АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / Анализа / Биљана Ђоровић / ДРУШТВО / ИЗДАЈА / КОЛУМНА / Медији- генератори јавног мњења / Медијски рат / Насиље / Режимска тортура / антисрбизам / MAIL - RSS FEED

Биљана ЂОРОВИЋ: Базична психолошка операција која се спроводи над Србима је УБИСТВО КАРАКТЕРА НАЦИЈЕ!


Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић
07.09.2013

Годинама покушавам да разумем и објасним људима каква је природа процеса који нас је окружио са свих страна. Годинама… Говорим о свакодневним напорима – осамнаест сати рада… то су заиста очајнички покушаји да се из герилске позиције, из позиције медијске гериле, допре до свести и савести људи који, убеђена сам, могу да преокрену ову катастрофалну и веома, веома опасну ситуацију у којој смо се нашли и крену у сусрет сасвим другим могућностима, сасвим другачијој егзистенцији и есенцији.

Да ли је систем, овај тоталитаран, антиљуски, природи супротстављен демонски систем, заиста толико моћан да је у стању да реализује нестанак човека и природе и изведе њихову демонску трансформацију? По свему судећи – јесте.

trilateral_commission

И то је оно што је заправо застрашујуће: наседање и повиновање огромне већине људи злу. Одувек: од Сократа преко Исуса (кога би гомила у сваком времену изнова разапела и ослободила Вараву), Хепатије, Питагоре и његових следбеника и ученика… све до Мартина Лутера Кинга, Гандија и даље… до наших дана у којима неће пропустити да униште свакога ко им се нађе на путу.

Решење је у суштини једноставно, веома једноставно: неопходно је да свакога дана на улице градова и тргова, поља, планина, где год човек живи, у одређено време изађе из својих кућа, не пријављујући систему ништа, и захтева заустављање овог демонског механизма… То, та суштинска и безусловна одлука да не желимо да живимо са злом, је оно што аутоматски односи победу. Да ли се тако нешто може догодити? Као неко ко је проучавао историју, антропологију, психологију, филозофију, теорију медија и Нови светски поредак – рекла бих – „Не“. То је немогуће. Као православна хришћанка, међутим, поновила бих речи руског академика које је у време Јељциновог препуштања Русије олигарсима и свеопштем пропадању, рекао: „чуда су могућа а самим тим и извесна“. Данас готово све моје наде почивају на тој реченици.

***

Јасно је која се стратегија примењује на Србима: стратегија опростачења која се пласира у свим медијима а беспоговорно је спроводи главни јунак ове операције – вУЧКо!!!!! Његова банална и простачка реторика, његово изигравање неког чврстог и одлучног антикорупционаша, његово непрекидно медисјко експонирање уз неописиво непријатно блебетање, његове мудро(серине) којима нас убеђује да ћемо ми тек схватити благодати којима нас нештедимице обасипа милошћу светске владе и свих тих Гузе(н)берга (или како се већ зову) који се устоличују у земљи Србији, све је то апсолутно неподношљиво свима који користе вијуге. Но (и то је оно што је добро истражено у Тавистоку и другим институтима који на овом послу делују деценијама) то има снагу дејства на народ захваљујући медијима који им ову бљувотину и огавност звану „политички живот Србије“ редовно убацују у подсвест предиктивно га програмирајући. Због тога је најважнији задатак (ургентан) објаснити какав је процес у питању…

Базична психолошка операција која се спроводи над Србима (1)

„Убиство карактера“ нације је базична методологија Глобалистана примењена на Србију, и на њој се заснива деловање свих институција Новог светског поретка попут Хашког трибунала, институција Европске уније и саме Србије; оно је обавезујућа матрица за културну продукцију, истроиографију, теорију и изнад свега медије и има за циљ да потпуно уништи кредибилитет и углед нације и оних појединаца, институција, друштвених група који се сагледавају као препрека реализацији агенде Новог светског поретка.

Базична психолошка операција која се спроводи над Србима (2)

Mediji Manipulacija1„Убиство карактера“ стратешка је и тактичка окосница медија који у Србији извршавају свој задатак дављења српског битка, френетично и са вампирским сјајем у очима медијских посленика који накада и нигде није забележен, према коме гебелсовска пропаганда делује пристојно а која се може мерити само са помахниталом кампањом дезинформација, лажи и конструкција пласираних од стране медија на Западу од деведесетих година прошлог века до наших дана.

Медији који делују у Србији, попут Рингијеровог Блица (блиц-крига) и „бомбардерске“ мултипотентне медијске куће, финансиране од бројних „задужбинара за демократију“ са Запада, али и свих осталих медија у међувремену кооптираних у глобалистанску армију испирача мозгова и лоботомиста, класичан су пример медија задужених за такозвану „црну пропаганду“ у оквиру које се спроводе оркестриране кампање са циљем да се разори свака чврста тачка на којој се темељи постојање народа и државе.

Базична психолошка операција која се спроводи над Србима (3)

Успешно деловање медија задужених за „црну пропаганду“ почива на поверењу грађана који ове медије доживљавају као своје само зато што се у њима говори и пише на српском језику. Деловање медија је планско и синхронизовано са континуираним обманама усмереним на популацију Запада које реализују њихове „мајке“ – медији диљем Глобалистана, чиме се креира „реалност“ конститутивна за Нови светски поредак, која се поданицима попут ортодоксије утискује у свест и подсвест, чак и у сну.Moderni rob

Теледириговано уништавање репутације, форсирана политичка пропаганда и културни механизми усмерени на форматизацију Срба и Србије по мери агенде Глобалистана, постижу далекосежне ефекте. Публика у Србији прихвата све што јој медији сервирају захваљујући дуготрајном и непроблематизованом деловању техника контроле ума, масовне хипнозе и кондиционирања, спроведених кроз континуирано излагање популације шоковима који имају за циљ да је уведу у стање научене беспомоћности (како су то својим истраживањима показали Мартин Селигман а потом и Џон Боулби, излагање шок терапији доводи популацију у стање беспомоћности кроз три основне реакције: протест, очајање и равнодушност).

***

Keri lazovСатанизација је водећи процес који се спроводи у Србији. Нови министар финансија, Лазар Крстић, инициран је на ниво предворја масонерије што подразумева читав низ огавних поступака које је веома добро описао Стефан Каргановић у најновијем броју Печата (послаће ми ускоро, па ћу објавити). Лобања и кости имају своје иницијацијске поступке који доводе људе у стање какво сте могли да видите на примеру Џона Керија, америчког државног секретара коме ни најмрачнија визија вампира не може примаћи. Када узмемо у обзир да су овдашњи видљиви играчи сви од реда поучлањивани у ове сатанистичке подружнице, не треба ни да нас чуди шта раде и шта нам спремају. Јасно је: добар стари глогов колац, злата вреди.

2 thoughts on “Биљана ЂОРОВИЋ: Базична психолошка операција која се спроводи над Србима је УБИСТВО КАРАКТЕРА НАЦИЈЕ!

  1. „Као православна хришћанка, међутим, поновила бих речи руског академика које је у време Јељциновог препуштања Русије олигарсима и свеопштем пропадању, рекао: “чуда су могућа а самим тим и извесна”“.

    „Богу је све могуће ал само једно неће да вас натера да га волите“ .Свети Николај Свесрпски

  2. Не знам на који начин утувити људима да требају само оптеретити мозак оним чему је и намењен. Мало размишљања и све ово ће бити јасно!На жалост, ретки су људи који овако очигледну ствар виде и схватају.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s