Протести / Реаговања странака / патриотизам / MAIL - RSS FEED

СРС: На сваком месту пружајте отпор издајничком режиму! Позив свим члановима и симпатизерима на митинг „Остајемо у Србији“


СРС: На сваком месту пружајте отпор издајничком режиму

18:52 08.05.2013.
ФАКТИ

ПРЕДСЕДНИЧКИ КОЛЕГИЈУМ РАДИКАЛА ПОЗВАО СВЕ ЧЛАНОВЕ И СИМПАТИЗЕРЕ СТРАНКЕ НА МИТИНГ „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“

  • Српска радикална странка сматра да је одбрана Србије кроз одбрану Косова и Метохије изнад сваког личног и страначког интереса

СРПСКА радикална странка прихватила је позив српског народа са Косова и Метохије да учествује на великом Народном митингу „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ који ће 10. маја 2013. године бити одржан на Тргу Републике у Београду.

Председнички колегијум СРС најоштирије је осудио издајнички тројац Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић по чијем је налогу започета до сада невиђена медијска кампања сатанизовања легитимних представника Срба са КиМ који се, с правом, противе прихватању Бриселског споразума. Заштита Устава и спречавање мирне интеграције Косова и Метохије у независну терористичку „државу Косово“ света је дужност сваког Србина и сваког грађанина Србије.

Попут свих претходних проевропских режима, који од 2000. године пустоше Србију, и актуелни режим покушава да кривицу за сопствену неспособност и све гори живот грађана Србије свали на српски народ. Ранији режими су кривицу сваљивали на Србе оптужене пред Хашким трибуналом док садашња власт у Србима са Косова и Метохије тражи кривце за неуспех своје бесмислене политике еурофанатизма.

Српска радикална странка никада се неће одрећи става да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије.

Српска радикална странка сматра да је одбрана Србије кроз одбрану Косова и Метохије изнад сваког личног и страначког интереса.

Радикали су истовремено позвали све грађане Србије да у сваком тренутку и на сваком месту пруже отпор издајничком режиму и тиме покажу своју одлучност да се за Косово и Метохију боре до коначне победе.

А своје чланове и симпатизере, као и све грађане Србије, да присуствују великом Народном митингу „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ који ће 10. маја 2013. године, са почетком у 12:44 бити одржан на Тргу Републике у Београду.

***

10. МАЈ – ТРГ РЕПУБЛИКЕ: ОДБРАНА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЈЕ ИЗНАД СВАКОГ ЛИЧНОГ И СТРАНАЧКОГ ИНТЕРЕСА

СРС

srsСрпска радикална странка прихватила је позив српског народа са Косова и Метохије да учествује на великом Народном митингу „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ који ће 10. маја 2013. године, бити одржан на Тргу Републике у Београду.

Председнички колегијум најоштирије осуђује издајнички тројац Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић по чијем је налогу започета до сада невиђена медијска кампања сатанизовања легитимних представника Срба са КиМ који се, с правом, противе прихватању Бриселског споразума. Заштита Устава и спречавање мирне интеграције Косова и Метохије у
независну терористичку „државу Косово“ света је дужност сваког Србина и сваког грађанина Србије.

Попут свих претходних проевропских режима, који од 2000. године пустоше Србију, и актуелни режим покушава да кривицу за сопствену неспособност и све гори живот грађана Србије свали на српски народ. Ранији режими кривицу су сваљивали на Србе оптужене пред Хашким трибуналом док садашња власт у Србима са Косова и Метохије тражи кривце за неуспех своје бесмислене политике еурофанатизма.

Српска радикална странка никада се неће одрећи става да је Косово и Метохија неотуђиви
део Србије. Српска радикална странка сматра да је одбрана Србије кроз одбрану Косова и Метохије изнад сваког личног и страначког интереса.

Српска радикална странка позива све грађане Србије да у сваком тренутку и на сваком месту пруже отпор издајничком режиму и тиме покажу своју одлучност да се за Косово и Метохију боре до коначне победе.

Српска радикална странка позива своје чланове, симпатизере као и све грађане Србије да присуствују великом Народном митингу „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ који ће 10. маја 2013. године, са почетком у 12.44 бити одржан на Тргу Републике у Београду

Заменик председника  Српске радикалне странке

Немања Шаровић

One thought on “СРС: На сваком месту пружајте отпор издајничком режиму! Позив свим члановима и симпатизерима на митинг „Остајемо у Србији“

  1. – НАПРЕД РАДИКАЛИ !
    – НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ НАЈГОРЕМ ОЛОШУ ДА СПРОВЕДЕ ИЗДАЈУ !
    – СЛОБОДА ИЛИ СМРТ !

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s