АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / Анализа / ИЗДАЈА / Криминал / МИШЉЕЊЕ / Миодраг Новаковић / Протести / Редакција / Режимска тортура / СТАВ / антисрбизам / патриотизам / MAIL - RSS FEED / сатанизација Срба

„РЕЖИМ“-СРПСКИМ РОДОЉУБИМА: НА ВРАТУ ВАМ ЈЕ ЦЕО ОБАВЕШТАЈНО-БЕЗБЕДНОСНИ АПАРАТ…


„РЕЖИМ“-СРПСКИМ РОДОЉУБИМА: НА ВРАТУ ВАМ ЈЕ ЦЕО ОБАВЕШТАЈНО-БЕЗБЕДНОСНИ АПАРАТ…

1 Мај 2013, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

————————————–

Aleksandar-Vucic-Tihomir Trisic

НА СЦЕНУ СТУПА „АТИЛА, БИЧ МЕДИЈСКИ“, А.К.А. ТИХОМИР ТРИШИЋ…

…У игру се убацују режимски медијски „спинери“ (назив „синери“ би вероватно био пригоднији), у овом конкретном случају „спинери и синери“ постају „АКТЕРи“. Свакако један од најпогоднијих режимских медијских посленика „сумњивог морала“ јесте надобудни Тихомир Тришић, главни уредник „напредњачког“ Актера…

Пре пар дана г. Тришић је написао „претеће писмо“ свим Српским родољубима, под називом „Памет у главу“. Да се овде не бих бавио целим, и по мени безвредним, али дубоко увредљивим и омаловажајућим текстом (према Српској нацији), овде ћу апострофирати свега пар кључних пасуса (из горњег наслова, који садржи „хтмл линк“, за случај да желите да прочитате цели инкримисани чланак), који сликовито описују каквим се методама психолошко-пропагандног рата данас служе режимски медијски „спинери- синери“…

———————————————————

СРПСКИ ЛИДЕРИ СА СЕВЕРА КиМ- „СКУПИНА ПРЉАВИХ СРПСКИХ КАПИТАЛИСТА“, КОЈЕ ТРЕБА ПОХАПСИТИ…

Ево како је г. Тришић описао наше Србе са севера КиМ и њихове народне вође:

Једна мала скупина прљавих српских капиталиста жели да искомликује ситуацију у земљи, а као повод за дестабилизацију Владе Србије виде споразум о нормализацији односа са Приштином. Њима је потребна дестабилизација, јер су им стечени капитал и слобода у опасности.

У  овом пасусу се јасно препознаје линија „бацања анатеме“  на „непоћудне“ косметске Србе, коју је до недавно промовисао „Инсајдер“ (Б92), у више прилика, али оно што је по мени још скандалозније, и отворена претња прогоном и хапшењем- „јер им је слобода у опасности“!?

По мени, овде се такође, јасно препознаје, сада већ темељно утврђени психолошко-пропагандни патерн медијске криминализације свих Срба са севера Космета (дакле оних којима, сада већ отворено издајнички режим, припрема ампутацију од остатка Србије).

Онима који су се бавили криминалистичком психологијом, је познат термин „дехуманизације жртве“, за којим се посеже, да би се остварили мрачни циљеви, односно жртва лакше „докрајчила“.

У овом случају, београдски режим је „извео рачуницу“ , да ће бити лакше „отфикарити“ 80,000 људи са севера КиМ од остатка Србије, ако се претходно у нашој јавности (путем режимски контролисаних медија) сви они прикажу као разбојници, шверцери- и „сепаратисти“ од „државе Косово“, коју је овај издајнички режим већ „дефакто“ (имплементацијом границе- „ИБМ“), и „дејуре“ (споразумом),  признао.

Наравно, и њима самима, код којих још постоји понеко зрнце савести (претпостављам да има и таквих), биће психолошки пуно лакше да изведу тај противуставни чин, ако убеде себе да се овде не ради о 80,000 часних држављана Србије, већ о „групи криминалаца“!?

——————————————————————

У САРАДЊИ СА БЕЗБЕДНОСНО-ОБАВЕШТАЈНИМ АПАРАТОМ, ОКРЕЋЕМО НОВИ ЛИСТ, А СВЕ У ИМЕ „ЕВРОПЕИЗАЦИЈЕ“ СРБИЈЕ…

Ако г. Тришићу оваква безочна криминализација косметских Срба није била довољна, он је у овом свом „јавном претећем писму“ посегао и за врло конкретним претњама, овај пут не само косметским Србима, већ пре свега водећим родољубивим покретима и партијама (и наравно истакнутим патриотама):

Екстремне организације и екстремни појединци треба да буду свесни да им је на врату цео обавештајно-безбедносни апарат Србије… Окреће се нови лист, утемељује се нова политика, учвршћују се нови протагонисти, и тај процес у Србији је практично незаустављив, као што је неузаустављива идеја прогреса, модернизације и ЕВРОПЕИЗАЦИЈЕ нашег друштва… Ко се игра са народом на Космету и Србијом, има ових дана још мало времена да се дозове памети.

