АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / Анализа / ИЗДАЈА / КОЛУМНА / МИШЉЕЊЕ / ПОЛИТИКА / Режимска тортура / Родољубље / патриотизам / MAIL - RSS FEED / сепаратизам / тероризам

Небојша Јовић: НЕ ПРИСТАЈЕМО НА САМОУБИСТВО, НЕ ПРИСТАЈЕМО ДА СЕ ОДРЕКНЕМО НАШЕГ СРБСКОГ КОСМЕТА, НАШИХ ГРОБАЉА, ИСТОРИЈЕ И ЦРКАВА, ДА БИ НЕКО ПЛАТИО НЕШТО ШТО ЈЕ НЕДАВНО УЗЕО, НЕШТО ШТО ИМ ЈЕ ОБЕЋАО…


И ЗАТО НЕ ПРИСТАЈЕМО НА САМОУБИСТВО, НЕ ПРИСТАЈЕМО ДА СЕ ОДРЕКНЕМО НАШЕГ СРБСКОГ КОСМЕТА, НАШИХ ГРОБАЉА, ИСТОРИЈЕ И ЦРКАВА, ДА БИ НЕКО ПЛАТИО НЕШТО ШТО ЈЕ НЕДАВНО УЗЕО, НЕШТО ШТО ИМ ЈЕ ОБЕЋАО…

„Ко им је обећао, тај их је слагао. Што им не обећа оно што је његово? Зато кидишу на мене удружени, кивни што сам их познао…“!

Небојша Јовић
07.05.2013.

Nebojsa Jovic

(Коментар на текст: „Вучић: Идем на Косово 12. маја, макар ме гађали парадајзом, јајима или камењем“)

Ма неће бити гађања, али ЗАШТО СЕ ОДУСТАЛО ОД ДОЛАСКА У МИТРОВИЦУ, ТО МИ НИКАКО НИЈЕ ЈАСНО??? ИЛИ МОЖДА ЈЕСТЕ!!!

Зашто се онако поносно,“србски“ као што су урадили пред изборе, не обрате свом народу пред спомеником руском Конзулу???
И КАКО СУ СЕ БРЕ БОРИЛИ ЗА СРБИЈУ И СРБЕ НА КОСМЕТУ???

* ТАКО ШТО СУ ИХ ОСТАВИЛИ АЛБАНСКОЈ ДРЖАВИ КОЈА У КОНТИНУИТЕТУ ОД 1999-е УБИЈА СРБЕ И „НИ ЗА ЈЕДАН ЗЛОЧИН НИКО НИЈЕ ОДГОВАРАО“,

* Тако што је ЈЕДИНА ИЗВЕСНА СУДБИНА СРБА, ИДЕНТИЧНА СУДБИНИ УБИЈЕНИХ МЛАДИЋА У ПЕЋИ ПРЕД РАТ, УБИЈЕНЕ ДЕЦЕ У ГОРАЖДЕВЦУ, СУДБИНА ДОЖИВОТНИХ РОБИЈА ЗА НЕПОСТОЈЕЋЕ ЗЛОЧИНЕ, ПОРУШЕНИХ КУЋА И ЦРКАВА, ПРЕОРАНИХ ГРОБАЉА, КИДНАПОВАЊА, СИЛОВАЊА… И ПЕРИОДИЧНО, КАКО САДАШЊИ ЧЕЛНИЦИ „ПРЕСТОНЕ ЕУРОПЕ“ (а можда и неки наши челници?) БУДУ СТАРИЛИ, МОЖЕМО ОЧЕКИВАТИ ТРГОВИНУ СРБСКИМ ОРГАНИМА, с тим да су вероватно наси намучени преговарачи издејствовали да се са трговином не може почети пре одржавања локалкних избора на северу!

Хоће Београд, АЛИ СРБИЈА НЕЋЕ да заборави да по признању саме Приштине, Србе на Космету ДО САДА САМО чека око 5.000 пријава за ратне злочине, рад против државе Косово, убиства и друга најтежа кривична дела… и све то не би било проблематично да нас досадашње искуство не учи и не показује да је СВАКИ СРБИН КОЈЕГ СУ АЛБАНСКЕ СУДИЈЕ ОСУДИЛЕ НА НАЈТЕЖЕ КАЗНЕ, БИО ОСЛОБОЂЕН КАДА БИ СЛУЧАЈ ПРЕУЗЕЛЕ МЕЂУНАРОДНЕ СУДИЈЕ!!!

