Геополитика / Глобализам / Европа / МИШЉЕЊЕ / Медијски рат / НАТО / Редакција / Русија / САД / СВЕТ / СТАВ / MAIL - RSS FEED / светска завера

НЕМАЧКИ „ВЕРМАХТ“ ВЕРСУС ВОЈСКА С.А.Д. – ИЛИ ПРИЧА О СТАРОМ И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ …


НЕМАЧКИ „ВЕРМАХТ“ ВЕРСУС ВОЈСКА С.А.Д. – ИЛИ ПРИЧА О СТАРОМ И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ, Татјана Прица

************

“Хиљаде војника Вермахта……то су војници који штите слободу и европску културу.“
“ Tausende von Soldaten der Wehrmacht …… die Soldaten, die Freiheit und die europäische Kultur zu schützen.“

… ово је цитат из једног од многих пропагандних њемачких документарних филмова, а да ли вам је познато и ово :

“American soldiers are fighting to preserve democratic values and freedom of all peoples ‘’
‘’Амерички војник се бори да сачува демократске вредности и право на слободу свих народа ‘’

************

marines-nazi-symbol

Амерички војници у Афганистану и другим ратиштима јавно и некажњено истичу нацистичке симболе, попут овог који симболише најозлоглашенију СС јединицу „Вафен“ из Другог светског рата….

———————–

Да резимирамо;

Њемачка је штитила слободу и културу кроз- тзв. ‘’кристалну ноћ’’, у варшавском гету, Аушвицу ,Биркенау,Треблинки и у небројено много других конц. логора, пољана, ријека и понора. Штитили су културу и слободу на простору СССР-а , Србије, Туниса, Француске, Египта, Пољске и многим другим земљама гдје се и данас осећају посљедице њемачке идеје слободе и културе.

Америчка војска чини исто што и њемачка војска , бори се за очување слободе и демократије. То можете видјети кроз захтијев Тексаса за одвајањем који унаточ демократским вредностима који владају у Америци никако да се реализује.

То можете видјети у затворима америчких држава гдје сједе углавном црнци и хиспанци.

То можете видјети ако завирите у кухињу од неког ресторана у Америци , где ћете наћи латина , црнца или кинеза како пере суђе за бијелу клијентелу.

То можете видјети по палицама којима полиција млати народ на демонстрацијама.

На сваком кораку у Америци можете видјети демократију и слободу на дјелу:видјет ћете бескућнике, породичне куће одузете од стране банке и небројено много примјера, али нај значајни примјери су Гвантанамо, Ирак, Југославија, Косово, Либија, Вијетнам, Кореја, Афганистан итд. , али потребно је споменути и како американци подржавају борбу европских народа за слободу нарочито током Другог свј. рата. Тако су Енглезима дали старе ратне бродове , а ови њима уступили базе и одрекли се суверенитета , русима су давали оружје на кредит који су им касније отплаћивали итд.

То вам је демократија и очување слободе и културе по америчким и њемачким стандардима.

Наравно све ово не чуди када знамо да је Америка правни и теоријски насљедник нацистичке њемачке.

Nazi symbols in US army

Амерички војници у данашњој империјалистичкој армији САД стављају Наци симболе и на заставе и друге симболе својих „елитних јединица“…

—————

Како?

За време Другог свј. рата док су руси и други слободарски народи (срби) ослобађали Европу , америчка војска ослобађала је нацистичке стручњаке за масовно уништење (убијање-истребљење) и тим људима давала азил у својој земљи и „уградила“ их у правни поредак своје земље , очит примјер је атомска бомба и технологија која се заснива на том принципу, а сада да би иронија била већа…

….Велики број америчких актуелних и оних прошлих властодржаца и ‘’демократских’’ изабраних вођа и капиталистичких могула ‘’игром случаја’’ управо су директни потомци нацистичких вођа и стручњака Хитлерове Њемачке. Такви људи воде данашњу америку, а иронија је управо у томе што се Америка издаје за највећег израелског заштитника , а очеви данашњих америчких вођа, трећини данашњих жидова спалили су бар понеког деду, ујака, мајку, сестру … у неким од нацистичких логора.

