All / ДРУШТВО / ИЗДАЈА / КОЛУМНА / МИШЉЕЊЕ / Напад на уставни поредак / ПОЛИТИКА / Родољубље / избори / патриотизам / MAIL - RSS FEED / сепаратизам

Небојша ЈОВИЋ: Да ли се то сада и Двери мире са судбином продаје Космета?


Jović
Небојша Јовић
11.09.2013.

Е сада овако, пре свега ПАЖЉИВО!

НАЈПРЕ ВАС МОЛИМ ДА НЕ ПРЕЛЕТИТЕ ПРЕКО ТЕКСТА ВЕЋ ДА ГА ПАЖЉИВО ПРОЧИТАТЕ и онда ми кажете своју сугестију!

Н И К А К О НЕ МОГУ ДА СХВАТИМ ДА ОВА НАЈАВА ПРОЂЕ БЕЗ ИКАКВОГ КОМЕНТАРА, било група патриотских, партија или појединаца.

Не знам како је могло неопажено да прође, пре свега „Дверима“, а потом и нама који смо овај позив чули и прочитали, да ОД СИЛНИХ РАЗЛОГА (који су иначе сви оправдани) за протест против Владе Србије, НИТИ ЈЕДНОМ СПОМЕНУТ НИЈЕ, НЕ САМО АНТИУСТАВНИ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ (који ваљда овог тренутка на најдиректнији начин прети како целовитости државе, тако и „елиминацији“ Срба, не само са списка држављана, већ и са списка живих уколико би остали у Тачијевој „еxport-import држави србских органа“), ВЕЋ НИ НЕВИЂЕНО БРУТАЛНА КАМПАЊА И ПРИТИСАК ДА СРБИ НА КОСМЕТУ ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ КОЈИ БИ ИМ ДОНЕЛИ ДОБРА ИСТО КОЛИКО И ЈАСЕНОВАЦ ИЛИ ЈАДОВНО?

Да ли се то сада и Двери мире са судбином продаје Космета?

Да ли мисле да није сврсисходно да се и даље троши енергија око Космета?

Потсетићу их само на њихов слоган који сам више пута користио, да „НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ТЕК ПОЧИЊЕ“!

Зашто мислим да овако, можда мало и жучније треба реаговати?

Најпре зато што је НАЈВЕЋИ МОГУЋИ УЛОГ У ПИТАЊУ – ДРЖАВНА ТЕРИТОРИЈА И НАРОД, а затим што се неке чудне ствари дешавају од како је ова издаја кренула.

Најпре се једна јако патриотски опредељена организација која је била годину и више дана са Србима на барикадама, после последњих избора НАЈЕДНОМ ПОЧЕЛА БАВИТИ МАРКЕТИНГОМ ПРОДАЈЕ МАЈИЦА, ПОВРЕМЕНИМ ДАВАЊЕМ КРВИ (што је свакако за похвалу), ПРОЗИВАЊЕМ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БЕОГРАДА и свих могућих, САМО НИ ЈЕДНОГ ТРЕНУТКА НИСУ ПОМЕНУЛИ КРЕАТОРЕ ПРОДАЈЕ КОСМЕТА, правдајући се да још није време, тако да испада да су све друге активности битније од питања губитка дела државе?

„СПЦ“ још увек НЕДОВОЉНО ЈАСНО И ЈАКО НЕ УСТАЈЕ ПРОТИВ СПОРАЗУМА ИЗ БРИСЕЛА, НИТИ ПРОТИВ ЊЕГОВЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ КОЈА САДРЖИ ПРЕТЊЕ И ПРИТИСАК ДА СЕ ОН АКО ТРЕБА НАСИЛНО СПРОВЕДЕ;

„САНУ“,  БРУКА ЗА СЕБЕ, ВИШЕ ПОДСЕЋАЈУ НА ТОПАЛОВИЋЕ ИЗ МАРАТОНАЦА, НЕГО ЛИ НА АКАДЕМИЈУ НАУКА!

„УКС“, НАВИЈАЧИ, СТУДЕНТИ… НИГДЕ ИХ НЕМА!

