ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ / Ванредно Стање / ИЗДВАЈАМО / Kosovo / MAIL - RSS FEED

ОТЕТО КОСОВО: ШИПТАРСКИ ИЗБОРИ ПО ШИПТАРСКИМ ЗАКОНИМА ЗА КОСОВА РЕПУБЉИК… 17.11.2013. (2)


РАСПЕТО КОСОВО: ПОСЛЕ НЕВИЂЕНИХ ПРИТИСАКА БЕОГРАДСКИХ ВЛАСТИ И ШИПТАРСКИХ СРБА ДА СЕ ИЗАЂЕ НА ГЛАСАЊЕ НА ТАЧИЈЕВЕ ИЗБОРЕ, ПРЕТЊИ И УЦЕНА, ДАНАС ПОЈАЧАНЕ МЕРЕ „БЕЗБЕДНОСТИ“ ОКУПАТОРА (ЕУЛЕКС, КФОР, КПС И ЦИВИЛНА ЗАШТИТА), НАРОД СПРОВОДЕ НА ГЛАСАЊЕ (РАДНИКЕ СА ПОРОДИЦАМА) ПО СПИСКУ КАО У ЈАМЕ, ЈАСЕНОВАЦ, ФАШИСТИЧКЕ ЛОГОРЕ… А ДА БИ НА ЊИХ ПАО ТЕРЕТ ИЗДАЈЕ БРИСЕЛСКОГ ПОТПИСА ДАЧИЋА – ДЕМОНОКРАТИЈА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА НА ТЕРЕНУ У СВОМ ПРАВОМ ОБЛИКУ…

17. 11.2013. ФБР, СА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ФЕЈСБУК ИЗ МИНУТА У МИНУТ… (2)

ПОВЕЗНИ ТЕКСТОВИ: ОТЕТО КОСОВО: ШИПТАРСКИ ИЗБОРИ ПО ШИПТАРСКИМ ЗАКОНИМА ЗА КОСОВА РЕПУБЉИК… 17.11.2013. ЗЕМЉОТРЕС У КМ, “БОГ СРБЕ ВОЛИ, АЛИ БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ”! (1)

***

17:46 Глас Косова и Метохије Дописник „Новинара .Де“ Иван Максимовић и његова супруга Сања пуштени из притвора, јер нису постојали докази против њих. Њих двоје су данас приведени и држани 4 сата у притвору! а1

***

21:29 НЕ шиптарским изборимa:ПОСЛЕДЊА ВЕСТ!!! ДЕЛИ ДАЉЕ!!!
Контролори Удружења Стара Србија који су били присутни на сва три бирачка места представили су управо Анти-изборном штабу доказе на који начин су фалсификовани резултати данашњих избора. Докази у виду дуплих спискова показују да је на данашње изборе изашло свега 1700 бирача а не 5 321 како тврди изборна комисија. Докази ће сутра бити представљени у Београду!!

Бојкот је успео!!! 80% грађана Косовске Митровице није изашло данас на шиптарске изборе….изашло је само 3500 људи од укупних око 18 хиљада… Свака част грађанима Митровице на победи! А издајницима нека је Бог у помоћи.

***

СНП НАШИ:

Бројни су случајеви где су данас у Косовској Митровици запослени из неких јавних предузећа гласали више пута на различитим бирачким местима. Они би после гласања прали руке асепсолом како би спрали контролни спреј, а онда поново гласали. И поред свих манипулација излазност на овим изборима је најмања у историји локалних избора у Косовској Митровици.

***

***

СРБИ НА ОКУП: Изјава Младена Обрадовића поводом данашњег информативног разговора у полицији (АУДИО)

Mladen-Obradovic

Младен Обрадовић, вођа отачаственог покрета “Образ”, позван је на информативни разговор, од стране полиције на данашњи дан, како би били сигурни да он и други родољуби неће бити присутни на КиМ. У својој аудио изјави за инфослужбу “Срби на окуп” он је истакао да су квази избори на КиМ незаконити и да их српски народ уопште не признаје. Ми ћемо као и до сада увек помагати ту борбу и бити уз српски народ – рекао је Обрадовић.

