ВЕСТИ

Усвајањем НАТО закона, Срби ће у Србији бити дивљач за одстрел!


Режим усвајањем НАТО закона претвара Србију у америчку колонију!

5 Votes

ne-u-nato-620x330

Српски сабор Заветници упозорава грађане Републике Србије да је актуелни режим спреман да у потпуности прихвати војну и безбедносну окупацију наше државе од стране НАТО пакта, допуштајући представницима те војне алијансе да српску територију и њене ресурсе третирају као део својих логистичких и оружаних снага.

Намером да се ових дана у Народној Скупштини Републике Србије ратификује Закон о потврђивању Споразума између Владе Србије и НАТО пакта о сарадњи у области логистичке подршке актуелна власт жели у што већој мери да нас приближи формалном чланству у организацији која је извршила противправну агресију на нашу државу, 78 дана масакрирала наш народ и финансијски и војно помогла нелегалну сецесију дела наше територије!

Према одредбама спорног Закона НАТО трупама као страним војним лицима омогућава се слободно и несметано кретање преко целокупне српске територије што представља грубо кршење државног Устава и принципа о територијалној неповредивости и заштити државних граница. Припадницима НАТО снага омогућава се неограничен приступ свим државним и приватним објектима у којима се ради, укључујући и оне у којима се врше испитивања и пробе. Имовина НАТО трупа ослобађа се свих облика пореза, а њеном особљу пружа пун дипломатски имунитет што значи да су унапред ослобођени сваког облика материјалне, прекршајне, па чак и кривичне одговорности за последице, које проузрокују својим делима.

Поменути Закон имаће и директне негативне последице на финансијску и ширу социјалну стабилност Републике Србије јер се према члану 4 наша држава обавезује да ће сносити све трошкове у области подршке или услуга које затражи од НАТО-а и које пружи НАТО-у. Уједно са тиме Србија сноси и све ризике који су својствени пружању те подршке или услуга.

Члан 15 поменутог Закона такође онемогућава Републици Србији да се у случају његовог кршења од стране НАТО пакта обрати независном судском органу јер је за све спорове надлежан релевантни орган НАТО савеза који може без икаквих препрека да пресуди на штету Србије и њених грађана. Законом се такође пружа могућност размене поверљивих информација што би могло озбиљно да угрози безбедност читаве државе и народа.

Српски сабор Заветници залаже се за хитан прекид дипломатских односа са НАТО војним савезом и инсистира на поништавању свих споразума између наше државе и НАТО пакта, пре свега у јануару 2015. године потписаног ИПАП споразума, којим се предвиђа даље усвајање антиуставних законских предлога, а српска држава своди на обичну колонију Пентагона без икаквих елемената државности!

Заветници су у оквиру своје анти-НАТО кампање упознали грађане Србије са садржином поменутог споразума и разобличили његову суштинску намеру, а то је деградација војно-безбедносних структура Републике Србије и њена прикривена војна окупација.

—————-
12. 2. 2016. ЗАВЕТНИЦИ, за ФБР приредила Биљана Диковић
Advertisements

One thought on “Усвајањем НАТО закона, Срби ће у Србији бити дивљач за одстрел!

  1. Не се(и)рите више са прогласима, прогласите да сте неспособни са све ткзв патриотском опозицијом и дочекајте nato са вашим премијером са сољу и хлебом.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s