За недозвољено благу реакцију ДСС-а већ сам писао, за примедбу да се не може против издаје народа и цепања државе борити изјавама и конференцијама за штампу, јер не ради се о томе хоће ли сточни фонд у Србији бити увећан или неће, хоће ли друмарина бити скупља или неће, ОВДЕ СЕ РАДИ О ПОЧЕТКУ НЕСТАЈАЊА ЦЕЛЕ ЈЕДНЕ ДРЖАВЕ, ЈЕР СВИ МИ ЗНАМО ДА СУ У „РЕДУ ЗА ЧЕКАЊЕ“ И ВОЈВОДИНА И РАШКА ОБЛАСТ И ИСТОЧНА СРБИЈА, а како видим И УЗ ЈУГ СРБИЈЕ, САДА И ВРАЊЕ А И НИШ!
НАРАВНО ДА НИТИ ЈЕДНОГ ТРЕНУТКА НЕ МИСЛИМ ДА БИ ТРЕБАЛО ДИЗАТИ НЕКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ ИЛИ ЧИНИТИ НАСИЉЕ, НЕ, И УЛИЦЕ И НАСИЉЕ БИ НАМ ГОТОВО УВЕК ДОНОСИЛИ ЛОШИЈЕ И ГОРЕ!

Али ИНСИСТИРАЊЕ, МОЖДА БЛОКАДОМ, ДА СЕ УСТАВНИ СУД ИЗЈАСНИ О СПОРАЗУМУ, ДА СЕ ТАКОЂЕ БЛОКИРА СКУПШТИНА ОД СТРАНЕ ПОСЛАНИКА КАКО НЕ БИ УСВОЈИЛА ИЗДАЈУ, ШТРАЈКОВИ ГЛАЂУ ПОЛИТИЧАРА, КОЈИМА БИ СЕ И НАРОД ПРИДРУЖИО, су само неки од начина.

И сада… уз све побројано, ДОЂЕ И ПОЗИВ ДВЕРИ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВЛАДЕ (који, да будем јасан, ПОДРЖАВАМ И ТРЕБА ДА ГА БУДЕ, АКО ТРЕБА И МНОГО ДУЖЕ ДА ПОТРАЈЕ ДО ОСТВАРЕЊА ОДРЕЂЕНИХ ЗАХТЕВА), ГДЕ СЕ, понављам, НИТИ ЈЕДНОГ ТРЕНУТКА НЕ ПОМИЊЕ ИЗДАЈА И РАСТАКАЊЕ ДРЖАВЕ КАО ЈОШ ЈЕДАН ОД РАЗЛОГА ПРОТЕСТА!

Даље, СТРАШНА ЈЕ И ОПАСНА НАМЕРА ДВЕРИ ДА, КАКО КАЖУ, ”БИЋЕ РАЗНИХ АКТИВНОСТИ КОЈЕ ЋЕ ТРАЈАТИ НЕДЕЉАМА, КАКО БИ СЕ ЗАШТИТИЛА ИНСТИТУЦИЈА ПОРОДИЦЕ”! Како бих онемогућио недобронамерне да мој коментар скрену са теме разним полу-дигресијама или подметањима, ПОДВЛАЧИМ ДА ЈЕ ПИТАЊЕ ОЧУВАЊА ПОРОДИЦЕ, КАО ЈЕДНЕ ОСНОВНЕ ЋЕЛИЈЕ И ДРУШТВА И ДРЖАВЕ (наравно оне часне и нормалне, а не оне срамне) И ПРАВОСЛАВЉА НАШЕГ, ИТЕКАКО БИТНО И ПОТРЕБНО!!!

