ДРУШТВО / ИЗДАЈА / ПОЛИТИКА / антисрбизам / MAIL - RSS FEED

Саша КАСАЛОВИЋ (о ДСС-у): Ни један позив да се народ одупре, да се изађе на улице, да се брани држава… а сада ће под изговором да су легалисти, наставити да легитимно праве коалицију са незапамћеним издајницима у србској историји!


sasa

Саша Касаловић
07.09.2013.

Нису се као странка слагали са Бриселским споразумом и издајом Косова и Метохије али су ревносно присуствовали у раду те издајничке скупштине и неизоставно подизали свој прљави и крвав новац који зарађују као плате за учешће у тој издаји… И ни једног тренутка им није пало напамет да својим примером, тако што ће напустити рад такве издајничке скупштине, покажу остатку народа да се морамо одупрети издаји. Ето то је ДСС данас у Србији.

Ни један позив да се народ одупре, да се изађе на улице, да се брани држава… а сада ће под изговором да су легалисти, наставити да легитимно праве коалицију са незапамћеним издајницима у србској историји и да тако “поштено“зараде своје, сада нове и појачане, плате.

Замислите… ДСС је окарактерисана од запада као једина опозициона и екстремно просрбска странка која је још преостала у србском парламенту. Е па онда вам је ваљда јасно у каквој смо невољи као народ!

10 thoughts on “Саша КАСАЛОВИЋ (о ДСС-у): Ни један позив да се народ одупре, да се изађе на улице, да се брани држава… а сада ће под изговором да су легалисти, наставити да легитимно праве коалицију са незапамћеним издајницима у србској историји!

 1. Pa poštovani gospodine Kasaloviću, nadam se da se nećete uvrediti ako prokomentarišem da ste „otkrili rupu na saksiji“. Ima nas poprilično, koji više od dve godine stranku koštunija „tunjavog“, pardon „neobaveštenog“, nazivamo „strankom mrtvih pesnika“, potpuno sterilnih salonskih nacionalista, koji veze nemaju sa realnošću i čije su „političke“ mantre samo prazne reči za debile, iza kojih ne stoje iskreni ljudi! Znate li koliko funkcionera te kvazi stranke školuje svoju decu u toj njima „omraženoj“ americi, naravno o našem trošku i trošku naivčina koji im nešto veruju? Koštunije „prepošteni“ je najveći krivac za propast Srbije od 5. oktobarskog puča, za puštanje hiljada šiptarskih koljača, za dovođenje onog švapskog đubreta đinđića, za lopovsku privatizaciju… jednom rečju za kolaps države Srbije! I takvo mrtvo puvalo i dalje mlatara „slobodarskim barjakom“ i spinuje kako je jedini pravi rodoljub i kako mi nismo svesni svoje nesvesti, kad tvrdimo da je „kukavičje jaje“ u redovima rodoljuba, kojima srce krvari zbog stanja u kome se nalazimo! Nadam se samo da će konačno svi oni koji su imali bilokakve iluzije da se na ovog klovna može računati, napokon shvatiti sopstvenu zabludu. Stranka koštunija „tunjavog“ je skup dvoličnih oratora i sterilnih naratora i Srbiju ne mogu da izvedu iz ovog pakla, jer to iskreno i ne žele, žele samo da se grebu o leđa naivnih birača i krckaju poslaničke privilegije i mlate praznu slamu… Jednom sam se zeznuo da glasam za njegovo čuveno „poštenje“, ali život me naterao da „progledam“ i shvatim da sam „pucao u sopstvenu glavu“.. Nikada više!

 2. Аутор је практично отворио тему у контексту тога да ли ДСС на ваљан начин обавља опозициону улогу.

  Овде се заправо ради о последици. Узрок је у томе што од три основна елемента које има свака држава (становништо, територију и суверену власт), Србија, на жалост, нема овај последњи. Због чега?
  Па због тога што је политички систем Србије такав да се после иѕбора одмах трчи у одређене амбасаде а без тога нема власти. Уместо да се представници странака такмиче у томе, ко ће више остварити политику националних интереса државе и грађана, они се такмиче у подилажењу западним амбасадама.

