ВЕСТИ / Ванредно Стање / ДРУШТВО / Други пишу... / ИЗДВАЈАМО / НАЈНОВИЈЕ / Новости / Обавештење / ПОЛИТИКА / Реаговања странака / Режимска тортура / Родољубље / антисрбизам / MAIL - RSS FEED / сатанизација Срба

Сексуално образовање – нови удар на породицу и породичне вредности


Сексуално образовање – нови удар на породицу и породичне вредности

Трагом вести да беспотребна и сувишна покрајинска администрација на северу Србије уводи пилот пројекат – Сексуално образовање у 10 школа, Двери улажу оштар протест, јер дугорочно представља нови тоталитарни терор над породицом и породичним вредностима!

07.09.2013. ДВЕРИ – Југослав Кипријановић, за ФБР приредила Биљана Диковић

jugoslav-kiprijanovic-closeup

Само пре пар дана на сајту Двери могли сте да погледате кратку репортажу из Немачке о проблемима који родитељи у Немачкој имају због обавезног  сексуалног образовања, због којег је 8 дечака доживело фрас, а девојчицу присилили да, мимо воље, присуствује часовима, па су због таквог њеног  ”неадекватног понашања” и подршке родитеља за такво понашање, и отац и мајка девојчице завршили у притвору. Већ данас, у Србији и то на њеном северу, почеле су припреме за увођење сексуалног васпитања у образовни систем!

Јуче је покрајински секретар за образовање, Мариника Чобану, објавила у јавности   да у десет школа за 1200 ученика почиње пилот – пројекат: часови сексуалног образовања. Није било за очекивати да сувишна и беспотребна, а притом озбиљно сепаратистичка администрација тзв. аутономне покрајне Војводине, уради нешто корисно за своје грађане! За очекивати је било да ће, остајући на грбачи пониженог, увређеног, обесправљеног и осиромашеног народа, наставити да експериментишу и спроводе сумануту политику ЕУ комесара, којима је најважнији циљ – урушити породицу  и породичне вредности и тако, од емоција и традиционалних вредности огољену личност, претворити у зомбирану, потрошачку, самодовољну , хедонистичку и надасве манипулативну индувидуу!

Рећи ће заговорници увођења сексуалног васпитања да се ради о пилот пројекту и да није обавезно да се похађа. Међутим, забрињавају речи госпође Чобану, која је нагласила да је ЗА САДА тако. За сада значи да је експеримент почео у десет средњих школа, а да је у плану да се уведе факултативно, па потом обавезно, а на крају и за основне школе! Да је тако, видимо јер је тако у појединим земљама ЕУ, а ми из европског предворја (да Бог да да тако и остане) морамо да се докажемо да смо већи Католици од Папе!

Свако ко погледа споменути видео из Немачке (погледај видео испод текста) биће му јасно да је то пут и да су то следећи кораци који се планирају у тоталној атомизацији свега људског, свега честитог, чедног и целомудреног, како би се изградио ”врли, нови свет”!

Двери улажу оштар протест, јер дугорочно, увођење сексуалног васпитања представља нови тоталитарни терор над породицом и породичним вредностима! Позивамо све мислеће људе иинституције којима је стало да се сачувају породичне вредности српског и свих других народа који живе у Србији, да подигну свој глас и придруже се нашој иницијативи како би овај пилот пројекат пропао на самом  почетку!

Двери подсећају да у недавно усвојеној Породичној повељи Србије,  начелу целокупног друштвено-политичког програма Покрета, јасно стоји да је породица основна ћелија друштва, а не појединац. Култура брака и светиња живота залог су успешне будућности и препорода земље, а не знање о сексуалним односима и контрола рађања, која се у Србији своди на бесомучна чедоморства!

Наравно да деца треба да сазнају много тога о природи свога тела, па и да стекну репродуктивно образовање, али на здрав начин,а то значи, кроз стабилну и здраву породицу. Кроз вековно искуство знамо да је темељ сваког здравља, па и репродуктивног, духовно здравље. Сексуално образовање, пренебрегавајући ту чињеницу, полако, али сигурно, и то кроз институције, уништава здрав духовни темељ појединца, заснован на целомудрености и честитости.

Апелујемо на јавност да се успротиви овој новој тоталитарној скаредности, која се поред параде срама,  спроводи и  преко озбиљог  медијског терора над традиционалним вредностима и над нашим чулима! Покажимо спремност да се боримо за будућност своје деце и своје отаџбине! Ако се сад не успротивимо, нисмо заслужили да имамо ни  децу, ни отаџбину!

А, АП Војводина је сјајан полигон за експерименте ЕУ – зато аутономију треба што пре укинути!

Скандал у Немачкој: У ту Европу хоћемо?


Скандал u Немачкој: Отац у затвору јер је одобрио детету да избегне часове сексуалног васпитања!
Јел` у такву Европу хоћемо?

Објављено у 29.08.2013.

Извор: http://www.anti-censura.com

Скандал u Немачкој: Отац у затвору јер је одобрио детету да избегне часове сексуалног васпитања!
Јел у такву Европу хоћемо? Геј параде, сексуално васпитање, индивидуализам и хедонизам, све то намеће се широм света,како у Србији, тако и у Немачкој! Држава се ставља у позицију антипопулационе и антипородичне политике! Одупримо се док још није касно!

Мелита живи са родитељима у Мешеде, има седам браће и сестара, ученица је 4. разреда основне школе у Еслохе/ Рајсте – Eslohe/Reiste.
Од наставника ове школе била је увек хваљена због свог изразито позитивног понашања. Међутим, када је сексуално образовање уведено у овојој основној школи, Мелита напушта учионицу, јер се више не осећа пријатно са овом темом.
То њено понашање је разумљиво, иначе, последњи инциденти из Боркена(Borken), где је 27.06.2013 осам ученика 6. разреда колабирало, јер су суочени сликама гениталија, тачније са отвореним порнографским материјалима!
Мелита је затим, после састанка са школском управом, насилно одведена у учионицу и тако приморана да присуствује часу. С обзиром на чињеницу да у немачким школама постоји алтернативна настава за неконфесионалну децу или децу исламске вероисповести, поставља се питање зашто је обавезно присуство овим накарадним предавањима?
Читав случај је завршио пред судом а отац девојчице у затвору. Погледајте кратку репортажу о овом случају.

Геј параде, сексуално васпитање, индивидуализам и хедонизам, све то намеће се широм света,како у Србији, тако и у Немачкој! Држава се ставља у позицију антипопулационе и антипородичне политике! Одупримо се док још није касно!

Кипријановић Југослав

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s