Али, да ли су Двери размишљале да ће, најпре истрошити енергију народа тим вишенедељним протестима или активностима (можда ће неко и рећи, то је као пандан најављеној „паради срама“, али је онда скуп требао да буде заказан истога дана кад и она) и да ће УБИТИ ЕНЕРГИЈУ И СУЗИТИ ПРОСТОР НАШОЈ ОЧАЈНИЧКОЈ БОРБИ ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО ВИШЕ НЕГО ГЕБЕЛСОВСКОЈ КАМПАЊИ И ПОЗОВЕМО У ПОМОЋ СВАКОГ ДОБРОНАМЕРНОГ СРБИНА ДА НАМ ПОМОГНЕ ДА ИЗЛАСКА НА АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ, КАКО НА КОСМЕТУ, ТАКО И У СРБИЈИ НЕ БУДЕ!!!

Знају ли да би скретањем пажње са теме бојкота албанских избора за независно Косово, учинили највећу могућу и ненадану(?) помоћ државном врху, а нама везали руке у тој ионако неравноправној борби?! Не би ме изненадило да је зато „парада срама“ и заказана у време кампање за албанске изборе, али ме ИЗНЕНАЂУЈЕ, ЗАШТО СУ И КАКО ДВЕРИ УОПШТЕ НА ТАКО НЕСТО НАСЕЛЕ.. ?

Својевремено, када би Милошевић хтео да „испумпа“ енергију револта и незадовољства народа, обично би преко, да ли Мићуновица или Вука Драшковића, заказао митинг или протесте где се народ галамом изјада, испразни и оде кући… и миран је барем ту годину! ДА ЛИ ЈЕ ОВО САДА ИСТА НАМЕРА, можда несвесна, ДА СЕ ПАЖЊА ОКО ИЗДАЈЕ ДРЖАВЕ И НАРОДА, ПРЕУСМЕРИ И УГАСИ НА ТИМ „ВИШЕНЕДЕЉНИМ“ ПРОТЕСТИМА И АКТИВНОСТИМА (надам се да неће трајати до 3 новембра)?

ПОРОДИЦА СЕ МОРА БРАНИТИ И ОДБРАНИТИ, ПЉАЧКА СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ, „СВЕУКУПНО“ КАТАСТРОФАЛНО СТАЊЕ“ СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ… али се све то мозе „зауставити“ и СУТРА, али ИЗДАЈА И ГУБИТАК ДРЖАВНЕ ТЕРИТОРИЈЕ М О Р А СЕ ЗАУСТАВИТИ „ДАНАС“!!!

Како сам недавно, као што сам поменуо, позвао И ДСС да буде конкретнији, сада то исто чиним и када су у питању Двери… И ВИШЕ НИТИ ЈЕДНУ ОПАСКУ НЕЋУ НАПИСАТИ ЈЕР НЕЋУ ДА СЕ ИСПОСТАВИ ДА МИ КАО НЕ ВАЉАЈУ НИ ДВЕРИ НИ ДСС.

ВИШЕ ПУТА САМ ПОНОВИО, А ТО И САДА ЧИНИМ ДА У ДСС ИМАМ НАЈВЕЋУ НАДУ ДА ЋЕ ОСТАТИ НА ПУТУ ОПСТАНКА И НЕРАСТАКАЊА ДРЖАВЕ, ДА О ДВЕРИМА ИМАМ ЈАКО ДОБРО МИШЉЕЊЕ И ДА СУ МИ ЧАСТ ЦИНИЛЕ МНОГЕ ТРИБИНЕ И НАСТУПИ ГДЕ СМО ЗАЈЕДНО БИЛИ! О Бошку Обрадовићу и Глишићу, Радојичићу имам јако позитивно мишљење и мислим да би требало да буду окосница, не будућег, вец САДАШЊЕГ окупљања свих патриотских организација где се уз “Наше”, ”Образ”, нароцито профилиш и“Заветници”! Али ово је био заиста недозвољен превид, НАРОЧИТО ПОДВЛАЧИМ ТИХ “ПАР НЕДЕЉА АКТИВНОСТИ…”!