  Е сада, где је ту ДСС? Читајући тајне депеше- Викиликс, можемо да сазнамо да су једино ДСС и Војислав Коштуница ван те приче.

  Аутор има очигледну добру намеру, међутим, по мом скромном суду, уместо стреле ка ДСС-у, требао је да укаже на одговорност странака које данас чине власт јер су оне једно причале у кампањи а данас раде нешто сасвим друго.

  Драги моји, није ДСС крив због тога што народ подржава овакву владу.

  И на крају, моје лично мишљење је да је Србија у великом проблему јер већи део политичке елите чине анационални субјекти, док са друге стране има много будала које искључиво србују по интернету и кафанама, а практично ништа не раде за своју земљу. Плашим се да ћемо на крају, као садашња генерација живих Срба, бити уписани у историји на оним страницама које су предвиђене за неспособне, празноглаве снобове и да ће нас се деца стидети.

  У нади да ће стасати нова генерација младих и способних Срба која неће дирати туђе али неће дати ништа своје, све вас лепо поздрављам.

 3. Па поштовани господине Драгане-Гаша,нећу се увредити јер сте у праву и ваша констатација је на месту. Међутим, како ја живим на Косову и Метохији и како у сталној напетости и недоумици пратим галопирајућу отпадију од србства, нисам могао себи дозволити да одмах у старту наше борбе за опстанак србства и Србије на овим просторима,помислим или да изговорим да у Србији не постоји неко ко може да нам помогне у нашој борби. То би било прихватање пораза у самом старту и сложићете се да то не би имало никаквог смисла. Увиђали смо из дана у дан да је издаја све већа и да је све мање оних који нас у нашој борби подржавају. ДСС је вербално остајала на позицији наше борбе и ако смо знали да је то јалов посао без неког конкретног чињења. Надали смо се да ће ипак нешто учинити,не зато што смо веровали у енергичност и домишљатост Војислава Коштунице ,него због тога што је наш народни посланик из Косовске Митровице у парламенту Србије који је из ДСС-а ,Г-дин Марко Јакшић чинио све да до неке конкретне помоћи дође. Међутим ,изгледа да је већи део те странке одлучио да су лични разлози јачи од државе и народа и онда се догодило ово. Сада када су и јавно саопштили да им не смета евентуална коалиција са незапамћеним издајницима икада из редова србског народа и када је престала да постоји и теоретска могућност да ДСС буде нека покретачка снага евентуалних промена…..мислим да је сасвим у реду да ми ,којих се све ово највише и тиче ,кажемо свој суд о томе. Знали смо ми да нема спаса Србији у оваквим политичким околнистима са оваквим политичким странкама. Знали смо ми да нам никакви избори нити промена власти могу помоћи у борби којом спасавамо Србију….знали смо ми још много тога али се нисмо могли у старту одрећи сваке могућности која би нам евентуално помогла у тој борби. Сада је све кристално јасно. Зато се оглашавамо. Наравно као ни пре овога нећемо много тога променити оваквим саопштењима али можемо се оградити од лицемерја и макар и страдајући ,остати на путу одбране државе и нације. Тако….праштајте на опширности али мислим да сам морао овако да одговорим и објасним да нисмо ми били слепи него смо чекали на руку оних који нашу руку нису желели. Сада је све јасно !

