ВЕСТИ

Одбрана др Слађане Велков од лажних новинара и атлантистичких промотера и предатора у поробљеној Србији


др Јована Стојковићдр Јована Стојковић

Текст постављен од стране:

 ▶ СНАГА НАРОДА = Сабор Србије
Правда за Слађану Велков

КАДА ЋЕ НЕКО ОДГОВАРАТИ ЗА ТРОВАЊЕ СОПСТВЕНОГ НАРОДА ПУТЕМ ХРАНЕ?! <<<<<

image

Одувек сам мрзела кад неко угњетава слабијег. Тренутке када је моја брадата учитељица у основној школи крвнички шамарала двојицу дечака из сиротињског дома, а на крилу привијала децу судија и доктора, памтим врло живо и данас. Сећам се да сам тада плакала и да ми се повраћало. Од тада јој се никад више нисам јавила на ходнику. То је био мој начин да јој са својих осам година кажем да је оно од чега се пита не прави. Данас, знатно маторија, ретко плачем, али ми се често повраћа. Због тога не читам, новине и не гледам телевизију.

Јутрос ми рече муж да су на насловној стани „Блица“ опљували моју познаницу Слађану Велков. Нисам могла да дам ни тих пар десетина динара за те бљутаве антисрпске новине. Наслов је био довољан да схватим о чеми се ради, а ради се о томе да су дежурни душебрижници за здравље српчади објавили да лажна докторка, која је успут и шеф мафије надрилекара, даје деци да пију избељивач. Претпостављам да су даље у тексту навели имена отроване деце која се боре за живот након терапије Доместосом.

Шта су ови људи све слагали само у наслову?

ШТА ЈЕ УЗРОК ХАЈКЕ? <<<<<

image

 1. Слађана Велков није лажни, већ прави доктор, и завршила је Медицински факултет у Скопљу, диплома број 8280, нострификовала у земљи Србији под бројем 152-02-250/2001-02.
 2. Лечење за које се Слађана Велков евентуално залаже (не чух сопственим ушима) није лечење Доместосом, ВЦ санитаром и Мистер Пропером, већ супстанцом која се зове хлор – диоксид. Никад га нисам узимала, нити га иком давала, али сам, пре него долијем уље на ломачу Слађане Велков, ипак прочитала нешто о томе. Ево шта сам сазнала.

АМЕРИЧКИ  КОНГРЕС О АУТИЗМУ!

О ТОМЕ ВАМ ГОВОРИ ДР СЛАЂАНА ВЕЛКОВ!

ПОГЛЕДАЈТЕ И ОСВЕСТИТЕ СЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ!

 

 1. Хлор – диоксид (ClO2) НИЈЕ исто што и натријум – хипохлорит (NaClO) који садрже агресивна хемијска средства.
 2. Истрaживања Frontier Pharmaceuticals показала су да је ефикасан убица микроба јер делује на ћелијски зид бактерија и спречава репликацију вируса. Такође се наводи да, у правој дози, не утиче на хумане ћелије и да није канцероген ни мутаген, као и да чини крв алкалнијом.
 3. Афирмативан чланак о овој супстанци написан је и у Журналу природне медицине Новог Зеланда.
 4. Неки градски водоводи га користе за дезинфекцију воде коју људи пију.
 5. Врши оксидацију тешких метала који се онда могу лакше избацити из организма.
 6. Агенција за заштиту животне средине САД је 2009. године закључила да након његове примене нема оштећења на људима.
 7. Натријум – хлорит (NaClO2) је супстанца из које се хлор – диоксид добија и одобрена је 6. јуна 2013. од стране Европске комисије за лечење амиотрофичне латералне склерозе.
 8. Америчка ФДА одобрила је хлор – диоксид за прање воћа и поврћа.
 9. Хлор – диоксид не реагује са амонијаком из људског ткива и зато га не оштећује као што то ради натријум – хипохлорит из средстава за чишћење.
 10. Лечење овом супстанцом спроводи др Андреас Калкер, иначе биофизичар (али и неки лекари, у Америци се даје и на појединим клиникама) користећи нестабилност овог једињења (може бити давалац и прималац електрона), које у киселој средини (каква је најчешће средина где је патолошки процес) испушта кисеоник који онда мења митохондријалну поларизацију. Показало се да је уз неке друге третмане, излечио 133 аутистична детета. Као и СВАКИ лек, има ограничења у употреби (попијте целу таблу бомбона са витамином ц, па ћете добити макар пролив).

 

Ја поштујем Слађану Велков, иако се са неким њеним ставовима не слажем. Ценим је, јер живи то што ради и говори. Стајем на њену страну сада када је сва малограђанска полуинтелигенција шамара држећи у крилу политички коректне докторе којима је поред свих зала која су се устремила на здравље и биолошки опстанак нације, највећи проблем што ће икад морати у пензију.
Новинарлук „Блица“ не вреди коментар. Време брадатих учитељица и шамара није прошло. И данас, као и пре тридесет година, мислим да се од њих пита не прави…

Јована Стојковић, лажни доктор и члан мафије

Advertisements

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s