ВЕСТИ

ЗАВЕТНИЦИ СУ БУДУЋНОСТ СЛОБОДНЕ И ДОСТОЈАНСТВЕНЕ СРБИЈЕ


Стефан Стаменковски за СРБски ФБРепортер: Поверење грађана се завређује сваким даном и у свакој прилици, конкретним радом и резултатима

4 Votes
стефан

Стефан Станменковски, председник родољубивог удружења СРПСКИ ЗАВЕТНИЦИ

На питања СРБског ФБРепортер-а о тренутним активностима чланова СРПСКИХ ЗАВЕТНИКА одговара СТЕФАН СТАМЕНКОВСКИ, председник овог родољубивог удружења.

***

1. Родољубива организација СРПСКИ ЗАВЕТНИЦИ као да је већ почела кампању за изборе, да ли су најава ови дивни билборди које видимо на друштвеној мрежи Фејсбук са разних места, а који се заиста разликују од оних рекламних које смо имали прилике до сада да видимо?

– За нас изборна кампања није почела са најавом расписивања избора, јер ми не припадамо систему политичких партија који се бирачима обраћају само када им је потребан глас. Поверење грађана се завређује сваким даном и у свакој прилици, конкретним радом и програмом који обухвата суштинска решења за стање у српској држави и економији.

Заветници су у претходних годину дана покренули и успешно спровели неколико великих кампања, које су кључне одреднице нашег програма. Истакао бих оне најважније: „Србија никада у НАТО“, „Српска земља није на продају“ и „Сачувајмо Републику Српску“.

На Првом Конгресу који је одржан у октобру прошле године усвојили смо и политичку платформу под називом „Суверенистичка платфрома- Отпор окупацији“ са којом ћемо наступити на предстојећим изборима.
Билборди које ових дана можете видети у готово свим већим градовима и општинама Србије заправо су порука грађанима да коначну имају алтернативу.

Ниш - Чачак - Краљево

ЗА СЛОБОДНУ И СУВЕРЕНУ СРБИЈУ! Ниш – Чачак – Краљево

2. У исто време ширите мрежу ваше организације широм Србије, а сале где се представљате јавности су, фотографије са лица места то и показују, пуне. Ви сте једна нова, млада снага на политичком небу Србије, и нада да ће они који су разочарани досадашњом наопаком политиком „истрошених“ политичара до сада, имати за кога да дају свој глас…

Познато је да су Заветници национална снага која није салонска, већ блиска народу за чије се интересе бори. Трибине широм Србије су прилика да у непосредном разговору са грађанима представимо нашу програмску платформу.

Покрету прилазе они који желе слободну и суверену Србију, они који се не одричу очувања Косова и Метохије, они који верују да је држави потребан спољнополитички заокрет ка провереним историјским савезницима.

У нашим редовима су адвокати, лекари, просветни радници, сељаци и радници, обесправљени грађани који су остали без радних места у процесу пљачкашких приватизација. Али оно што је посебно важно је да су Заветници успели да поверење стекну међу српском омладином, која жели да остане, живи и ради у својој земљи.

Једна од трибина СРПСКИХ ЗАВЕТНИКА

Једна од трибина СРПСКИХ ЗАВЕТНИКА

3. Оно што ће занимати све који ово прочитају је и одговор на питање да ли сте одлучили да идете самостално на изборе или ћете у коалицију са неким од родољубивих удружења? И наравно, шта ће бити ваш захтев у могућој сарадњи?

Спремни смо да на предстојећим изборима наступимо на свим нивоима и да грађанима понудимо алтернативу постојећем компромитованом партијском систему.

За окупљање националних снага не залажемо се само декларативно, већ конкретно радимо на јачању сарадње са удружењима и покретима блиских ставова. Спремни смо да наступимо самостално, али смо отворени и за разговоре са свима којима је Србија на првом месту.

Подршку за наступ на изборима добили смо и од Савеза европских националних покрета, који препознаје да је неопходно да онај већински део Србије који се противи чланству у ЕУ по сваку цену и који се залаже за јачање стратешке сарадње са Руском Федерацијом коначно добије своје представнике у парламенту.

Србији су потребне суштинске, а не само кадровске промене. Нећемо сарађивати са лажном опозицијом која је деценијама уназад учествовала у пљачкању и распарчавању Србије.

никад у нато заветници

———

Стефан Стаменковски за СРБски ФБРепортер: Поверење грађана се завређује сваким даном и у свакој прилици, конкретним радом и резултатима

1.2.2016. за СРБски ФБРепортер разговарала уредник Биљана Диковић

Advertisements

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s