АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / ДРУШТВО / ИЗДАЈА / МИШЉЕЊЕ / Родољубље / СТАВ / патриотизам / MAIL - RSS FEED / сепаратизам

Небојша ЈОВИЋ (о ДСС-у): Е тако брате, отворено… сада је јасна ваша анемична подршка Србима на Космету!


DSS

Коментар Небојше Јовића (07.09.2013.)

JovićЕ тако брате, отворено… сада добија на појашњењу она анемија у подршци Србима на Космету који хоће да сачувају Космет у Србији! Јасно је и зашто је било једва стотинак чланова ДСС-а на протесту против издаје у Београду, а пред Скупштином Србије када је усвајан Бриселски споразум НИЈЕДАН! ДОК ЈЕ НА ПРОТЕСТ У НОВОМ САДУ ПРОТИВ БОЈАНА ПАЈТИЋА (ДСС) ИЗВЕЛА ДЕСЕТАК ХИЉАДА СВОЈИХ ЧЛАНОВА, организовано из целе Србије!

Али, некако ми је и лакше овако, јер већ сам помислио да у ДСС-у НЕМА ТЕ СВЕСТИ КОЈА НАЛАЖЕ ДА, КАДА СЕ УГРОЖАВАЈУ ДРЖАВА И НАРОД, ТРЕБА ДИЋИ ЗЕМЉУ И НАРОД НА НОГЕ, СА ПОСЛАНИЦИМА БЛОКИРАТИ УСТАВНИ СУД И ТАКО ГА НАТЕРАТИ ДА СЕ О СПОРАЗУМУ ИЗЈАСНИ, БЛОКИРАТИ „ОНО“ ШТО СЕ ЈОШ УВЕК ЗОВЕ СКУПШТИНА СРБИЈЕ И ТАКО СПРЕЧИТИ УСВАЈАЊЕ СУИЦИДНОГ СПОРАЗУМА, ДА ТРЕБА, ако се другачије не може, ЗАЈЕДНО СА СВОЈИМ ПРЕДСЕДНИКОМ И ПОСЛАНИЦИМА ЗАПОЧЕТИ ШТРАЈК ГЛАЂУ… да знају да се саопштењима и изјавама „прања своје свести и савести“ не може бранити држава!

Међутим, показао је ДСС да ипак има капацитета, да све ово наведено зна, зна и да им ми не кажемо, али изгледа знају и то (као и владајућа коалиција, и не само они, на жалост) да је, ПО ЊИМА, „НЕБЕСКО ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А ЗЕМАЉСКО УВЕК И ДО ВЕКА.

Да ли је срачунао онај доминантнији, бизнису и политицкој проституцији наклоњени део, да имају:

Опцију 1: ДА СЕ ДОСЛЕДНО И „СВИМ“ ДЕМОКРАТСКИМ СРЕДСТВИМА БОРЕ ЗА СВОЈУ ДРЖАВУ И НАРОД и тако остану да таворе у опозицији, или:

Опцију 2: Да се млако и АНЕМИЧНО, ТЕК РЕДА РАДИ, УСПРОТИВЕ ИЗДАЈИ, али тако да се јаче не замере никоме из врха државе (осим можда Дачићу, посшто је свакоме из ове наше кибицерске позиције јасно да је Дачић, после Динкића први следећи који ће бити отеран са власти и са места министра МУП-а како би био „доступан“ ономе што му медији у име „дела власти“ увелико већ најављују и спремају), КАКО БИ МОГЛИ ДА СА ВОДЕЋОМ СТРАНКОМ ОВЛАДАЈУ ДАНАС БЕОГРАДОМ, СУТРА НОВИМ САДОМ И ВОЈВОДИНОМ И НА КРАЈУ („крају“) СРБИЈОМ И ТАКО ОЈАЧАЈУ ЧЛАНСТВО, јер очекују прилив чланова када постану део власти?!!!

Изгледа да је тај „преовлађујући“ део ДСС-а заборавио да је готово то исто РАДИО И СПО НА ЧЕЛУ СА ЖАЛОСНИМ ВУКОМ ДРАШКОВИЋЕМ, САДА ПОЛИТИЧКИ МРТВИМ, И ДА НИШТА ВИШЕ ОД ГРАНИЦЕ ГАШЕЊА СТРАНКЕ НИСУ ПОСТИГЛИ!

Ако сте господо сада спремни ићи у коалицију власти са онима које сте окарактерисали као неког ко ради против дрзжаве и народа, хоћете ли колико сутра имати разумевања за сарадњу и са онима који су такође угрожавали и нападали и срБску државу и срБски народ попут Тачија, Орића, Харадинаја…?

Хоћете ли нас и ви за који месец убеђивати да би требало ући у НАТО, тј. „ДА БИ СИЛОВАНА ДЕВОЈКА ТРЕБАЛО ДА СЕ УДА ЗА БАРАБУ КОЈИ ЈЕ СИЛОВАО“?

Хоћете ли можда постати добровољни пилот пројекат „страначког мењања свести“?

Можда ја и грешим…? Али сам некако све више убеђен да не грешим и више бих него срећан био када бисте ПОЧЕЛИ ДА СЕ СВИМ, АЛИ С В И М ДЕМОКРАТСКИМ СРЕДСТВИМА БОРИТЕ ЗА ЦЕЛОВИТОСТ ДРЖАВЕ И НАРОДА и тако показали да су ЕУ и САД у праву КАДА КАЖУ ДА СТЕ У СРБИЈИ ЈЕДИНА СТРАНКА У ПАРЛАМЕНТУ КОЈА ЈЕ ТВРДОГ НАЦИОНАЛНОГ СТАВА И КОЈОЈ ЈЕ КОСМЕТ БИТНИЈИ ОД ЕУ! Јер, ВЕРУЈТЕ МИ – „ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВИЈЕКА!“

Ето господо, браћо моја, ја вам, као странци у коју (још увек) поверења имам, за коју мислим да није на продају, из најбоље намере ово рекох, а ви… како вас Бог учи!

 

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s