ВЕСТИ

Драган Симовић: О САМОСВЕСНОЈ И САМОБИТНОЈ СРБКИЊИ


Лирски записи

 12072014688

Никад још, у новијој повесници нашој, није било оволико пробуђених и освешћених, самосвојних и самосвесних Срба и Србкиња!

Расно, Ведско Србство, бива – из дана у дан, из час у час – све моћније, све снажније и, све јаче.

Да будем искрен, у овоме времену свих времена, буђење Ведског Србства одвија се, превасходно, преко самосвојних и самобитних Србкиња.

Србска Човечица, Србска Жена – како је давно записано у Летописима Акаше – спасиће и васкрснути, када буду наступила последња времена, Расно Ведско Србство.

И, ту нема ничег чудног!

Сваки србски посвећеник, сваки расни ВедСрбин зна, да је Србска Жена кроз векове спасавала и васкрсавала Србство.

Србкиња је одувек била посвећена и божанска ратница, која је предводила ведска аријевска србска племена у светим ратовима против туђинаца и душмана.

Богиња С(е)рбона јесте родоначалница србских ратничких племена.

Иза мита о Амозонкама крије се истинито Предање о ведсрбским светим ратницама, од којих су стрепели сви наши вековни душмани.

Амазонке су свете ведсрбске аријевске ратнице, праве богиње, како по лепоти и мудрости, тако и по ратничкој неустрашивости.

Туђинска, варварска и дивља племена нижих човеколиких раса, никада нису разумела нас, па су и ово Предање о Србским Ратницама погрешно протумачила.

Али, то су њихове, а не наше опсене!

Важно је да ми, ВедСрби, знамо истинито Предање о Амазонкама.

Србска Жена у свеколиком ВедСрбском Предању има суштаствено и битно место.

Она је у самој жижи ВедСрбског Мита.

У Древних Срба, Жена је у свему била изједначена, и равноправна, са Мушкарцем.

Са појавом јудео-кршћанства (а то је ВедСрбском Бићу посве страна и неприродна религија!) почело је поробљавање Женског Начела и Женског Суштаства.

Ако желимо да останемо и живимо у Истини, онда морамо рећи овако:

онај ко је наумио да уништи Расно Ведско Србство, најпре је отпочео са убијањем Србске Жене, јер Расно Србство почива на Расној Србкињи.

Оно што су започели јудео-кршћани, пре двадесет векова, то су данас преузели мундијалисти, глобалисти, сатанисти, комунисти, либерали и све ине белосветске шудре и парије скривене иза невладиних организација.

И, надасве, ово још да освестимо, и запамтимо:

ВедСрбство не може васкрснути без Посвећене и Самобитне Србкиње!

Ми, ВедСрби, морамо посве да се ослободимо јудео-кршћанских опсена и мађија: на Женском Начелу почива Раса и Род, почива Васцели Свет!

Без Самосвесне Србкиње, нема ни Самосвесног Србства!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...