Жалосно је када један „професионални новинар“ било коме прети „обавештајно безбедносним апаратом Србије“, уместо аргументима- али то истовремено показује и доказује, да се овде не ради о никаквом „медијском професионалцу“, већ о (не)обичном режимском „гласноговорнику“. Наравно његове „претње“ треба узети доста озбиљно, јер се овде не ради само о главном уреднику Актера, већ и о „човеку“ веома блиском „малом српском Брозу“- Александру Вучићу…

…Дакле о „режимском инсајдеру“ који је очигледно веома добро упознат са „диктаторско-репресивним „плановима према родољубивом корпусу ове земље!?

Такође из горњег пасуса можемо да уочимо типичну замену теза- где се криминално деловање отворено издајничког државног врха (насиље над највишим правним актом земље, Уставом Србије) назива „политиком“ – а нови српски бриселски политички полтрони,  „новим протагонистима“ (чега?).

По г. Тришићу, такође је „неазустављива европеизација нашег друштва“, што је посебно цинично, ако сви видимо какве је ефекте оставила у последњих (баксузних) 13 година управо таква „европеизација“. У ствари овде и не постоји никаква „европеизација“ Српског друштва, већ се иза тог термина крије „дезинтеграција нашег друштва“, што се сада већ види јасно, и голим оком…

Своју претњу г. Тришић је „зацементирао“ речима- Имате још мало времена да се дозовете памети…

—————————————————————–

О КАРАКТЕРУ Г. ТРИШИЋА- ЧЛАН КОНЗОРЦИЈУМА ВОЈВОДИНА.ИНФО ВУЧУРЕВИЋ: НА ЧЕЛУ „ГРАЂАНСКОГ ЛИСТА“ ЈЕ БИО „АТИЛА БИЧ БЕЗБОЖНИЧКИ“ А.К.А. ТИХОМИР ТРИШИЋ, КОЈИ ЈЕ ИЗА СЕБЕ ОСТАВИО „ПУСТОШ“ И ПРАЗНУ КАСУ…

Иначе о карактеру „режимске медијске ударне песнице“ Тихомира Тришића, најбоље сведоче медијски натписи из 2009:

Директору Грађанског листа прети пријава: НОВИ САД – Директор „Грађанског листа“ из Новог Сада Тихомир Тришић „побегао“ је од одговорности те функције након што је данас факсом поднео неопозиву оставку. Сутрашње издање „Грађанског листа“ још је под знаком питања… Он је на тој функцији био од априла прошле године, а у међувремену је успео да сведе тираж „Грађанског листа“ на минимум и да постане колумниста. За собом је оставио дуг према штампарији и новинарима.

– Тришић јесте поднео оставку, али он је и даље вршилац дужности директора. Нама предстоји састанак конзорцијума, где ћемо размотрити шта даље. Уколико се „Грађански лист“ сутра не појави на киосцима, тражићемо његову кривичну одговорност. Поверили смо му фирму, а он нам је оставио катастрофу. Од овога не може горе, може бити само боље – каже Срђан Вучуревић, члан конзорцијума Војводина инфо, који је прошле године купио „Грађански лист“.

***

Шта рећи на све ово- осим да овакви режимски очајнички „медијски“ потези указују на отворену панику у издајничком врху Српске државе.

—————————————————–

(НЕ)НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ КОЈИМА ЈЕ ОД ОТАЏБИНЕ ВАЖНИЈА СКУПШТИНСКА „ТЕЗГА“ И ШАКА „ЈУДИНИХ СРЕБРЕЊАКА“…

Уосталом таква паника и „несигурност“ је избијала из скоро свих говора оних несрећних посланика Народне Скупштине, који су „роботско-послушнички“ изгласали издајничку резолуцију. Пажљиво сам одгледао скоро сва „излагања“ (хвалоспеве споразуму), за које је већ на први поглед било очигледно да су једна оркестрирана (партијски задатак) лаж, по старом Гебелсовском принципу „да лаж поновљена безброј пута, евентуално постаје истина“…

… Али, на други поглед ми је такође било јасно, да су ти „несрећници“ посветили толико енергије и жара у „одирању“ тог противуставног акта, не толико да би обманули јавност (која, успут и није више тако наивна, и већ се увелико служи безбројним алтернативним медијским изворима, попут овог нашег скромног ФБР гласила)– већ да би пре свега слагали сами себе!?

Што нам опет указује да код многих од њих ипак постоји грижа савести, која је овде очито подлегла слепој партијској дисциплини и страху од губитка посланичких (пре свега материјалних) привилегија.

