Из пера ФБР НеУредника / Миодраг Новаковић

ГЕЈ ТЕСТ Западни Рецепт за Лажне Азиланте- Лажне Педере: Прво ће да вас Карамо, па ћемо да вам дамо Азил


(ХОМО)СЕКСУАЛНИ ТЕСТ- Западни Рецепт за Лажне Азиланте- Лажне Педере: „Прво ће да вас Карамо, па ћемо да вам дамо Азил“…

Недавно се на канадској (пара)државној телевизији ЦБЦ повела расправа поводом обелодањивања имиграционих података да чак 70 посто тамнопутих муслиманских азиланата из Африке (углавном из Нигерије, који у Канаду стижу у хиљадама, бежећи из Трампове Америке главом без обзира, јер Жућа оће да их пошаље назад у Африку) тврде да не смеју да се врате у Африку јер их тамо чека просекуција зато што су педери.

Један од „женскобањастих учесника расправе“ на ЦБЦ телевизији је хладнокрвно предложио да би таквим лажним азилантима требао да се уведе „педерски тест“, али се ипак суздржао да себе предложи за члана комисије „која би уживо тестирала наводне нигеријске педере (већина лажних педера су из Нигерије, али и други африканци их прате у стопу, јер их је вероватно неки промућурни адвокат саветовао да се на Запад улази много лакше „задњицом него предњицом“).

Истовремено „нормална“ канадска афричко-муслиманска заједница се нашла у чуду и паници, јер им на улици све чешће прилазе „мушкарци у хеланкама“ са чудним захтевима- што је већ довело до физичких конфронтација и повика „Алаху Акбар“.

Да овај проблем, који се на северно-америчком континенту данас огледа у драматичним размерама и најезди десетина хиљада „тамнопутих педера“, није само канадски, сведочи и недавна одлука Европског суда правде који је прогласио незаконитом праксу више евроунијских чланица да над осумњиченим лажним азилантима (који као разлог за имиграцију наводе хомосексуалну просекуцију „дома“) спроводе „педерски тест“, који се до сада углавном сводио на- „еректирање“ азилантских апликаната у присуству имигирационих чиновника (углавном приказивањем мултимедијских хомосексуалних садржаја у присуству „назочника“) или захтевом да они сами доставе видео и фото доказе о својим педерским перверзијама.

Зли језици кажу да је ових дана (и година) међу морално дегенерисаним западњацима занимање „имиграционог педер-тестера“ једно од најтраженијих, јер „апарентли“ стотине хиљада западњака би то радили и да им ништа не плате….

Да све ово, овде наведено и побројано, из пера ФБР (не)уредника држи воду доказује и следећи пасус из чланка угледног британског Дејли Мејла под насловом:
„Избеглице који захтевају азил на основу тога што су хомосексуалци, не смеју да се подвргавају тестирању“, објављеног 2 децембра 2014:

ЦИТАТ>
2011 активисти за људска права су критиковали чешке власти због увођења ерекционог теста, који је утврђивао да ли су одређени лажни азиланти уистину педери (њима су званичници пуштали хомосексуалне филмове и потом педантно бележили потенцијалну ерекцију).
У својој најновијој одлуци Европски суд правде је донео одлуку да утврђивање (хомо)сексуалности азиланата мора да буде у складу евроунијским законима док се истовремено поштује приватни и породични живот.
Суд је заузео став о доказима хомосексуалних аката прибављени приликом (педер) теста или путем „филмова који вређају људско достојанство“, чак и кад су они прибављени добровољно од стране азилантских апликаната- Коришћење таквих доказа, за сада у добровољној фази, може лако да прерасте у стални и легални захтев да се наводни азилант-педер „тестира уживо“.
Мишљење је суда да власти имају право да постављају питања о сексуалној оријентацији апликаната, али немају право да захтевају доказе о „(хомо)сексуалној пракси“
<КРАЈ ЦИТАТА..

Или што би наш народ реко Цв(П)рц Милојко….

ФБР (не)уредник М. Новаковић, 16ДЕЦ2017, Фејзбуместан

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s