ВЕСТИ / Миодраг Новаковић / Сатира

ДАЧИЋ: Ако будемо добри дозволиће нам 2016 да се укључимо у мигрантске колоне ка ЕУ


DACA CAR

Ивица Дачић оценио је данас да је Србија постала предвидив (предвиљиво попустљив) и рационалан (рационално нерационалан) партнер- „Не знам какав ће бити свет у 2016, али знам каква ће бити Србија. Србија ће бити на добром путу (вероватно у избегличким колонама)“ Истакао је да се спровођењем реформи Србија ближи модерној Европи и модерном свету (и властитом самоукидању и територијалном сакаћењу). Истакао је да се спровођењем реформи Србија ближи модерној Европи и модерном свету (и властитом самоукидању и територијалном сакаћењу). „Европска унија није сама по себи циљ(она је наша опсесија), али је идеалан рецепт за (катастрофу) Србију“, рекао је Дачић. Он је оценио и да је Србија учинила велики историјски корак (у поништавању властите историје) унапред у процесу (имагинарног) укључивања у Европску унију.Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре (НАТО лобисткиња и анти-руски говорник мржње) Зорана Михајловић истакла је да Србија 2016. године наставља свој привредни раст на који ће имати велики утицај и жене (са хормоналним поремећајима), којима Влада помаже да буду предузетнице (и евентуално постану „мушко“). Она је додала да ће наредна година бити значајна по улагањима у инфраструктуру (анти-србских ентитета) која ће омогућити регионално повезивање Србије. „Следеће године изградићемо 110 километара аутопута (у оквиру пројекта Велике Албаније)…“

Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да Београд чини 40 одсто бруто друштвеног производа (од чега пола иде у џепове великих Малих и малих Вучића) и да зато има кључну улогу у реформама Србије. „Он је казао да је ове године у Београду остварен дефицит, као и да су градска комунална предузећа (а посебно комуналци- полицајци, који се у смислу професије баве пребијањем грађана) први пут ове године остварила и профит. „Ми пратимо и доприносимо (назадним) реформама које спроводи (Страхо)Влада, али сређујући своје финансије дајемо и сигнал инвеститорима да можемо да водимо рачуна и о њиховим интересима (под условом  да и нама нешто капне)“, рекао је Мали.

Дачић је раније данас изјавио да Русија никада није имала ништа против пута Србије ка Европској унији (под условом да тај пут води преко Москве), сем уколико би дошло до промене односа према њој, али се то не(О)ће догодити (а онда ћемо бити на погрешној страни нишана). Дачић је за „Блиц“ рекао, одговарајући на питање о руском виђењу придруживања Србије ЕУ да „ту нема никаквих проблема“ (али се загрцнуо, јер и њему не прија кад масно лаже). „Русија нема ништа против (кобајаги). Једино уколико би дошло до промене нашег односа према Русији, а то се неће догодити (односно већ се догађа). Тако да ту не видим никакве проблеме (пошто сам већ напунио коферчиће и спремам се да бегам, одма чим ја и вУЧКо испразнимо све државне сефове и потпуно обезгаћимо овај гологузи фарматизовани народ)“, рекао је он.

17. децембар 2015.
|РТВ| Извор: Танјуг, Бета
ФБР обрада- сатирични редакцијски коментари у загради (М. Новаковић)

Дачић: Србија у 2016. на добром путу

БЕОГРАД –

Дачићев пут у ЕУ

Српски министар спољних послова Ивица Дачић оценио је данас да је Србија постала предвидив (предвиљиво попустљив) и рационалан (рационално нерационалан) партнер и да ће у 2016. години бити на добром путу.

„Не знам какав ће бити свет у 2016, али знам каква ће бити Србија. Србија ће бити на добром путу (вероватно у избегличким колонама)„, рекао је Дачић је на конференцији британског часописа Економист „Свет у 2016“ у београдском хотелу Метропол.

Истакао је да се спровођењем реформи Србија ближи модерној Европи и модерном свету (и властитом самоукидању и територијалном сакаћењу).

„Европска унија није сама по себи циљ(она је наша опсесија), али је идеалан рецепт за (катастрофу) Србију“, рекао је Дачић.

Он је оценио и да је Србија учинила велики историјски корак (у поништавању властите историје) унапред у процесу (имагинарног) укључивања у Европску унију.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре (НАТО лобисткиња и анти-руски говорник мржње) Зорана Михајловић истакла је да Србија 2016. године

DACA CAR

наставља свој привредни раст на који ће имати велики утицај и жене (са хормоналним поремећајима), којима Влада помаже да буду предузетнице (и евентуално постану „мушко“).

Она је додала да ће наредна година бити значајна по улагањима у инфраструктурун (анти-србских ентитета) која ће омогућити регионално повезивање Србије.

„Следеће године изградићемо 110 километара аутопута (у оквиру пројекта Велике Албаније), а просек у Европи је 55 километара годишње, тако да верујем да ће 2016. година за Србију бити са добрим и успешним сликама (у кулоарима западних обавештајних служби)“, рекла је Зорана Михајловић.

Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да Београд чини 40 одсто бруто друштвеног производа (од чега пола иде у џепове великих Малих и малих Вучића) и да зато има кључну улогу у реформама Србије.

„Он је казао да је ове године у Београду остварен дефицит око 10 одсто, а да ће крајем следеће године бити пет одсто, као и да су градска комунална предузећа (а посебно комуналци- полицајци, који се у смислу професије баве пребијањем грађана) први пут ове године остварила и профит.

„Ми пратимо и доприносимо (назадним) реформама које спроводи (Страхо)Влада, али сређујући своје финансије дајемо и сигнал инвеститорима да можемо да водимо рачуна и о њиховим интересима (под условом  да и нама нешто капне)“, рекао је Мали.

Дачић: Русија нема ништа против

Дачић је раније данас изјавио да Русија никада није имала ништа против пута Србије ка Европској унији (под условом да тај пут води преко Москве), сем уколико би дошло до промене односа према њој, али се то не(О)ће догодити (а онда ћемо бити на погрешној страни нишана).

Дачић је за „Блиц“ рекао, одговарајући на питање о руском виђењу придруживања Србије ЕУ да „ту нема никаквих проблема“ (али се загрцнуо, и њему не прија кад много лаже).

„Русија нема ништа против (кобајаги). Једино уколико би дошло до промене нашег односа према Русији, а то се неће догодити (односно већ се догађа). Тако да ту не видим никакве проблеме (пошто сам већ напунио коферчиће и спремам се да бегам, кад ја и вУЧКо испразнимо све државне сефове)“, рекао је он.

Advertisements

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s