ВЕСТИ / ВЕСТИ ИЗ СВЕТА / ДРУШТВО / Економија / ЗАНИМЉИВОСТИ

ПРЕНОСИМО: ИНТЕРВЈУ са представницом Сега Мега Гига фирме за news.net и bljuc.com


љ татић интервју

12.07.2014. Интервју преносимо у целости… извор:  Bljuc.com

 

ЕКСКЛУЗИВНО ПРОВЕРАВАМО ГДЕ СУ КИПАРСКИ ДИЈАМАНТИ

ово је ексклузивни интервју који је ЉИЉАНА Татић представница Сега Мега Гига фирме ТС Империал Цлиринг Хаус (TS Imperijal Cliring Haus) која се ових дана појавила у јавности, понудила news.net и Bljuc.com. Отворила је душу. Немојте пропустити иако је Татићка ипак избегла да директно одговори на питање ко су Врана и Ала…

ИНТЕРВЈУ (повелик али и вредност је повелика):

Q: Много се велика прашина дигла око ваше фирме. Зашто сте се одлучили да баш нама дате интервју? И зашто и једнима и другима…

А: Зато што сте ви најобјективније гласило у Србији и зато да би се потврдила истинитост садржаја. Ми смо професионалци знате.

Q: Е па добро… Јавност се пита откуд ви у Србији? Откуд толики дијаманти и да ли постоје? Ко вам их је дао на управљање? Све се то службе, пардон, новинари и јавност питају па крените редом?

А: Да, ми смо фирма којој су власници поверили дијаманте на чување.

Q: Ко су власници, оптужују вас медији да избегавајте одговор. Реците сад. Реците и што је баш Србија изабрана?

А: Зато што сам ја Српкиња. Ми смо небески народ, потомци Атлантиђана и зато што је већински власник дијаманата гос`н Пинк Пантер угледни светски бизнисмен српског порекла.

Q: Па где је он баш вас нашао и зашто баш вама да верује?

А: Случајно смо се срели на аеродрому у Ларнаки јер је имао неких проблема са пасошем па сам му ја притекла у помоћ. Он је веома брзо уз моју помоћ, за свега неколико година успешно решио свој проблем са пасошем и на томе ми је био веома захвалан. Тада је открио мој велики професионални таленат и решио да сарађује са нашом фирмом. Али има и патриотских разлога, па су се тако окупили временом и остали наши људи. Испоставило се да је Г. Пинк Пантер члан међународно признате групе уметника, колекционара дијаманата. Ми смо због диверзификације ризика разместили робу на више места по Србији. Највише у Тимочком крају, на Старој Планини, затим око Бора и Мајданпека. Несто смо склонили и на Црни Врх. Наши клијенти су раније имали разасуте дијаманте свуда по свету: Дубаи, Швајцарска, Јапан, Француска, Лихтенштајн, Немачка, Луксембург, Шпанија и Монако, Бијариц, Кан, Сентропе… само Г. Пантер је имао преко 500 милиона долара вредности над којом је стрепео све док нас није упознао. Ми смо онда преузели бригу над дијамантима и сви су били мирни и тихи све док се Врана и Ала нису злокобно огласиле и сад то прети да руинира имиџ наше компаније и поверење у сигурност улагања наших клијената и прети да остави посао недовршеним. Шмрц.

Q: У Србији? Врана и Ала? Шта је то? Имају ли оне српска имена и презимена?

А: Да, замислите у нашој Србији, ко ће коме него свој своме. За срце су ме ујеле? Али не смем да причам о њима. Постаће опасно. А лепо ме људи саветовали да са њима нема шале…

Q: Молим вас не правите драму. Србија је земља добрих људи. Имају ли те особе своја имена и презимена. Каква су то имена која помињете, српска сигурно нису?

