ВЕСТИ

ЗАВЕТНИЦИ: Дискриминација студената због НАТО предавања на факултету!


ne-u-nato

Члановима руководства Српског сабора Заветници, студентима Факултета политичких наука забрањено је учешће на предавању “Безбедност у савременој Европи” на којем је предвиђено да се обрате премијер Србије, Александар Вучић и Генерални секратар НАТО пакта, Јенса Столтенберга.

Према званичном позиву организатора за само учешће на предавању захтева се претходна пријава, при чему се кандидати опомињу да ће бити изложени темељитој безбедносној процени пре него што им се допусти да присуствују.

Иако су успешни студенти Факултета политичких наука, чланови руководства покрета, који су  пријавили учешће са намером да поставе конкретна и суштинска питања излагачима, проглашени су за неподобне и уклоњени са списка пријављених!

Упркос свим истраживањима која показују да се више од 80% грађана противи уласку Србије у НАТО пакт, власт на све начине покушава да земљу на силу увуче у Западну војну алијансу.

Дискриминација студената, подела на подобне и неподобне, намеће одговор на питање које се често понаваља у јавности: Због чега премијер нема смелости да изађе на тв дуел онима који мисле другачије и које себе не сматрају еврофанатицима?! Страх и немоћ пред истином!

Извор: zavetnici.rs

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...