Послушајте изјаву г. Младена Обрадовића

http://chirb.it/94MyB0

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

***

***

ЗАВЕТНИЦИ –Стефан Стаменковски:

Они се хвале са излазношћу од 21%!!! Ејјјј, 21% и то уз сво малтретирање, уз све претње, ша чак и пребијања, 21% уз довожење људи са стране да гласају! Мора да се зна да је бирачко тело о ком говоримо мање од 18 хиљада ии да је гласало око 3500 људи а није гласало 14500! Ко је сада победио? ПОЧЕТАК КРАЈА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И ИВИЦЕ ТАЧИЋА!

***

17:30 Оливер Ивановић на свом Твитер налогу признао ПРЕВАРУ КОД НАЧИНА ГЛАСАЊА: НАРЕЂЕНО ЈЕ ГЛАСАЧИМА ИЗ ОПШТИНА ЗУБИН ПОТОК И ЛЕПОСАВИЋ ДА ОПЕТ ГЛАСАЈУ АЛИ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ У ДРУГОМ КРУГУ!?!

гласање превара

***

17:37 Џон Боснић је спреман да правно помогне свим Србима који су имали проблема са Владом која их је приморала да гласају

Џон Боснић

„Молим се да упознам макар и једног Србина са севера Косова који је довољно храбар да сведочи на суду о томе како је био приморан да се јави на посао у недељу да би био натеран да изађе на нелегалне изборе по наређењу Београда. Ако иступите, ја ћу наци адвокате и средства да ваша жалба стигне до Врховног касационог суда Србије и Европског суда за људска права у Стразбуру. Ви имате право да бојкотујете било које изборе и да не изгубите посао! И ако неко уопште изгуби посао или на неки начин буде кажњен јер није гласао, нека ме контактира одмах да би се заједнички удружили против оних који су повредили ваша права без обзира ко су и колико су моћни… Превагнућемо! Правда је на нашој страни!“

17:15 Саша Касаловић: Страшно. Толика машинерија! Практично цео свет! И САД и ЕУ и Приштина и Београд и КФОР и КПС и жандармерија из Србије и све тајне службе целог света и издајници из редова Срба из Косовске Митровице, и посрнули Срби којима је дража кора хлеба него ЧАСНИ КРСТ који су крштењем добили од Христа Бога нашег… и још много, много разних сподоба у ПОНОВЉЕНИМ (исценираним) изборима и… да ли ће им поћи за руком да намакну 20%. ЗАИСТА ДЕМОКРАТСКИ И ФЕР! Ово ће бити уписано у историји као догађај без преседана!

***

17:13 Глас Косова и Метохије: Јела Јовановић … Ево из прве руке.
Људима су рекли да се окупе испред својих фирми (наравно оних које финансира држава Србија). И када су се окупили, директор (иначе постављен пре 10 дана) им је рекао да се сви упишу да су дошли. И када су се сви уписали, рекао им је да су га звали из општине и да треба сви да крену на гласање. Е онда су неки људи рекли да они нису овце и да неће нико њих да води на гласање, прецртали своја имена са списка и отишли. И директор им је рекао да ће да проба да амортизује ово што су они урадили. Ово је прича из водовода.
Према томе, изаћиће у вр’ главе 20% од укупног броја гласача. Јер, не финасирају се сви из буџета, како то многи по Србији мисле.а11

17:10 СНП НАШИ Tврдњом да је данас гласало 10 пута више људи него 3. новембра Пантић признаје да пре две недеље бојкот у потпуности успео, односно да је, према Пантићевим рачуницама, тада гласало мањео од 2 посто Срба.

***

16:25 ИВАН ИВАНОВИЋ:
Хитно! Породицама не желе да кажу где су пребијени радници ЈКП Стандарда склоњени, породице страхују да су послати у болницу у албанском делу Косовске Митровице. Боје се да дају изјаве док не сазнају где се њих двојица налазе.
Антизборни штаб ће нам ускоро послати информације о једном од пребијених радника ЈКП Стандард, Пантић покушава да заташка пребијање!
Пантићу јел ово измишљени пребијени радник?

пребијени радник км

ПРЕТЊЕ ЛЕКАРИМА: Да ли се слажете да нема пребијених радника или ОТКАЗ!