Дакле, АПСОЛУТНО ПОДРЖАВАМ ПРОТЕСТ ПРОТИВ “ПАРАДЕ СРАМА”, ПОДРЖАВАМ И ПРОМОВИСАЊЕ ПОРОДИЦЕ И ПОРОДИЧНИХ ВРЕДНОСТИ И ОНЕ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ТРАЈУ САМО ПАР НЕДЕЉА ВЕЋ ДА БУДУ ДЕО СВАКОГА НАШЕГ ДАНА, али САМО НАМ НЕ БЛОКИРАЈТЕ И НЕ ОДУЗИМАЈТЕ НИ ЈЕДАН ДАН, НИ ЈЕДАН МИЛИГРАМ ЕНЕРГИЈЕ КОЈА НАМ ЈЕ ПОТРЕБНА У ОВОЈ БОРБИ СА ГОЛИЈАТОМ ДА САЧУВАМО ЖИВОТЕ НАШЕ, ПОРОДИЦЕ НАШЕ, ДРЖАВУ НАШУ И ВЕРУ НА КОСМЕТУ!

Молим све чланове и присталице Двери да ми на овој опасци не замере али исто тако молим И СВЕ ПАТРИОТСКЕ ПРОФИЛЕ, ГРУПЕ И ПОЈЕДИНЦЕ ДА РЕАГУЈУ НА СВАКИ ЕВЕНТУАЛНИ ПРОПУСТ, МА ЧИЈИ ОН БИО, ЈЕР СЕ ПОГРЕШИТИ МОЖЕ БЕЗ НАМЕРЕ, АЛИ ПОСЛЕДИЦЕ ЗНАЈУ БИТИ НЕСАГЛЕДИВЕ.  Ја више нећу коментарисати нити један пропуст евентуални неке патриотске рганизације или странке, јер не бих да скрећем пажњу са ГЛАВНИХ КРЕАТОРА НЕСРЕЋЕ КОЈА НАМ СЕ ПРИПРЕМА, они ће ми бити тема и то не они као “они”, већ оно што раде а што нас животно угрожава.

 „НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ТЕК ПОЧИЊЕ!“

 

17 thoughts on “Небојша ЈОВИЋ: Да ли се то сада и Двери мире са судбином продаје Космета?

 1. Од данас, Србија је капитулирала!

  Укидањем органа Србије на Косову и Метохији Србија је званично капитулирала!

  Укидање свих органа републике Србије на Косову и Метохији је чин којим је режим у Београду капитулирао пред окупатором – исту ону коју је успео да избегне чак и Милошевић и којој је цела Србија одолела под НАТО бомбама 1999.године. Дакле, Вучић и Дачић и сви који чине садашњи режим у Србији су своје политичке каријере и привилегије ставили испред живота свих оних који су погинули у одбрани Србије од НАТО-а.

  Када неко тако постави вредности у својој глави сасвим је очекивано и то што су њихови подрепаши на терену претили Србима са Косова и Метохије да ако одбију да изађу на Тачијеве изборе могу да очекују проблеме на својим радним местима. Ову претњу су ових дана добили Срби запослени у здравству и просвети Републике Србије на КиМ!

  Укидање органа локалне самоуправе Србима на КиМ београдски режим је ушао у ред оних „историјских величина“ какве су биле османлијске, фашистичке и титоистичке власти. С друге стране, укидање Србима права да сами бирају своју локалну власт је и доказ о томе како београдске режимлије замишљају демократију и колико су у томе једнаки са Тачијем. Једном речју, крваве Тачијеве руке којима се рукују све више остављају српске крви и на рукама Дачића и Вучића.

  Двери имају једноставан и јасан став: Србија мора обновити све видове своје државности на Косову и Метохији и то свим легитимним средствима којим би то обнављала свака држава на свету. Једино што одговорна власт треба да ради јесте прилагођавање тих средстава датим могућностима. Међутим, укидање својих органа на КиМ за рачун опстанка на власти јесте чин слугерањства и издаје и то нема никакве везе са реалном политиком.

  Поздрављамо одлуку представника локалних органа власти на Косову и Метохији да не прихвате овај чин окупаторске Владе Србије док се уставни суд не изјасни о уставности тзв. „бриселских споразума“.

