАПУШЕНИ, А ФУРУНЕ ЗАРЂАЛЕ”, рекао је Вулин А.К.А „СЕРБИАН МИСТЕР БИН“.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s