All / АУТОР / ДРУШТВО / Драган Симовић / НАЈНОВИЈЕ / поезија / MAIL - RSS FEED

Драган Симовић: МОРАМО ДА ПОБЕДИМО!


 10.05.2013. ФБР аутор Драган Симовић

Драган Симовић: МОРАМО ДА ПОБЕДИМО! 

ДРАГАН СИМОВИЋ 

Ми морамо да победимо, зато што је тако записано у звезданим јатима; зато што је тако записано у нашим душама; и зато што је тако записано у Језгру Суштаства Живота!

Ми морамо да победимо, зато што је то наша Света Дужност; зато што је то наш Божански Задатак; зато што је то наш ПраИскони Завет са Великим Прецима!

Ми морамо да победимо, и стога, што другог Пута немамо, што другог Избора немамо –

ако желимо да опстанемо, ако желимо да бивствујемо, ако желимо да живимо!

Ако ми не победимо њих, они ће они победити нас!

Ако ми не победимо њих, онда ћемо ми бити побеђени од њих и, не само побеђени, већ сатрти и затрти –

за сва времена, за све векове!

Немојмо се заваравати, наши вековни врази немају милости, немају самилости, и немају душе!

Они су потуљени, подмукли, лукави, превртљиви, кривоверни и, надасве, погани и зли!

Има доста речи, доста израза за њих, али, ја их, ето, из неког својег, песничког разлога и увида, зовем рептилијом и рептилофилијом.

Рептили су гмазови, водоземци, змије, крокодили, гује, гуштери и свеколика ина сеновита гамад у људскоме обличју.

Они су приграбили сва блага овога света.

Ко су они; ко је та рептилија и рептилофилија?

 Они су банкари и банкстери; они су индустријалци и бизнисмени; они су оних три посто највећег људског изрода, највеће људске погани, највеће људске фукаре коју је словестан свет икада видео!

Са становишта Духовне Науке, рептилија нема душу, нема божански запис у свом бићу (јер ни бића нема!), нема божанску искру у језгру душе (а како ће да има, кад ни душе нема!), већ су то мрачни ентитети из најдоњих светова Стварања, који су људско тело, на неко време унапред одређено, позајмили или преотели као возило, за дејствовање у овоме свету.

Ја знам шта вас збуњује; вас збуњује позитивистичко и метеријалистичко учење које је кренуло са Запада пре триста година.

Наравно, и то је учење од рептилије и рептилофије.

То учење је са сврхом створено и у свет изаслано.

То учење је било претходница поробљавања Ума и Духа; то учење је имало задатак да успава Божанско Биће, да опије Свест и Свесност у човеку, у човечанству.

То учење је одвојило човека од Извора Живота и ПраИзвора Знања, бацивши га у каљугу (у КалиЈугу!), да се ваља по блату, да се ваља по гноју и смраду скотског и бесловесног света.

Дошао је тренутак буђења, освешћивања и препознавања.

Напросто, морате рептилију да видите и препознате као рептилију!

И само то виђење рептилије као рептилије јесте наша велика победа!

Не мислите, ваљда, да су они банкстери, да су они мултимилијардери, да су они велики индустријалци, који владају светом, словесна и божанска бића?!

Не, и по стотину пута не!

Они немају душе, немају милости и немају љубави.

Штавише, они и не знају шта је љубав!

Уистини, они су сенке и утваре из најмрачнијих доњих светова.

Они се хране нашом патњом, они се хране нашом муком, они се хране нашим страховима, они се хране нашим болима.

Рептилофилију представљају они људи божанског порекла, који су пристали (зарад варљивог блага овога света!) да раде за рептилију, да буду њени чувари, кључари и тамничари у Тамници Великог Рептила.

Србија је пуна рептилофилије –

од разноразних невладиних организација и медија, па све до самога врха власти – до Владе!

Свест и СамоСвесност јесте једино наше оружје и оруђе у овоме судбоносном рату против рептилије и рептилофилије.

Зашто једино?

Зато што другог оружја и оруђа за одбрану немамо –

 зато што немамо ни Државу, ни Владу, ни Војску!

А и да имамо, Свест је, ипак, најбоље и најпоузданије оружје и оруђе у свим ратовима, у свим борбама и  у свим биткама, на свим пољима бивања и бивствовања.

Знам, одавно знам, да је свакоме од вас, да је свакоме нас, уистини тешко, веома тешко, и да бива све теже; али, ако се, макар, на Пољу Свести и Свесности не саберемо, не удружимо, не ујединимо, ако не створимо Одбрамбено Духовно Језгро (Егрегор!), онда ћемо сви ми  бити жртве Великог Рептила, који смера да нас уништи и поништи, не само у овоме времену, него и у свим минулим и будућим временима.

Само ће Будни и Освешћени бити спасени!

Срби су Древан Народ, Срби су Ведски Народ, Срби су Народ Божанског Порекла, и зато морају да победе!

Ја верујем, верујем и знам, да ће Срби, да ће ВедСрби и овога пута да победе, онако како су побеђивали кроз векове и светове.

Да победе!

Јер другог Избора немају, јер другог Пута немају!

И мени је, као и вама, веома тешко.

И мене притискају одасвуда.

И мене посећују утеривачи дугова; и мени плене ствари по кући због неплаћених рачуна; и мени и мојој породици прете банкстери и рептилофили, али се свим Бићем и свим Суштаством својим борим, онако како су се и моји Велики Преци борили.

Све те муке и невоље свагдање (и свакидашње) морам да збацим са себе, са својега Бића, да бих могао словесно да пишем ово што сада читате, да бих могао да стварам.

Јер, ако не стварам, ако престанем да стварам, онда сам побеђен, онда сам мртав!

Верујем, верујем и знам, да ћемо победити, да морамо победити.

Срб увек и вазда побеђује!

5 thoughts on “Драган Симовић: МОРАМО ДА ПОБЕДИМО!

  1. А Бог, на њега си заборавио. Ако си са Богом тада ти нико ништа не може. А да ли је данас Срб са Богом? Има их који јесу али мало. За правилно разумевање треба веровати да светом управља Бог. Па ако Он допушта све то што се догађа сигурно да има добрих разлога за то.

    Не верујте свакоме духу, него испитујте духове јесу ли од Бога; јер многи су лажни пророци изашли у свет. По овоме распознавајте Духа Божијег: сваки дух који признаје да је Исус Христос у телу дошао, од Бога је: А сваки дух који не признаје да је Исус Христос у телу дошао, није од Бога; и то је дух антихриста, за којега сте чули да долази, и сада је већ у свету. Који призна да је Исус Син Божији, Бог у њему пребива и он у Богу.

      • Један је Бог за све људе, нема јеврејског, србског, грчког бога. Богови оних који не знају тог јединог Бога су демони који их варају да се неразумно клањају дрвету, камењу и осталим идолима или другим људима.

        Али постоје створени богови (са малим „б“)а то смо сви ми људи, створени по образу и подобију Једнога Бога, и који смо назначени да уз помоћ једнога Бога постанемо сви ми богови по благодати. Јер Бог нам је то рекао у више наврата речима: „богови сте и синови Вишњега сви“. Сви људи треба да су свесни тог назначења и призива и да се у складу са тим понашају у свом животу који им је дат ради испуњења тог назначења.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s