  Информативна служба Покрета Двери

 2. Дана 16.09.2013., у 18 часова, на Амфитеатру на кеју, у Нишу, одржаће се, у организацији Србског покрета Слободна Србија, Удружења Србских Добровољаца „Никола Каваја“, Равногорског покрета ДМ, УГ Корени Ремесијане и митнигу се придружио Српски Сабор Заветници.

  МИТИНГ ПОДРШКЕ ЗА СПАС КОСОВА и МЕТОХИЈЕ

  први у низу планираних митинга и протеста у саборној организацији родољубивих организсација

  ЗА СПАС СРБИЈЕ

  На митингу ће говорити: Проф. др Смиља Аврамов, правник Горан Петронијевић (потпредседник Покрета за Србију), Марко Јакшић (посланик у Скупштини Р. Србије), Небојша Јовић (пред. СНВ КМ), Небојша Петковић (пред. „Кућни Праг“), Александар Павић (Никад Граница), Миле Ђукановић (СОС Србија), Радмило Костић (дијаспора), Срђан Михајловић (пред. Сп Слободна Србија), Звонко Стојадиновић (пред. УГ Корени Ремесијане) …

  Позивамо и све друге родољубиве организације, покрете удружења и појединце, да се придруже митингу и уму учешћа у његовој организацији и раду.

  АКО САДА НЕ ЗАУСТАВИМО ОКУПАЦИЈУ И РАСПАРЧАВАЊЕ СРБИЈЕ, ПЉАЧКУ И УНИШТАВАЊЕ ГРАЂАНА – ВЕЋ СУТРА ЋЕ БИТИ КАСНО !!!

  ЗА СПАС СРБИЈЕ

  догађај:
  https://www.facebook.com/events/485391691557936/

 3. Poštovani gosp. Joviću , Srbija STOJI iza svega što vučić , dačić i nikolić rade… oni imaju preko 60% podrške naroda i sva ministarstva sile u rukama … dakle – nisu Vam krive dveri a pogotovo ne DSS već je ova država REŠENA da izdajom i prodajom obezbedi sebi budućnost… kakva će to budućnost biti biće jasno na mostu u K. Mitrovici vrlo skoro … Čuvajte se i budite jedinstveni i ne očekujte od nikog pomoć već budite solidarni među sobom … sledi Vam borba i još teža iskustva ali ta borba pročišćava i uspravlja i izrodiće one koji će i ovu nesrećnu zemlju vratiti na pravi put – kad tad … dotle – Neka je Bog sa Vama kad već Srbija nije ….

 4. Кад год би Двери позивале ДСС и СРС на заједничке акције и протесте поводом издаје КиМ од стране владе србије, од ДСС-а би стигао одговор да су они парламентарна странка и да ће се борити кроз институције. Само посланици ДСС-а могу да штрајкују глађу, само ДСС може да врши притисак на Уставни суд, само ДСС колико-толико може да пробије медијску блокаду због статуса парламентарне странке. Све критике наведене у тексту аутор би требало да упути на адресу ДСС-а. А то што се ми бавимо породицом је наша политика која аутору не мора да се свиђа, ако би се сада бавили само Косовом могла би да уследи критика да смо одустали од борбе за породице, а та борба, по нама, није ништа мање битна од борбе за КиМ.

 5. Двери се не мире са судбином Космета.

  Господине Јовићу, Покрет Двери (верујем а ћете се сложити самном) веома активна на више поља (Космет, издаваштво, антиГМО, укидање АП ВОјодина + заштита породице) И да сад, овог момента буквално повратимо Космет, за 50 година неће имати ко да живи (не само у њему већ мислим на целу Србију. Организовани су протести у више наврата. И ви сте били присутни на барикадама на Тргу Републике… Енергија народа, видесте и сами…

  Нико не одустаје од борбе за Космет, но једноставно, чамац много бушан, много рупа а мало прстију да се зачепе све. Људи окупљени око Покрета Двери раде и радиће још боље, брже и организованије но до сад.
  Да ли је некада било грешака?
  Да ли је у неком тренутку могло боље?
  Да било је и могло је боље но ето, ко ради у ситуацији је и да погреши кад-кад.
  Верујем да је ово добронамерна критика, тачније, пре као „гласно“ размишљање о бојазни на ову (наравно) осетљиву тему, али сматрам да, макар што се тиче овог друштвено-политичког покрета, нема места за страх и неверицу. Окренимо се и видимо шта је до сад урађено, ако ништа, а макар је то неки залог поверењу за неке будуће акције и борбу до ослобођења свих Српских територија.