Рекох већ једном да је Тачи тргујући органима УБИЈЕНИХ Срба починио најстрашнији злочин после лидера „напредне“ Европе, нацистичке Немачке, која је 1941-е показала нецивилизоване и зверске методе убијајући народ на све (до тада) знане начине, али је БЕОГРАД САДА НА ПРАГУ ДА ПОЧИНИ ЈОШ СТРАШНИЈИ ЗЛОЧИН ЈЕР ТРГУЈЕ ЖИВИМ ЉУДИМА,ТРГУЈЕ СВОЈИМ НАРОДОМ И ИЗРУЧУЈЕ ИХ „МЕСНОЈ КОРПОРАЦИЈИ ЖУТА КУЋА“!

И чуде се зашто то мирно не прихватимо, иако ће због тога деца у централној Србији (мислећи ваљда само на ЊИХОВУ децу) имати више хране и боље живети, сити ваљда од сухомеснатих производа „блиске нам земље са којом бисмо имали добросуседске односе“.

Плаше ли се Бога??? Прича да имају мандат од народа пада ИМ у воду јер, ЛАГАЛИ СТЕ ГОСПОДО ЗА „СВЕ“ ШТО СТЕ ТАДА НАРОДУ И БИРАЧИМА СВОЈИМ РЕКЛИ!!!

СВЕ ШТО САДА РАДИТЕ ЈЕ У ДИРЕКТНОЈ СУПРОТНОСТИ СА ОНИМ ШТО СТЕ ТАДА ПРИЧАЛИ. ДА СТЕ ТАДА САМО ДЕО ОВОГ ВАШЕГ ПАКЛЕНОГ ПЛАНА ПОМЕНУЛИ, УБЕЂЕН САМ ДА КРАЈ ИЗБОРА НЕ БИСТЕ НИ ДОЧЕКАЛИ КАО ПОЛИТИЧАРИ…!

Једино што Срби могу да очекују у тој монструм-држави је или буду убијени или киднаповани или да се асимилирају или да живот окончају по албанским казаматима, невини, на правди Бога!
И ЗАТО НЕ ПРИСТАЈЕМО НА САМОУБИСТВО, НЕ ПРИСТАЈЕМО ДА СЕ ОДРЕКНЕМО НАШЕГ СРБСКОГ КОСМЕТА, НАШИХ ГРОБАЉА, ИСТОРИЈЕ И ЦРКАВА, ДА БИ НЕКО ПЛАТИО НЕШТО СТО ЈЕ НЕДАВНО УЗЕО, НЕШТО ШТО ИМ ЈЕ ОБЕЋАО…

„Ко им је обећао, тај их је слагао. Што им не обећа оно што је његово? Зато кидишу на мене удружени, кивни што сам их познао…“!

Ми ћемо за разлику од њих, поштовати наш Устав, наше законе, а они који су Устав погазили и настављају да га черече, мораће да сносе одговорност за своје противуставно и противдржавно деловање! И зато не може бити не само спровођења албанског споразума, већ ни референдума, јер мора се најпре сносити одговорност за државни удар, потом иду оставке и НОВИ ИЗБОРИ НА КОЈИМА СЕ ПРОМОТЕРИ „ЕВРОПЕ У ДУГИНИМ БОЈАМА“ МОРАЈУ СА ТИМ ПРОГРАМОМ ОБРАТИТИ БИРАЧИМА (а биће им лако јер, како кажу, имају подршку преко 50% бирачког тела) и тек тада, по одржаним изборима, се може причати о свему, па и о референдуму!

5 thoughts on “Небојша Јовић: НЕ ПРИСТАЈЕМО НА САМОУБИСТВО, НЕ ПРИСТАЈЕМО ДА СЕ ОДРЕКНЕМО НАШЕГ СРБСКОГ КОСМЕТА, НАШИХ ГРОБАЉА, ИСТОРИЈЕ И ЦРКАВА, ДА БИ НЕКО ПЛАТИО НЕШТО ШТО ЈЕ НЕДАВНО УЗЕО, НЕШТО ШТО ИМ ЈЕ ОБЕЋАО…

  1. За велику већину Срба „суицид“ не значи ништа, па би аутор овог текста трбао да говори србски да га сви разумеју и каже „самоубиство“ јер нема језика на свету на коме суицид нешто значи. Енглезу да кажеш суицид исто би те бело гледао као и србин. Тако је аутор искварио два лепа језика. Од европске оријентације само квареж свега доброг и лепог.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s