претње лекарима у км

***

Небојша Јовић: Претпоследњи пресек у 16.00
БРОЈ ИЗАШЛИХ НА 3 БИРАЧКА МЕСТА СЕ ПОПЕО НА 182%, АЛИ ПОСЛЕДЊИХ ПОЛА САТА СТАГНИРА. Међутим, дошло је до необичне појаве, ВОЈНИЦИ КФОР-а И ПОЛИЦАЈЦИ ЕУЛЕКСА ПО СКРАЋЕНОЈ ПРОЦЕДУРИ ТРАЖЕ МАСОВНО ДРЖАВЉАНСТВО СРБИЈЕ ТЈ КОСОВА, ЖЕЛЕЦИ ДА И ОНИ ГЛАСАЈУ, ЈЕР СУ УБЕЂЕНИ ОД СТРАНЕ НАШЕГ ДРЖАВНОГ ВРХА, ОДНОСНО ЊИХОВОМ ПРИЧОМ И АРГУМЕНТИМА, ДА ЋЕ НЕ САМО СРБИМА ВЕЋ И НАРОДИМА ШИРОМ ЕВРОПЕ, ПА ЗАШТО НЕ И СВЕТА, БИТИ БОЉЕ КАДА СРБИМА У МИТРОВИЦИ ГРАДОНАЧЕЛНИК НЕ БУДЕ АЛБАНАЦ А ОНИ ПОСТАНУ ДЕО НЕЗАВИСНОГ КОСОВА!!! Поздрав до јављања у 17 ч са новим извештајима.

***

16:15 Глас Косова и Метохије:

Шта се па ми чудимо? Продали су Србе из Крајине, раселили онолику Босну. Србе у Македонији и Црној Гори више не помињу, а што не би нас дали шиптарима?
А наша браћа и сестре ни да се подигну, да направе протест у ц.Србији…
можда и треба да нестанемо.
Па, браћо и сестре, била је част борити се с вама! 🙂
Бог нек вам да спасење !а1

***

16:00 Светислав Јовић:недеља, 17 новембар 2013 Патриота из Топлице
…Бог се драги на Србе разљути,
за њихова смртна сагрјешења…

Драга браћо са распетог Косова! Примите ово као Божји знак да су Правда и Истина, вечите одреднице нашег народног бића на Вашој страни. А гнев Божји усмерен је на Србе који су то само по рођењу и именима, на отпаднике од вере и народа, на најсрамније издајнике у нашој историји који своју страшну издају покривају лажима, претњама и терором над сопственим народом! Будите храбри и достојанствени, даће Бог да нас све заједно, а пре свега вас обасја сунце слободе! Живела слободна Србија!
АМИН!

SIPTARSKI-IZBORI-OKUPACIJA-NA-DELU

***

ФБР ПРОТЕСТ- ОСУЂУЈЕМО ХАПШЕЊЕ НОВИНАРА ИВАНА МАКСИМОВИЋА, СТАЛНОГ ДОПИСНИКА ПОРТАЛА НОВИНАР.ДЕ ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ И ЊЕГОВЕ СУПРУГЕ И САРАДНИЦЕ САЊЕ. ОВИМ СУ ОКУПАТОРИ УХАПСИЛИ ИСТИНУ! СТОП ОКУПАЦИЈИ СРБИЈЕ! СЛОБОДА ЗА ПИСАНУ, ВИДЕО И АУДИО ВЕСТ, СЛОБОДА ЗА ИСТИНУ, ЗА НОВИНАРЕ!!!
ИВАН ЈЕ АУТОР ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА „БОЈКОТ НАРОДА“
!

БОЈКОТ НАРОДА – документарни филм који разоткрива медијске лажи о дешавањима на Космету на дан шиптарских избора (видео)

Биљана Ђоровић, коментар ФБР аутора и члана РЕДАКЦИЈЕ: Изборни процес на северу Косова и Метохије је парадигма и слика Новог светског поретка. Невиђена пропаганда и лажи које се емитују и шире на свим мејн-стрим медијима, притисци и уцене, изборни процес у коме се гласа по списку радних организација чији су радници у ОБАВЕЗИ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ ПОД ПРЕТЊОМ ОТКАЗА, претње од стране Социјалне службе жени у деветом месецу трудноће, наоружани припадници окупаторске војске испред биралишта, при чему су и припадници КПС-а и Цивилне заштите у кордонима поред биралишта, на најбољи начин сведоче о томе да је такозвани изборни механизам главна превара Глобалистана. Политички избори су пука илузија. Могућност избора такође. Уколико сте против бићете приморани, присиљени и спроведени до биралишта.
Хапшење новинара Ивана и Сање Максимовић део су овог механизма и показатељ да места за истину у Новом светском поретку нема!
Дешавања на Косову и Метохији данас су у самом средишту светских питања од највеће важности по човечанство. На исти начин на који се пушкама и оружаним одредима одржава демоНкратија биће и већ јесу, за глобалистанску „елиту“ чувани извори воде и резерве здраве хране. Неопходно је овом систему рећи НЕ!

