ВЕСТИ

АТЛАНТИСТИЧКИ ИДИОТИ НЕ МОГУ ДА САКРИЈУ: ДОБАР УТИСАК О РУСИЈИ РАСТЕ – МЛАДИ БИ У САВЕЗ СА МОСКВОМ!


БЕОГРАД – За младе грађане наше земље, Европа и САД су боље дестинације од Русије за посао, образовање, лечење и лични развој. С друге стране, они би у великој мери подржали евентуални савез Србије и Русије који би резултирао постављањем војних база те државе у нашој земљи или увођењем руског политичког система.

MRX_7233

БЕОГРАД – За младе грађане наше земље, Европа и САД су боље дестинације од Русије за посао, образовање, лечење и лични развој. С друге стране, они би у великој мери подржали евентуални савез Србије и Русије који би резултирао постављањем војних база те државе у нашој земљи или увођењем руског политичког система.

Ова вредносна конфузија основни је налаз истраживања „ЕУ, Русија, САД: представе и преференције грађана Србије од 18 до 35 година“, које је агенција Ипсос спровела за Центар за евроатлантске студије (ЦЕАС). Резултате је у хотелу „Метропол“, на панелу у организацији ЦЕАС-а, представила Светлана Логар из Ипсоса, која је навела да је у последње две године број грађана који имају добар утисак о Русији у порасту.

Испитаници – њих 615 – опредељивали су се у великој мери (око 75 одсто) за ЕУ и САД као средине у којима би пре него у Русији тражили посао или факултетске дипломе. Такође, свега петина анкетираних сматра да је животни стандард виши у Русији него на Западу. А да су у највећој држави света медијске слободе веће него у ЕУ и САД, мисли тек 16 одсто. Међутим, уколико би дошло до евентуалног савеза Србије с Русијом, око трећине испитаника не би имало ништа против да се таква „коалиција“ заснива на увођењу руског законодавства у нашу земљу. Више од половине младих подржало би и постављање руских база у Србији, а две трећине одобрило би и подршку руској спољној политици у таквом савезу.

Извор: Политика

Advertisements

One thought on “АТЛАНТИСТИЧКИ ИДИОТИ НЕ МОГУ ДА САКРИЈУ: ДОБАР УТИСАК О РУСИЈИ РАСТЕ – МЛАДИ БИ У САВЕЗ СА МОСКВОМ!

  1. Млади су нада Србије. То је природно, али нас посебно радује јер су они пре 15-20 година били у највећем броју окренути Западу, који их је привлачио укусом забрањеног воћа и непознатог. Сада, кад смо упознали тај лажни рај заснован на неморалу и пљачки под паролом „нека други пропадају само да нама буде боље“, дошло је до трежњења. У моралном погледу су сви изнад земаља Запада, а материјално их сустижу и престижу.
    Хвала Богу, и наши млади схватају шта се око њих догађа и почињу да мисле својом главом и да верују својим очима. Бићемо спремни за бољи свет који настаје, у којем Запад неће имати водећу улогу.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s