Да, идеја нацистичке Њемачке није умрла са Хитлером очигледан доказ је и у растућем утицају Европске уније под њемачком палицом којом за сада још увек управља Америка, а примјер који боде очи фашистичког наслеђа и повратка идеја и најава вероватног Трећег свј. рата вијори се испред сједишта Уједињених нација и испред сједишта Европске уније.

Тај доказ је неугледан и готово замарљив , али увијек када тражите истину она вам боде очи или у овом случају лепрша пред очима. Ради се о застави Р. Хрватске. Свакога кога интересује може на бројним страницама на нету пронаћи обележја и симболе фашистичке хрватске из Другог свј. рата . Упоредите пронађене резултате са данашњим обележјем државе Хрватске . .. Изненадиће вас резултат.
Само да подсетимо да не тако давно у сали  Генералне скупштине УН отпјевана је песма ‘’Марш на Дрину’’, национална србска пјесма без претећих елемената у истој, али су одређене структуре муслиманског народа у БиХ тражиле осуду пуштања истоимене пјесме . Нико се од Срба није сјетио да тражи забрану пуштања муслиманске молитве преко разгласа џамија нити забрану кориштење муслиманске ријечи за бога, а које су кориштене приликом небројено много покоља и злочина над Србима уназад 500 година.

Такођер Срби су пропустили да туже државу Хрватску за истицање фашистичко-усташких симбола (заставе и грба), а који су кориштени готово у идентичном облику за време убијања небројених срба у Јасеновцу и другим стратиштима у бившој Југославији током Другог свј. рата.

Неко ће се сада наћи паметан па рећи ‘’Ви Срби само знате о Другом свј. рату’’, а ја бих рекла да то није истина . Знамо ми и о покољима из Првог свј. рата које је починила аустријско-хрватска војска над Србима , а чему је сведочио и чувени Арчибалд Рајс. Знамо и о турским зулумима од времена пре 1914. године. О албанским злочинима из тог периода и о покатоличавању из периода Марије Терезије .

Hrvatski domoljubi u ratu 90ih su takodje javno isticali nacisticke simbole

Попут својих нових господара (американаца) и хрватски „војници“ су у последњим ратовима (90-их) јавно истицали нацистичке симболе, а нарочито усташке симболе- тиме јасно означавајући неостушки карактер своје најновије државе, „демократске“ чланице ЕУ (Четвртог европског рајха)…

—————————
Сада поставимо питање ; ‘’Зашто су срби оптерећени тим злим временима?’’
Одговор је наравно једноставан. Јер нико никада није одговарао за страдало србско дјете које је извађено из мајчине утробе и натакнуто на бајонет усташе . Захваљујући ‘’љубљеном и толико поштованом’’ другу Титу, који рече сада влада братство и јединство и сви Срби што су побијени на правди Бога од хрватског ножа ‘’нису се десили’’.

Посље такве пароле ‘’братства и јединства’’ није ми јасно ко је победио у Другом свј. рату јер очигледно да злочинци наставише да владају тада комунистичком Југославијом . Да су побједили Срби који су сачињавали:
• Шеста личка дивизија – 96% Срба;
• Седма банијска дивизија – 92% Срба
• Осма кордунашка дивизија – 95% Срба
• Дванаеста славонска дивизија – 85% Срба

…већински дио народно ослободилачке војске Југославије, злочини би стали и одговарало би се за њих.

Да не буде забуне о улози хрвата и муслимана у партизанским редовима , довољно је запазити да први ослобођени териториј у окупираној европи био је град Ужице, такођер довољно је узети изјаве и самог Тита и неких других вођа из реда хрватског народа који сведоче да се ради углавном о србским партизанским јединицама.
Нпр.- Артуковић Андрија (чувени усташки вођа), налазио се у Калифорнији од 1948 до 1951 када Југословенске власти траже његово изручење , Американци одбијају изручење и Југославија тек 1984 подноси следећи захтијев (након 33 године) кад долази у Југославију. Довољно је рећи да је умро природно 1988 године.
Анте павелић (усташки вођа) за кога се знало да се налази у аустрији 1945 ,а након тога у Риму , гдје су му католички свештеници помогли да се сакрије, а посље тога у Аргентини око 1956. године и напосљетку у Шпанији гдје је и умро (природном смрћу)1959 године.