Станиша Милетић:И ЈА СЕ ПРИДРУЖУЈЕМ ПРОТЕСТУ И ЗАХТЕВАМ ХИТНО ОСЛОБАЂАЊЕ.

Драган Марић:Што би комунистички дисиденти рекли, што су затвори пунији, слобода је ближа… Вучи и Дачи су превршили сваку меру…

***

Новинар портала новинар.де приведен од стране косовске полиције!

УIvan Makismovic_PRESSправо смо телефоном разговарали са нашим дописником Иваном Максимовићем кога је Косовска полиција око 13:00 часова зауставила и заједно са супругом привела на информативни разговор у станицу КПС у Косовској Митровици. Како портал новинар.де сазнаје колега Максимовић је приведен по пријави, за сада непознатог лица.

редакција новинар.де портала 15:20; 17.11.2013

***

Садржина полицијске пријаве такође није позната и до сада није саопштена нашем новинару Ивану Максимовићу. Косовска полиција је по речима Ивана Максимовића била коректна и није била насилна. Тренутно се Иван са супругом још увек налази у просторијама КПС-а.

Молимо и очекујемо од удружења новинара, УНС и НУНС као и од осталих медија и независних Невладиних организација да се огласе и јавно заштите слободно кретање и рад независних новинара на територији Косова и Метохије. Зар летак о бојкоту избора може да буде разлог да се ограничава, а онда приводе на инфорамтиви разговор грађани Србије, на територији Косова и Метохије, посебно ако се зна да су они новинари.

Иван Максимовић је наш стални дописник из Косовке Митровице који је поред многих видео записа са КиМ-а аутор и документарног филма “БОЈКОТ НАРОДА” који је за кратко време погледало скоро 10 хиљада људи.

И име редакције се захваљујемо свима који су већ понудили помоћ.

редакција новинар.де, 15:20

С.Марјановић, уредник

***

17:46 Глас Косова и Метохије Дописник “Новинара .Де” Иван Максимовић и његова супруга Сања пуштени из притвора, јер нису постојали докази против њих. Њих двоје су данас приведени и држани 4 сата у притвору! а1

***

***

17:30 Оливер Ивановић на свом Твитер налогу признао ПРЕВАРУ КОД НАЧИНА ГЛАСАЊА: НАРЕЂЕНО ЈЕ ГЛАСАЧИМА ИЗ ОПШТИНА ЗУБИН ПОТОК И ЛЕПОСАВИЋ ДА ОПЕТ ГЛАСАЈУ АЛИ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ У ДРУГОМ КРУГУ!?!