А: То су им надимци које им је дала тајна полиција и службе за које раде. Њихова права имена могу сазнати само ретки стручни Анонимуси који разбију шифру googl-овањем. Мада опасне су. Главни одговорни је вођа, користи ова имена да би шифровано упутио службе на кога треба да се баци клетва. Али, моооолим вас немојмо о њима, ево већ се тресем и замуцкујем, неће испасти добар интервју од страха који ми се јавља, јер оне имају велику моћ у српским медијима те ако чују да их спомињем, бациће клетву на нашу СЕга мега фирму и мораћемо да бежимо из Србије недовршеног посла.

Q: Ок, кажете да су ваши клијенти дали поверење вама. Колико имате клијената?

А: Стотинак за сада, али ових дана имамо појачане захтеве за пријем нових. Сертификовали смо мањи део капитала, али процена је да на крају унесемо још цифру која премашује 50 милијарди долара јер се јавља сада много њих из саме Србије који јадни држе све то под јастуцима оволике године. Имам велику подршку. Кажу, где сте били до сад…

Q: Који је профил ваших клијената, где су они?

А: Свуда по свету, Лондон, Париз, Емирати, Јапан. Имали су они разасуте дијаманте на 120 места у преко 20 земаља. Сад захваљујући мојој идеји и стратегији окупили смо све на једно место у СРБИЈИ. Србија је данас, с поносом могу да кажем један велики СЕФ. Није било лако. Морали смо мукотрпно да радимо да обезбедимо логистичку подршку да спречимо пљачку. Знате 2012. у Берну се окупило стотинак криминалаца из двадесетак земаља да би разрадили план пљачке наших дијаманата, није то све једно. Зато смо морали да направимо такав систем да никада једна особа не може да приђе дијамантима. Ту схему смо хвала богу разрадили на примеру грешака наше велике банкарке Дафине. Она је показала где су паре и од тада је све кренуло по злу и за њу и за улагаче. Нама се таква грешка не може поновити.

Q: Па како ћете нам онда открити где су дијаманти? Јавност има право да зна. Сви то чекају. Немојте сад да буде празна прича, да обмањујете јавност. И како сте уопште регистровали толики капитал?

(А): Па светски проценитељи, не знам сад имена али они су проценили, ето на пример само један улагач је 2009. донео вредност од 65 милиона фунти, пре тога 25 милиона, па 23 милиона, г. Пинк је највећи појединачни са 500м, накупило се ето има тога по свету, али тамо тај капитал није сигуран. Зато је сад све у Србији и сви клијенти мирно спавају. Чекамо само да новинари потврде и верификују те процене и онда смо на коњу. Нико нам ниста неће моћи.

(Q): Како сте ви тај капитал унели у Србију? Јавност има права да зна, а и медији траже да се то утврди. Има ту сумњи великих. Разјасните нам то молим вас, боље нама него органима…

(А): Да, није било лако јер је банда под називом “Опорезуј и зграби” стално желела да се дочепа овог капитала. Морали смо да се сналазимо. Била је то скоро НЕМОГУЋА МИСИЈА. Али успели смо. Одаћу вам тајну сад, јер је све готово. Наши сарадници су шминком изменили лице тако да су личили на политичаре. Нико их на граници није проверавао. Знате оно Србија и СЕвропа, свако мало је – неко ишао, неко долазио. Искористили смо то. Дијаманте смо успели и посебном дипломатском поштом да пошаљемо у кутијама са кремама. Знате странци воле да се мацкају а и наши који посећују амбасаде увек понесу све шта затекну по столовима, па нико није посумњао у количину наруџбина. Ми смо ипак нешто посумњали и зато смо се примирили пар година. Зато не радимо. Лагала сам новинаре да је то због банака и рачуна, али ево вама отварам душу због чега је…

Q: Да ли се ви побогу ипак нечим конкретно бавите или само перете паре и продајете маглу пита се јавност, а ви сад одговорите само кратко и прецизно. Зашто вам је оволики капитал блокиран? Пита се свет…