Према одређеним подацима скривање усташких вођа потпомогла је америчка обавјештајна служба , тако да не чуди бомбардовање Србије 1999. године. Американци напросто споводе тихи план и идеје нацистичке Њемачке.

——————————–

Nazi symbol on the rifle of US marine

Нацистички симболи су толико омиљени (и подстицани од старешина) код америчких војника, да их они данас неометано носе и на личном наоружању, па чак и тетовирају на својим телима- попут овог озлоглашеног „СС“ симбола на кундаку снајпера…

Они који висе испред телевизора могу посведочити следећем;

Да данас знамо више о улози америчке војске ток Другог свј. рата , него о свим осталим ослободилачким покретима и офанзивама руске војске. Наоко испада да у том свјетском рату нико није учествовао до американаца. Тако данашња омладина која учи историју са тв екрана , са чуђењем и неверицом прати историју у којој је учествовала велика Црвена армија или партизанске јединице сачињене искључиво од Срба на простору Југославије.

Руси се приказују као свирепи и бескрупулозни дивљаци који иако су доњели слободу целом свету , та победа им се полако извлачи из руку. Отимају је Американци и Њемци који данас лицемјерно позивају на одговорност Русију за време Другог свј. рата за ‘’небројена силовања’’ и остала ‘’звјерства’’ приликом ослободилачких офанзива на простору Европе.

Погледајте небројене емисије, игране филмове , документарце па чак и видео игрице у којима се Русија представлај као ‘’зла сила’’. У подсвести европских народа Руси се налазе у негативним конотацијама јер медијско-пропагандни рат траје деценијама против руског народа. Да се Трећи свј. рат налази у најави свакако су константне репортаже, агенцијске вијести, научне и социјалне студије итд. у којима се третира руска демократија, војна способност, социјална правда,економска стабилност и све то је потчињено критици и дубоким диверзионим изрежираним негативним критикама.

—————————

Како препознати симптоме агресије ‘’америчке хидре’’?

Заправо врло лако. Њихов модус није претрпио битније промене уназад неколико десетина година . На простору који желе да експлоатишу пронађу сепаратистичке елементе којима подгријавају аспирације (новчано,медијски…)

Након тога користећи се исконструисаним међународним законским правом руше кредибилитет свог циља (државе). Припреме за рат у тој фази већ одавно теку јер ту је пропагандно-медијски атак на такву државу, јачање унутрашњег непријатеља те државе и стратешко планирање и размјештање коалицијоних снага. Јер после корејског и вијетнамског рата американци су свјесни сопствених губитака ангажовали ‘’савезнике’’ за даље операције којима обезбјеђују сопствене циљеве.

Предпоследња фаза је опет примена фамозних закона који се једнострано тумаче и примјењују да би обезбедили ‘’тројанског коња’’ у виду разних мисија (оебс и осталих скраћеница изведених сваки пут на основу другачијег циља мисије да не би имали сличности са претходним).

Циљ ових мисија је прост, да се покажу напори западне алијансе у постизању ‘’мира’’ и да се потури ‘’кукавичије јаје’’тј. исценирани докази о терору, етничком чишћењу, примјени атомског наоружања, бојних отрова, хуманитарној кризи …

Након свих тих заврзлама сљеди ‘’рад на терену’’. Војно ангажовање америчке хидре која не одступа док не задовољи претходно постављене циљеве.
Ако сте већ препознали неке од претходних симптома у својој држави, бојим се да је већ касно, имате моје саучешће.

 

Татјана Прица

 

One thought on “НЕМАЧКИ „ВЕРМАХТ“ ВЕРСУС ВОЈСКА С.А.Д. – ИЛИ ПРИЧА О СТАРОМ И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ …

  1. Повратни пинг: НЕМАЧКИ „ВЕРМАХТ“ ВЕРСУС ВОЈСКА С.А.Д. – ИЛИ ПРИЧА О СТАРОМ И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ … | www.blogovnik.com

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s