гласање превара

***

РАЈИЦА МАРКОВИЋ: ОДГОВОРНО ИЛИ КОРИСНО

Одговорно или корисно, питање је на које већина одговара на свој начин, мањина на свој и свака људска јединка на свој. У овом свету две су мудрости које једна другу искључују, једна која захтева благодатан, одговоран живот пред Богом и људима и друга која заговара земаљску срећу која се најбрже остварује стицањем себичне користи без икакве моралне одговорности. За прву, Божанску мудрост, Бог је центар и вечности и времена, Он својим Светим Духом истине управља великим космосом и малим људским космосом. Божја мудрост људској јединки предлаже живот у истини а за узврат јој обећава вечно блаженство. Земаљска мудрост истој људској јединки нуди земаљску срећу у замену за заборав Божјег обећања. Људско друштво представља збир људских јединки у времену. Поред овог збира постоји и збир људских јединки у вечности које се организује Црквом. У срећнија времена Црква и Држава нису биле једно тело у времену, Црква је била стуб и чувар истине а држава је организовала живот људског друштва. Јачањем светских прогресистичких сила у људском друштву долази до револуционарног преокрета. Број људских јединки које се опредуљују за земаљску срећу расте на рачун отпалих од вечног блаженства. Уски пут се све више сужава а широки преко сваке мере шири. Светска сила вођена мудрошћу света мења свој телорантан однос према Цркви, што достиже кулминацију у време комунистичке диктатуре.
Пред збир људских јединки у Цркви поставља се ултиматум, мртав лав или жив пас. Ово је преломан тренутак људске слабости после кога друштвено “корисна“ лаж постаје апсолутни господар људског друштва. Друштвено “корисна“ лаж остварује се омогућавањем стицања себичне користи средствима која нису морално и благодатно одговорна али која омогућавају земаљску срећу. Ово је од прилике начин на који друштвено корисни рад и друштвено корисна лаж заменише места. Данас је друштвено кориснији рад забављача од рада радника произвођача. Данас је друштвено кориснији рад лажљивих политичких учењака од рада произвођача хране сељака.
Много је још друштвено експлоатисаних лажи које кад бих набрајао не би могао да их набројим до мрака. Мало је остало људских јединки које нису узеле учешће у свеопштој експлоатацији друштвено корисних лажи. Такве данас треба потребити, али не као пријатеље истине, и благодатног, јеванђељског морала, него као непријатеље прогреса. Један од тих ретких који је неповратно веран Христу и који је Дух вечности непоколебиво претпоставио духу времена изабравши судбину лава јесте Преосвећени владика Артемије. Он је данас камен који одбацују зидари и око кога се сабира људство и Србство некорумпирано друштвено корисним лажима, које једном за увек одбаци живот свезаног пса.

крст

***

15:40 СНП НАШИ: Уз све претње и притиске до сада је гласало само 16 одсто!

Поново агресија батинаша Александра Вучића, управо су кренули да обилазе зграде у Косовској Митровици и да прете грађанима који нису изашли на шиптарске изборе.

Напредњаци незадовољни излазношћу, иду од врата до врата и покушавају да изведу људе на изборе. Где могу прете, где претње не пролазе нуде, моле… Пошто су извели све запослене којима су запретили отказом излазност муњевито опада задња два сата. ако се лош тренд настави излазност може бити мања од 20% .

РЂОМ КАПАЛИ ДОК ВАМ ЈЕ КОЛЕНА СНП НАШИ

***

15:31 СРБИ НА ОКУП: Др Марко Јакшић о поновљеним изборима u KM (ВИДЕО)

marko-jaksic2

Др Марко Јакшић је за инфослужбу “Срби на окуп” изјавио да је привремена Скупштина АП КиМ заседала у четвртак и да је констатовала да је бојкот успео. а све остало је политички циркус у који ми не желимо да учествујемо. Режим из Београда је 3. новембра разбио гласачке кутије, јер је излазност била мала, а ови поновљени избори јесу поправни испит за њих. У случају да и сада излазност буде мала, они ће опет разбијати кутије и тако можемо да идемо до Ђурђевдана – истакао је Јакшић.

Ми ћемо од народне скупштине Србије затражити да се формира анкетни одбор који ће испитати све инциденте у Косовској Митровици у задњих неколико месеци, а нарочито када су разбијене кутије – каже Јакшић.

На улицама Косовске Митровице и поред бирачких места могу се видети припадници разних служби: КФОР, Еулекс, КПС, цивилна заштита, жандармерија у цивили као и Росу јединице и то сви на заједничком задатку терања Срба на ове квази изборе и прављење Велике Албаније – рекао је Јакшић. Од нас траже да изласком на изборима саучествујемо у њиховој издаји и оправдамо бриселски споразум.

Што се нас тиче, народ је показао своје мишљење 3. новембра и ми ћемо се у складу са тим и понашати, каже Јакшић.

Погледајте и видео изјаву

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”
(http://youtu.be/pyCdI-ezwbw)

***

Народни покрет Отаџбина:
Начелници одељења и главне сестре у Здравственом центру КМ управо позивају запослене да изађу на шиптарске изборе.
Незапосленим се нуди од 20 до50 евра за гласање. Иде куповина Цигана!