  • Apsolutno nisam mislio da omalovažavam Vašu, kako bih rekao, „naknadnu pamet“, jer bi to bilo smešno zato što sam i sam uradio istu glupost i poverovao tom klovnu! Ne uopšte mi to nije bila namera! Samo sam razmišljao „na glas“ i više se to odnosilo na moju naivnost… U svako slučaju vaša golgota na KiM-i će trajati i trajati i sem što se suočavate sa posledicama „državničke politike“ koštunija „neobaveštenog“, podvučeno veleizdajničkom politikom pucoustogi „koferčeta“, još imate i tu terorističku gamad za vratom i nemam pametan savet za Vas… To što vi Srbi danas na KiM-i izdržavate, u rangu je Srba u ustaškoj „ndh“… ko preživi pričaće. Ne nadajte se ničem dobrom od ove kvislinške vlasti i preporučio bih vam da „čistite“ sopstvene redove od „tačijevih“ srba, jer što je manje te fukare, manja je mogućnost da vas asimiluju… Ali to je samo moje mišljenje…

 4. Каже нам се у светом пусму по делима ћете их познати.
  Да побројим неке од дела Г. Коштунице и ДСС од 05 октобра на овамо.

  1.Главна улога у петооктобарској превари коју је изрежирао запад.Улога тројанског коња.Од учесника на петооктобарским изборима сазналисмо да Г.Коштуница није имао довољан број гласова за победу у првом кругу.
  2.Предаја Слободана Милошевића и генерала који су бранили земљу за време бомбардовања Хашком трибуналу.
  3.Предаја власти Борису Тадићу на ванредним изборима 2008.
  4. Подршка Николића у другом кругу на покраденим изборима.
  Последице по Србију и Српски народ ових дела можемо да сагледамо данас.

 5. шта мислите о томе што се дешава у дсс ових дана? унутар саме странке има неких превирања. милош јовановић је дао изјаву у „ало“новинама типа -овамо осуђујемо власт због издаје а после са истима правимо коалицију-, делује ми да има не слагања. а што се вклкса тиче то је чиста глупост, па по њима су влдке амфилохије и иринеј буловић стубови првславља у србији.

 6. U DSS-u sam i mogu reći da je narodu muka naše priče oko Kosova. Zato i podržavaju ove. Pravili smo tri protesta nasred Beorgada niko sa strane nam se nije pridružio. Gde su tada bili svi koji srbuju? Ma, ni sa Kosova ih nije bilo više od 500-1000. Radikali de fakto ne postoje, sem na internetu. U Beogradu je DSS pričao protiv Đilasa 5 godina i sada treba da ostane izolovan kao radikali ili da sruši istog takvog izdajnika kao što je Đilas. MOžda su ovi dovedeni da razjebu Srbiju skroz i urade ono što Tadić nije mogao tako lako, ali ni Đilas nije bolji da bi DSS njega održavao na vlasti na štetu Beograđana.

  • Ovo je toliko licemerno. Koliko vam se raznih pokreta i politickih stranaka pridruzilo na protestima, ne znam, ali bio sam tamo i izbrojao preko 10. Video sam i mnoge radikale, izmedju ostalog, na vasim, pa i njihovim protestima. I kad ste vec bili toliko aktuelni, a pritom ste i najveca „opozicija“ u zemlji, sta vas je to sprecilo da preduzmete nesto konkretno? Kada su vas radikali pozvali na zajednistvo opozicije, glatko ste ih iskulirali. Pricajte mi jos malo o svojoj politici, gospodine Vladimire.

 7. U potpunosti se slažem sa g.Kasaljevićem! Nažalost, to je istina. Tako značajna stranka, a po rezultatima: beznačajna i kontraproduktivna! U pravom smislu reči: salonska! To danas, ne može da egzistira. Posebno u ovim političkim odnosima, spolja (prvo) pa onda iznutra! Ništa se ne može postići za dobrobit naroda, ako niste uz njega i ispred njega! Teška borba predstoji, jer globalisti kolo vode, na žalost! Još veća je tragedija što satiru Srbiju SNS, koji su izdali radikalsku opciju (Nacionalnu i patriotsku, jer su se prodali (izdali), a realizator te podmukle politike Trojanskog konja, im je famozni Montgomeri Cia! I u tako malo reči: tragična sudbina srpskog naroda! I još uvek uvozite „strance stručnjake“?! Za ime Boga: pa vi niste normalni, mislim na „političare“! Narode srpski: zadnji čas je da uzmeš stvari u svoje ruke, ako već ne umeš da glasaš!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s