Саопштење

Базен Владимирци, место где се очекује несрећа да би се базен обезбедио


Општински базен Владимирци место где се у ове летње тропске врућине окупља велики број грађана како општине Владимирци тако и околних општина Коцељева па и Шабац, иако постоји новоотворени олимпијски базен у Шапцу велики број градјана Шапца посећује баш базен у Владимирцима ради лепо уредјеног простора као и места за сунчање која се налазе тик уз ивице базена, али као и све у Србији увек ту да све доведе у минорне величине појављује се управа базена који је власништво општине Владимирци.
Наиме цена боравка на базену је 200 РСД што је прихватљива цена боравка али с тим да онај ко не изнајми лежаљку (100 РСД) или сунцобран (100 РСД) неможе да користи простор око базена већ простор уз ограду која окружује базен тако да то личи на камп избеглица или азиланата на мадјарској македонској или српској граници.

20150717_181643 20150717_181611
Све у свему цена боравка на базену који нема топлу воду у тушевима као ни у базену јер се вода не греје сем што бог и временске прилике дају, најопасније је што је ограда која дели дечији базен од базена који је дубок и није предвидјена за непливаче и мању децу несигурна и неколико пута у току дана је било ситуација да су посетииоци вадили децу која поред оградице склизну кроз необезбедјену оградицу која привидно дели ова два водена простора. У једном тренутку нисмо издржали гледати децу која се са проблемом купају у базену за непливаче реаговали смо и обратили се управи базена која је прсутна као и спасиоцима, и дошли до невероватних одговора. Човек за кога претпостављамо да је шеф или надзорник нам је рекао на опаску да ће се неко удавити ,,шта да радим немогу ја седети ту да заводим ред“ а и када је видео која група деце намерно склања оградицу само је слегнуо раменима и за себе у браду промрљао ,,ту децу несмем да дирам тек знаш ли чији су“.

20150717_181853 20150717_181754

Згранути пробали смо са спасиоцима који су заиста одговорно пратили дешавања на базену, потражити одговоре или решење да би нам пришао један од спасиоца са супротног дела базена и рекао
,,надам се да ће се сетити да поставе металну шипку на дно базена где су држачи мреже, пошто се неко удави, јер како каже и сам је указивао и на овај технички пропуст као и на понашање ,,изабраних татиних и маминих синова“ али замало није остао без посла, и добацивши у одласку ,,да се СНС деца не смеју дирати“.
Скамењени смо покупили своје ствари и своју децу и напустили базен да не би били очевици нечега што не желимо видети нити доживети.
Отишли смо са мислима и питањима дали је то време такво или људи? дали се и зивот и разонода и уопште живот у Србији третира по мери и потреби како странака тако и градских отаца који би требали да брину и воде рачуна о својим не бирачима само, већ и свим градјанима са чијих ледја они тако добро живе и одгајају своју надобудну и насилнички настројену децу и у тако малим срединама каква је општина Владимирци.

По ономе што сазнајемо ова општина ће се ускоро припојити општини Коцељева и бити једна општина јер је толика миграција становника у задњих 12 година на овој територији да се некада индустријски и пољопривредно развијена општина свела на број становника који одговара насељеном месту, што је још један показатељ бриге општинских власти за своју општину и градјане који је чине. Са подручја ове општине се у задњих 12 година одселило и мигрирало приближно 7000 становника бежећи од благостања које пружа мајка Србија и власт у Србији.

Горан Урошевић

http://www.srbijaulice.com/2015/07/18/bazen-vladimirci-mesto-gde-se-ocekuje-nesreca-da-bi-se-bazen-obezbedio/

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s