***

САША КАСАЛОВИЋ: Ево … ЈА… светосавац, православац, верник из катакомбне цркве кажем да ова ФУКАРА и ИЗРОД Вучић лаже. Може он да прети али га се прави Христов војник не боји.
Кад је Христ са нама шта нам могу овакве сподобе и фуњаре.
На крају, мој суд и није битан, овом изроду ће пресудити неко ко то ради непристрасно и без грешке !

***

15:25 СНП НАШИ:

Војска у огромном броју на улицама Косовске Митровице! Окупатор приправан да пуца у Србе!

ВОЈСКА У КМ

***

Здравко Војиновић ЗНАЧИ ИЗДАТО… ИЗДАТЕ И ОБЕ КРАЈИНЕ И ЦРНА ГОРА И МАКЕДОНИЈА (СТАРА СРБИЈА).. ЗНАМО У ВОЈВОДИНИ ШТА НАС ЧЕКА..

***

15:20 СНП НАШИ: ПРИВЕДЕН ИГОР МАРИНКОВИЋ – НАШИ (ИНТЕРВЈУ ПОСЛЕ ПРИВОЂЕЊА У МУП РАШКА *КОСОВСКИ ИЗБОРИ 17 НОВЕМБАР)

IGOR SNP NASI

ВИДЕО:

(http://www.youtube.com/watch?v=n2RMyTZczb0&feature=share&list=UU6fkaii__EfcxPJ3pt8-p0w)

***

15:18 ИВАН ИВАНОВИЋ:
Србин са КиМ на Твитеру објавио!

@avucic | Ово ми је стриц и зовете ме на изборе који су расписали они који су ИСКАСАПИЛИ МОЈУ ФАМИЛИЈУ !?!

screenshot-02-07-2013-023805

***

15:16 ИВАН ИВАНОВИЋ:
Све мање људи на бирачким местима, пошто су сви уцењени гласали немају више кога да изведу на биралишта. Прича о великој излазности током преподнева створена је тако што је нарећено припадницима цивилне заштите и другим запосленима у општинама Зубин поток, Лепосавић и Звечан да долазе на биралишта у Косовској Митровици ради стварања привида о масовној излазности.

***

15:15 Народни Покрет Отаџбине:
Сада ће апсолутну кривицу и понети они бивши СРби на КиМ који су кандидовали 34 листе за шиптарске изборе, ушли масовно у изборну процедуру и на промоције, а изашли на изборе. КО ЈЕ КРИВ ОНОЛИКОЈ ЦИВИЛНОЈ ЗАШТИТИ ШТО ДАНАС ДЕМОНСТРИРА СИЛУ ПО ГРАДУ?

***

15:09 СРБИ НА ОКУП: Срби са севера КиМ су подлегли притисцима (ВИДЕО)

ponovljeni-izbori-u-km

Нажалост Срби са севера КиМ нису послушали глас разума и истине и подлегли су страховитим притисцима. Ови кадрови најбоље показују организоване доласке на поновљене шиптарске изборе.

Погледајте видео

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”
(http://youtu.be/XyoFd8PiVo0)

***

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ:

Данас, када су Срби народ посусталих мисли и мишица, Косовска Митровица и сав Север Космета, одакле је („из малене Бањске“) један од највећих јунака србске епике, Бановић Страхиња, бране читаву Србију, бранећи њен Устав. А у овом документу, упркос кукавичлуку београдских властодржаца, слугу Вашингтона и Брисела, и упркос кукавичлуку судија Уставног суда Србије (осим троје храбрих), који не смеју да кажу да је Бриселски споразум противуставан, јасно стоји: “Полазећи од државне традиције српског народа и равноправности свих грађана и етничких заједница у Србији, полазећи од тога да је Покрајина Косово и Метохија саставни део територије Србије, да има положај суштинске аутономије у оквиру суверене државе Србије и да из таквог положаја Покрајине Косово и Метохија следе уставне обавезе свих државних органа да заступају и штите државне интересе Србије на Косову и Метохији у свим унутрашњим и спољним политичким односима, грађани Србије доносе УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“ (5,10).

Поносан на своју браћу са Косова и Метохије, потписник ових редова се нада да ће Бог Правде, Коме пева србска химна, бити са нама у данима који долазе. Јер, како рече Свети Александар Невски, Бог није у сили, него у Правди која је Истина, Богочовек Христос.

***

Србски Образ: ТЕРОР НАД ИСТИНОМ – У Косовској Митровици управо је ухапшен храбри новинар Иван Максимовић, аутор документарног филма Бојкот народа.