  Остајте ми здраво и не дајте се!
  Поздрав из Ниша
  http://dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2013/septembar/krstimir-pantic-za-dva-meseca-postao-lobista-nezavisnog-kosovo.php

 6. dss i dveri su najveća prelast savremene političke scene. podsećam da je koštunicina PRVA odluka kao predsednika države bila da se amnestiraju šiptarski teroristi koji su bili iza brave. podsećam da je koštunica upravo zaslužan što su đinđić i cela dos ideologija evrofanatizma okupirali Srbiju 2000.
  dveri – ‘nacionalizam iz fotelje’ a ako bi im neko ponudio jedno mesto savetnika ministra za sport ili neku pdjednako besmislenu poziciju, vrlo rado bi se i oni priključili ‘putu na svetli zapad’… dveri su stvorene upravo iz razloga koji tek sad autor teksta primećuje, a koji je svakom mislećem Srbinu mogao biti jasan već po registrovanju političke stranke, a to je upravo RASIPANJE ENERGIJE samosvesnih Srba… i svi vi koji ste ih digli do tog nivoa na kom su sad imate sada i dužnost da ih raskrinkate!

 7. Нисте разумели Јовића,опет оправдавате своју савест.
  Почните од себе,шта сте урадили за космет и остало…?

  Има вас доста који паметујете испред компјутера,ајде сви да дођемо испред скупштине и да не идемо до даљњег,тако ће се и народ окупити.
  Ајде да кренемо нас 10 који смо дали ове празне коментаре.

  Обавестимо сви по 10 својих познаника па да се крене…

  Ајде јевите се да закажемо термин….

  • Дана 16.09.2013., у 18 часова, на Амфитеатру на кеју, у Нишу, одржаће се, у организацији Србског покрета Слободна Србија, Удружења Србских Добровољаца “Никола Каваја”, Равногорског покрета ДМ, УГ Корени Ремесијане и митнигу се придружио Српски Сабор Заветници.

   МИТИНГ ПОДРШКЕ ЗА СПАС КОСОВА и МЕТОХИЈЕ

   први у низу планираних митинга и протеста у саборној организацији родољубивих организсација

   ЗА СПАС СРБИЈЕ

   На митингу ће говорити: Проф. др Смиља Аврамов, правник Горан Петронијевић (потпредседник Покрета за Србију), Марко Јакшић (посланик у Скупштини Р. Србије), Небојша Јовић (пред. СНВ КМ), Небојша Петковић (пред. “Кућни Праг”), Александар Павић (Никад Граница), Миле Ђукановић (СОС Србија), Радмило Костић (дијаспора), Срђан Михајловић (пред. Сп Слободна Србија), Звонко Стојадиновић (пред. УГ Корени Ремесијане) …

   Позивамо и све друге родољубиве организације, покрете удружења и појединце, да се придруже митингу и уму учешћа у његовој организацији и раду.

   АКО САДА НЕ ЗАУСТАВИМО ОКУПАЦИЈУ И РАСПАРЧАВАЊЕ СРБИЈЕ, ПЉАЧКУ И УНИШТАВАЊЕ ГРАЂАНА – ВЕЋ СУТРА ЋЕ БИТИ КАСНО !!!

   ЗА СПАС СРБИЈЕ

   догађај:
   https://www.facebook.com/events/485391691557936/

 8. Шта је ово???
  Нико се не јавља???
  Чим устанете после 16 часова јавите се да не буде касно сутра, тако моји јунаци…
  Како је Синђелић бранио Србију и народ???
  Како је Гаврило Принцип бранио свој народ????
  Како је Милош Обилић бранио Србију и народ???
  Како је Свети Сава Трлајић пострадао не хотећи да изда свој народ?
  Како је Мајор Тепић страдао у одбрани народа и државе?
  Па Церска битка,Гучевска битка,Мојковачка битка,Солунски фронт??
  Срби су сами трчали да учествују у биткама да дају свој допринос за народ,за Србију,за Бога.
  А ми данас????

