analysis

Šokantno: Ebola nikada nije izolovana kod čoveka – Bombshell: scientist finds no reliable evidence Ebola virus ever isolated from a human being


Тема  је:  изолација вируса еболе код људи.

Да ли је икада урађена? Да ли постоје докази о томе?

Ради бољег разумевања напоменућу да се директна изолација далеко разликује од дијагностичких тестова, као што су тестови који откривају постојање антитела или ПЦР. Обе методе су индиректне методе процене. То практично значи да се у тестовима виде трагови да је организам створио антитела којa посредно указују присуство вируса као предпоставку. Свака дискусија око вируса еболе мора почети са питањем директнe изолације вируса а не на основу реакције организма тврдити да вирус у човеку обитава. Цела претпоставка једне епидемије као што је  Ебола  почива на питању :

Да ли је , где и када Ебола вирус пречишћен и изолован из човековог тела?!

Ево шта Расницк, један у низу независних научника написао о томе, након истраживања које је спровео:

„Ја сам прегледао детаљно литературу о изолацији и ЕМС [ЕМС: електронске микроскопске слике]  и Еболе и Марбург вируса. Нисам нашао ниједан убедљив доказ да је Ебола вирус (ни Марбург)  изолован код људи.  Не постоје ни други додатни докази изолације код људи.

„Тражио сам на сајту  ЦДЦ  ( Centers for Disease Control and Prevention) и ништа нисам нашао.

Центар ѕа контролу и превенцију болести ЦДЦ тврди да је 7728 случајева Ебола вируса “ лабораторијски потврђено.

Питао сам ЦДЦ шта представља изолација вируса еболе код људских јединки на основу које су потврдили ових 7728 случајева. Такође сам тражио протокол за изолацију Ебола вируса. Никада до данас нисам добио одговор од њих

Све што се зна је приближно и све што је учињено са овим вирусом је заправо испитивање на животињама и на нивоу ћелијске културе. (у лабораторији)

Постоји могућност да Ебола и Марбург вируси представљају лабораторијске артефакте. Ја сам склон да мислим да је ово случај. Оно што хоћу да кажем је да су вируси стварни, али могу да постоје само на веома ниском нивоу код дивљих животиња, па чак и код људи, много испод патогености која изазива болест . Ови вируси “путници” може да се активирају и појачају у лабораторијским условима култивисањем дизајнираним за ту сврху, како би се произвели довољно вирусне честице да би били  окарактерисани.

Међутим вирусима који изазивају праву патологију обилују оболела ткива. Можете их видети користећи их на примарном ткиву. Ви не треба да појачавате вирус у култури ћелија. Увек сам сумњичав када је култура ћелија  једини начин посматрања вируса путем електронског микроскопа

Налази Др Расницка су директан изазов основаности целе  „епидемије еболе.“ Ако заиста Ебола вирус никада није изолован код људског бића, тзв епидемија није доказана.

Да кажем да је ово -шокантно- било би недовољно.

Када  јавно здравствени званичници и владе тврде да постоји епидемија, терет доказивања је на њима. У овом тренутку, они морају, пре свега, да покажу да је неко, негде, коректно и директно и недвосмислено изоловао Ебола вирус из људског бића.

Хајде да видимо доказе. Хајде да захтевамо доказе, сада. via Šokantno: Ebola nikada nije izolovana kod čoveka – Bombshell: scientist finds no reliable evidence Ebola virus ever isolated from a human being.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s