***

14:40 Никад Граница са Косовом и Метохијом:
ИСПРЕД ШКОЛЕ СВЕТИ САВА

ИСПРЕД ШКОЛЕ СВЕТИ САВА

***

14:37 СНП НАШИ: Председник СНП НАШИ Иван Ивановић о дешавањима у Косовској Митровици

„И други круг шиптарских избора је такође нелегитиман као што је био и први. У првом кругу српски народ се изјаснио кроз бојкот да не жели да гласа на нелегитимним шиптарским изборима, и овом другом кругу врши се страховита репресија на грађане Косовске Митровице да изађу на изборе. У Косовској Митровици налази се више стотина полицајаца, као и различитих криминалних група које које терају грађане да изађу на изборе. Врши се такође и велики притисак и на мајке са децом којима се прети да ће им бити укинута социјална помоћ, такође прети се и свим радницима великих фирми у Косовској Митровици да ће добити отказе.
Тако да, оно чега смо свесни, да су избори апсолутно нелегитимни и на овакав начин сви велики диктатори су истеравали грађане на улице да гласају за њих и поред тога што они то нису желели. И поред свих притисака и свих претњи, и батина које се одигравају у Косовској Митровици избори неће успети јер поново је излазност мала, и поред свих притисака који се врше. Тако да очекујемо да ће до краја гласања излазност бити око 25%. Читава машинерија која је у Косовској Митровици и која, практично, кажемо јури народ на изборе, није успела да изведе народ из Косовске Митровице да изађе на изборе…“

(http://youtu.be/M1lsmNOdFMQ)

***

КПС полиција ухапсила у К. Митровици новинара Ивана Максимовића

Новинара портала новинар.де, ухапсила је КПС полиција пре отпирилике сат времена, на улазу у Косовску Митровицу. Новинар Иван Максимовић је један од ретких новинара који је са територије КиМ извештавао у складу са новинарским кодексом, а то значи истинито и тачно. Иван Максимовић је нарочито био активан на дан квази избора 3. новембра и од кадрова које је направио тога дана, касније је настао документарни филм “Бојкот народа”, који је показао шта се уствари дешавало овог дана у Косовској Митровици. 17. новембра се неко уплашио од његове камере и Иван је приведен без икаквог разлога.

Изгледа да целоме свету, Србији, Приштини и свима осталима, изузев српском народу са севера КиМ, не одговара да се види шта се то заиста дешава на северу српске покрајине. Како се гласа, људи организовано и под присилом директора одлазе на места за гласање, а Иван је о томе сведочио својом камером. Његово хапшење представља страх ових напред поменутих од истине, која ће ипак пре или касније испливати.

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

***

13:09 Народни покрет Отаџбине:

У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ УХАПШЕНИ НОВИНАРИ ИВАН и САЊА МАКСИМОВИЋ ! ! !

***

ИСУС ХРИСТОС НА КРСТУ

Небојша Јовић: МОРАМ ДА ПОЈАСНИМ СИТУАЦИЈУ ОКО ДАНАШЊЕ ФАРСЕ ЗВАНЕ „ИЗБОРИ“!