А: Ок, бићу јасна, мада не смем много да причам. Сејкови су већ открили наш план и остварили везе са државом. Сад нас сви прислушкују и краду идеје. Морам бити опрезна шта причам али рећи ћу тако да може обичан народ да схвати. Ми сакупљамо капитал као веверица жиреве. Зашто баш у Србији? Да би издали крипто-валуту која ће заменити долар и евро. Та валута ће се звати Чаробни пасуљ (Милена Матић нас спец. саветник задржава право на робну марку). Постоји разлог зашто се то чини. То је зато сто крипто-валуте омогућавају добру зараду. То је повезано са ризиком и специјализацијом. Ризик на овим тржиштима је огроман, то знате. Цене скачу, државе повећавају порезе, а банке камате и то није чак нико не перципирао као огроман проблем. Ипак, цео овај систем може да се уруши колико сутра. Ми смо спремни да подржимо систем кад крене да се руши – а то је велики ризик. У свету финансија постоји правило: Што је већи ризик, то је већи поврат инвестиције.

Q: побогу, па ко ће прихватити вашу валуту. То је научна фантастика што причате?

А: А немојте тако. Пилот пројекат је кренуо. Испитивање тржишта је показало на примеру. Јоца нас је нашао на социјалним медијима. Одмах је продао краву за пет зрна пасуља. Његова мајка, која је упућени и свесни грађанин који прати РТС и чита Политику, се много наљутила. Међутим, пасуљ је преко ноћи израстао до облака. За Јоцом су кренули полако и други јер се испоставило да се Чаробни пасуљ врло брзо повећава вредност. Погледајте статистике Вол стрит журнала, графикон показује да пасуљ без обзира што осцилује, невероватно брзо расте. Нас пословни мото је: попните се на пасуљ и откријте опасни свет изнад облака.

Q: У чему је онда проблем. Зашто немате раднике? То највише боли пореске и државне представнике и њихове гласноговорнике, где су вам радници, бреее? Јел` ви не знате да је највећи проблем Србије коме да ували раднике?

А: Е велики је феномен у Србији. Како наћи радника. Има их а нема их. Нико неће да ради за само за пасуљ а већина истовремено даје податке групи “Опорезуј и Зграби”. То је велика опасност и сукоб интереса. Нисмо успели да то решимо ево већ годинама. Сад се испоставило да смо у праву јер сумњамо да су Врана и Ала дупљаци, да раде за ове и за оне, али не смем да отварам ту тему да ме мрак не поједе. Чула сам да једна од ове две има ту моћ да обезбеди слободу мрака у Србији да једе људе. Јој опет ме стра’ уватио, пуј, пуј, далеко било… где смо оно стали? А да, да појасним како свако може да оде и провери где је наше Злато?

(Q) Какво сад злато, па причамо о дијамантима, али сад то није битно него нас интересују ове Врана и Ала, та моћ, коју оне имају да господаре мраком у Србији то нам мало појасните. Тако несто не постоји. Ма одговорите директно, да ли оне уопште постоје?

(А) Молим вас није то тек тако, не разумете ви о ему се ради. Не могу о томе. Једна је много опасна, били су је одузели ту моћ пре више година, међутим она је успела да обрлати чуваре и да се опет дочепа тог моћног оружја. Људи ово и не знају јер сад користи у малим дозама па скоро нико не примећује али не, не, прекидамо, не могу, губим концентрацију од страха, можда ће већ колико сутра да усмери на мене, јој јадна ја, јадна ја, нико ми неће веровати, казаће да сам теоретичарка завере, мрак ће ме појести а нико неће веровати, паника ме хвата, паника ме хвата, ГОТОВО.

____________________________
Издвајамо занимљивости из богате Љиљанине биографије:

Кадра је стићи и утећи и не подноси мирис main-strim медија.

*на фотографији Љиљана и медији

One thought on “ПРЕНОСИМО: ИНТЕРВЈУ са представницом Сега Мега Гига фирме за news.net и bljuc.com

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s