 А мораћете признати, да је „радно место“ (не)народног посланика у данашњој Србији, једна од најсигурнијих и најпрофитабилнијих професија- на жалост…

——————————–

Miodrag portret 

Миодраг Новаковић

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “„РЕЖИМ“-СРПСКИМ РОДОЉУБИМА: НА ВРАТУ ВАМ ЈЕ ЦЕО ОБАВЕШТАЈНО-БЕЗБЕДНОСНИ АПАРАТ…

 1. Dačić se lepo izlanuo: nismo vam ukidali radna mesta i plate, ali ‘oćemo ako ne budete ponizni i poslušni. Računa na materijalni uslov kao jedini uslov zbog kojeg Srbi sa Kosova iiz Metohije, svoje porodice ne sele sa Kosova, kao što je njegov tata „na vreme uradio“. Kada vidim onu decu skupljenu u Leposaviću u Crkvi na Vrbici, meni je jasno jedno. Srbija je umrla, život su Srbi na Kosovu i u Metohiji. Ponovo će opusteti centralna Srbija opet će se doseljavati Srbi u ove predele, koji će Patirjarh da ih vodi, to će ona deca videti, mi ćemo biti odavno mrtvi. Branković kažu nije došao, ali je bruka ostala. Ostaće bruka za sva vremena na onima koji kršeći Ustav zarad svojih interesa uvlače Srbiju u budući rat sa Rusijom, prodajući Srpsku decu u nato plaćenike, ali na Srpski račun. U Leskovcu je za 4 meseca umrlo 100 veterana od raka i od infarkta. Kako to da nijedan političar ne umre od toga, nego žive ko metuzalemi. Dokaz je da narod ubijaju, prazne prostor, praveći nove deponije za eu i nato baze. Nato i eu, nas smatraju „malim Rusima“ zato nam je sudbina zapečaćena sa ovom vlašću. Preveli su narod „poštenim i iskrenim stavovima u predizbornoj kampanji“ a kakvi su pokazalo se kada su preuzeli vlast. Onaj doručkovao u Vašingtonu, onaj večerao sa homo vesterveleom, a onaj koji peče rakiju,jedno govorio u UN, a drugo radi u sopstvenoj državi. Ali pamtiće Srbi mada kažu da opraštamo. Ali pamtimo i Brankoviću i Milošu i Karađorđu svaki je od naroda po zasluzi dobio.

  • Свака част.. Ово је центар. Зликовци нас скенирају и неће се зауставити. Ма нека, када буде преокрет, десиће се муњевито. Одкад постоје усташко комуњарске службе убише се да нас раскантају. Прислушкују и у србији и преко. И овде се срби прате и контролишу…И овај сајт их је пун. Њихова је само да управљају овим народом, и то само што нема воље да се једном за свагда томе стане на пут.

 2. Zivim van zemlje kako nas nazivate (dijasporom) mislim da je to rasejanje i sve dok ne izbacite i svali moguci stranizam iz jezika kvaircete narodnost pa i veru. Sa ovim sam hteo da kazem da u srbiji danas ima malo srba i koliko vidim da su dosljaci vodeci narod pa nije ni cudo sta se dogadja.
  Sa druge strane grupa politicara izdajnIka za karijeru i pare podkuoljujuci sve obavestajne ustanove kao TV, novinsko izdavacke kuce i ostala moguca sredstva rade na unistenju naroda i nase narodnosti.
  Nema vise Karadjordja koji bi poveo srpski narod u boj za slobodu. Generall vojske koji na pitanje da pomogne drzavi u borbi protiv placenika rekao je da je on duzan da po ustavu slusa i izvarsava naredjenje vlade ali nije rekao da stiti narod i drzavu sto se isto radi i u policijskom vrhu. O trojki musketarta nema sta da se kaze oni se bore da zadovolje ljubavnicu Eston takmice se ko ce bolje medju njima. Najlepseg izgleda je Vucic dok se Dacic oblizuje slatkim poljubcem zenskog ruznjaka. SRBI DALI SU VAM STVARNO OPRALI MOZAK ILI SU VAS HIPNOTISALI?
  STA SE DESAVA? Vremena vise nema pet do dvanaest je hitajte u skidanju ovog rezima, hapsite ih i sve ostale sanjima koji su saradjivali u izdavanju naroda i drzave. Sa verom u Boga

  Ljuba Jovanovic

 3. Тришићев фотос све говори, која тупост избија , очигледно је корисни идиот ограничен као тераса.

 4. Ja osećam na sebi kako funkcioniše služba za borbu protiv internet kriinalaca ili kako se već zove,prošle nedelje sam zbog kačenja Vaših članaka blokiran 7 dana.Navodno zato što me neće za prijatelja neki s fejsbuka jer sam im nepoznat..hahahaha..Juče sam opet kačio Vaše slike i tekstove protiv korumpirane vlade i stranih plaćenika,i dobio obaveštenje za blokadu od 14 dana za isto njihovo opravdanje da me neće novi prijatelji jer me ne poznaju…hahaha Znači da nas posmatraju i na Fejsbuku svake sekunde….

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s