Пошто видим да неке хвата малодушност, можда и паника од ове ЛОГОРСКЕ АТМОСФЕРЕ У МИТРОВИЦИ ГДЕ СЕ ЈЕДИНО МОГУ ВИДЕТИ ОКЛОПНИ ТРАНСПОРТЕРИ, КФОРОВИ ВОЈНИЦИ НАОРУЖАНИ ДО ЗУБА, ЕУЛЕX ПОЛИЦАЈЦИ НАОРУЖАНИ ДУГИМ ЦЕВИМА, КПС ПОЛИЦАЈЦИ, ЦИВИЛНА ЗАШТИТА, ПОЛИЦИЈА СРПСКА СА ЛОКАЛА, АЛИ У ОГРОМНОМ БРОЈУ И ИЗ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ И НЕИЗОСТАВНИ „ЦИВИЛИ“ У ПАТИКАМА, ТРЕНЕРКАМА, КОЖНИМ ЈАКНАМА И УРЕДНО ПОДШИШАНИМ ФРИЗУРАМА…
Желим да вас СВЕ подсетим да: СТАВ ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ АП КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЈЕ „ДА СУ ИЗБОРИ ОДРЖАНИ 3.НОВЕМБРА БОЈКОТОМ ИЗБОРА ЈАСНО ПОКАЗАЛИ ДА ЈЕ СРБСКИ НАРОД У ПРОЦЕНТУ ОКО 93% ОДБАЦИО АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ И САМИМ ТИМ ИНСТИТУЦИЈЕ КОЈЕ БИ ПРОИСТЕКЛЕ ИЗ ТИХ И ТАКВИХ ИЗБОРА!
СВЕ ОВО, СВА ПОНИЖЕЊА КОЈИМА ЈЕ ДАНАС ИЗЛОЖЕН НАРОД У МИТРОВИЦИ, СВА ОВА ОКУПАЦИОНА СЛИКА СА ЛОГОРСКИМ ЕЛЕМЕНТИМА У КОЈУ СЕ САВРШЕНО УКЛАПА ГРУПНО ОДВОЂЕЊЕ РАДНИКА НА ГЛАСАЊЕ (КОЈЕ ЈЕ УМНОГОМЕ ПОДСЕТИЛО НА СЛИКУ ОДВОЂЕЊА ЂАКА У КРАГУЈЕВЦУ НА СТРЕЉАЊЕ) КОЈИМА ЈЕ ИЗРАЗ ЛИЦА ДОВОДИО У НЕДОУМИЦУ ИДУ ЛИ ОВИ (НЕ)ЉУДИ НА ИЗБОРЕ ИЛИ НА САХРАНУ (мада се то поклапа), И СВА ОВА ЊИХОВА ФАРСА КОЈУ МОГУ ПОНАВЉАТИ И НА СВАКИХ 10 ДАНА… НАС СЕ Н Е ДОТИЧУ!!!
Тачно је да ће нам бити теже да се већ од можда 20-ог децембра, одупремо нападима и притисцима који ће на нас бити вршен, АЛИ МИ НЕЋЕМО НИ ЗА МИЛИМЕТАР ОДСТУПИТИ И ИСТОМ СНАГОМ ЋЕМО, БЕЗ НАСИЉА И ПРИТИСКА, НАСТАВИТИ ОВУ НАШУ БОРБУ ДАВИДА И ГОЛИЈАТА И… АКО ЈЕ ЈЕДНОМ „ДАВИД“ БИО ПОБЕДНИК, УЗ ПОМОЋ БОЖИЈУ, БИЋЕ ТО ОПЕТ!
Зато,МОЛИМ СВЕ ВАС, СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА, ГРУПУ, ПОКРЕТ, УДРУЖЕЊА И СТРАНКЕ СРБСКЕ, ПАТРИОТСКЕ, ако већ ми не посустајемо НЕМОЈТЕ ОНДА НИ ВИ, КУМИМ ВАС БОГОМ!
НИКО НЕМА ПРАВА ДА ШИРИ ДЕФЕТИЗАМ И МАЛОДУШНОСТ, јер понављам,АКО МИ ИМАМИ СНАГЕ, ВОЉЕ И ХРАБРОСТИ ДА НЕ ПОСУСТАНЕМО, онда то НЕ СМЕТЕ НИ ВИ!!!!!
Све вас братски поздрављам и треба да вам на уму увек буду стихови Ерића „…много смо важни (И ЈАКИ) ЗЕМЉО МОЈА МИЛА, ЧИМ СЕ НА НАС ДИГЛА ОВОЛИКА СИЛА… РУЉЕ БИВШИХ ЉУДИ, ЛОПОВА И ГОЉА…“, на уму ДА ЈЕ ОВО „ИГРА“ КОЈУ САМО НАЈЈАЧИ ИГРАЈУ и ДА ЋЕ КРОЗ ОВО ИСКУШЕЊЕ КОСМЕТ СИГУРНО ОСТАТИ СРБСКИ, САМО ДА НЕ ПОКЛЕКНЕМО И НЕ УПЛАШИМО СЕ, НИТИ ПОСУМЊАМО, И НЕ ПИТАЈТЕ МЕ ОД КУД ТО ЗНАМ јер „ВЕРУЈЕМ, ТАКО ЗНАМ“!

***

ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ ОВЕ ВЕСТИ:

[wzslider]

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s