  Срамота.

  Дајемо исти одговор,мени је лепо и нико ме не дира….

  То је издаја гора од вучића,николиоћа,дачића о остале гамади…
  Господо,гори смо од њих.
  Ајмо за Србију,за народ,за СВЕТО КОСОВО…

  • Дана 16.09.2013., у 18 часова, на Амфитеатру на кеју, у Нишу, одржаће се, у организацији Србског покрета Слободна Србија, Удружења Србских Добровољаца “Никола Каваја”, Равногорског покрета ДМ, УГ Корени Ремесијане и митнигу се придружио Српски Сабор Заветници.

   МИТИНГ ПОДРШКЕ ЗА СПАС КОСОВА и МЕТОХИЈЕ

   први у низу планираних митинга и протеста у саборној организацији родољубивих организсација

   ЗА СПАС СРБИЈЕ

   На митингу ће говорити: Проф. др Смиља Аврамов, правник Горан Петронијевић (потпредседник Покрета за Србију), Марко Јакшић (посланик у Скупштини Р. Србије), Небојша Јовић (пред. СНВ КМ), Небојша Петковић (пред. “Кућни Праг”), Александар Павић (Никад Граница), Миле Ђукановић (СОС Србија), Радмило Костић (дијаспора), Срђан Михајловић (пред. Сп Слободна Србија), Звонко Стојадиновић (пред. УГ Корени Ремесијане) …

   Позивамо и све друге родољубиве организације, покрете удружења и појединце, да се придруже митингу и уму учешћа у његовој организацији и раду.

   АКО САДА НЕ ЗАУСТАВИМО ОКУПАЦИЈУ И РАСПАРЧАВАЊЕ СРБИЈЕ, ПЉАЧКУ И УНИШТАВАЊЕ ГРАЂАНА – ВЕЋ СУТРА ЋЕ БИТИ КАСНО !!!

   ЗА СПАС СРБИЈЕ

   догађај:
   https://www.facebook.com/events/485391691557936/

 9. Господин Небојша Јовић је велики Србин и Родољуб и то је показао својом беспрекорном борбом за очување Космета у саставу Србије у последњих неколико година. У овом тексту је изнјео и подјелијо са нама своје изузетно размишљање у вези протеста које су најавиле Двери и хвала му због тога. Заиста је пропуст што Бошко Обрадовић није навео продају Космета као један од разлога за протест, али у истину мислим да је ово пропуст а не намјерно. Двери су раније организовале протесте од којих на жалост није било ништа јер народ у Србији има преча посла, то јест да гледа Сулејмана, фарме, велику браћу и тако даље, Радикали чекају Шешеља, а ДСС је издајничка странка била од самог почетка. Која политичка партија би ишла у коалицију са онима који из иностранства добијају велике паре да руше власт? Шта, мачкасти Коштуница није знао да у Будимпешту иду његови коалициони партнери по инстуркције? Да ли је нормалан човјек онај који у кући држи 7 мачака? Док је био у власти, испоручио је више Срба хашком трибуналу него Борис Тадић. Ослободио је више шиптарских терориста и у сваком погелду је дно дна. Било, како било, у Србији не постоји опозиција. Шта нам је чинити? Једина свијетла тачка у нашем народу данас јесу Епископ Артемије и његово монаштво. Окупимо се око истинских Срба и радимо оно што нам наш Епискп каже. Сви заједно у молитву са нашим Епископом да нас Господ избави од овог зла и пропасти у којем смо се нашли.

 10. Поштовани Јовићу,савршени Срби попут вас су добили простор на сајту Српских Двери.Погледајте спот на којем сте и ви а налази се на јутјуб каналу Двери под насловом „НЕ ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА“!Да небуде она стара:“а ко му једном ниси учини,као да му ниси ни једном…“!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s