АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / ВЕСТИ ИЗ СВЕТА / Ванредно Стање / Други пишу... / ИЗДАЈА / Косово / Криминал / МИШЉЕЊЕ / Миодраг Новаковић / Напад на уставни поредак / Окупација / ПОЛИТИКА / Редакција / СРБИЈА / антисрбизам / ванредне вести / етничка мржња / MAIL - RSS FEED / сепаратизам

ИЗДАЈА ЈЕ ПАРАФИРАНА: ДАЧИЋ ЈЕ ДАНАС ЈАВНО ПОГАЗИО УСТАВНИ ПОРЕДАК СРБИЈЕ


19. април 2013. | 00:00 → 16:41 | Извор: Танјуг, Бета,РТВ
ФБР- обрада текста и коментари- Миодраг Новаковић

Ештонова: Издајнички преговори завршени, текст парафирале обе издајничко-сепаратистичке стране

—————————————-
БРИСЕЛ –Лажни ремијери Косова и Србије ратни злочинац Хашим Тачи и издајник Ивица Дачић парафирали су данас у Бриселу противуставни споразум Београда и Приштине, саопштила је висока представница ЕУ Кетрин Ештон.

Ештон је рекла да су преговори завршени и да ће две издајничко-сепаратистичке стране накнадно обавестити Брисел о прихватању.

Дачић је рекао да су у споразуму који је парафиран остале формулације о полицији, а да је измењена тачка која се односила на чланство „Косова“ у међународним организацијама (о коме ће бити додатних преговора у духу са Дачићевеим јавним „тв обећањем“ да ће Тачију обезбедити столицу у УН?).

„Прихваћени су сви козметички предлози Србије (да се оствари привремена равноправност Срба по неким питањима, али строго у оквру илегалне сепаратистичке „државе“ Косово), парафирао сам (издао сам Устав Србије и „свој“ народ) да је ово предлог текста о чијем прихватању или одбијању ће се изјаснити обе стране у наредним данима“, изјавио је лажни премијер Србије Ивица Дачић.

rts.rs (video printscreen)

rts.rs (video printscreen)

„У финалној верзији текста прихваћени сви козметички српски предлози који суштиниски легализују нелегалну државу на властитој територији, недирнута је тачка 9 и по српској жељи модификована тачка 14″, изјавио је саучесник у чину велеиздаје вицепремијер Александар Вучић.

Српска делегација налази се на путу ка седишту НАТО, где ће се поклонити НАТО окупаторима и са Андерсом Фогом Расмусеном разговарати о привременом неприсуству сепаратистичко-терористичке косовске војске на северу и гаранцијама за безбедност Срба- на период од пар година, а после шта им буде, ако их буде.

Лажни премијери Србије и Косова издајник Ивица Дачић и ратни злочинац Хашим Тачи претходно су у седишту Европске комисије одвојено разговарали са  Ештоновом, у оквиру десет рунде дијалога, после чега је било најављено да ће отићи код Расмусена.

Делегација издајничког Београда обавестила је Ештонову да је издајнички споразум могућ уколико се промени тачка 14 која се односи на чланство „Косова“ у међународним организацијама, укључујући УН (али само привремено, до прве згодне прилике- „да се Власи не досете“), и уколико не буде промењено ни једно једино слово тачке 9, која предвиђа да заједница српских општина бира регионалног команданта полиције који ће бити под директном командом ратног злочинца Тачија.

Саветник политички уштројеног и национално дезоријентисаног председника Србије Марко Ђурић изјавио је раније  да је споразум могућ уколико не буде одступања од предлога који је на столу и који је од виталног интереса за шиптарску терористичку (и кобајаги за „српску“) заједницу.

О гаранцијама НАТО окупатора и ратних злочинаца (који су још увек „у бекству“, и „сакривају“ се на Косову)-а да на северу неће бити терористичке косовске војске – незванично?

Београдски преговарачко-издајнички тим састаће се са Главним Окупаторским Инквизитором- генералним секретаром НАТО Андерсом Фог Расмусеном у поподневним сатима, а тема је захтев српске издајничке стране да ратни злочинац НАТО гарантује да на северу Косова неће бити терористичке (ратно злочиначке ОВК) косовске војске, за онај период док се сви Срби са Севера- или протерају, или албанизују, а крајње „непоћудни“ физички ливидирају и утамниче у бившим терористичким логорима ОВК, и евенутулано им се почупају људски органи!? Према сазнањима Танјуга, састанак српских издајника са генералним секретаром ратно-злочиначког НАТО планиран је за 15 сати. Из Расмусенове прес службе кратко је поручено да овај састанак „није званичне природе“, а сам генерални секретар ратно-злочиначког НАТО је на конференцији за новинаре избегао да одговори на питање да ли ће окупаторски НАТО дати гаранције да њихов ратно-злочиначки савезник, тзв. „косовска војска“ не залази у (и не пустоши) српске општине.

Он је рекао да је „у сталном контакту“ са ружном Бароницом Ештон, шефицом европске дипломатије и да ТрећеРајховска „ЕУ и ратно-злочиначки НАТО уско сарађују и координирају своје (према Српском народу атроцијске) потезе“. Окупаторски НАТО је спреман да одигра своју прљаву улогу у спровођењу издајничко-сепаратистичког споразума Београда и Приштине који Расмусен очекује, како је казао, „веома брзо“.

 

Ратни злочинац Тачи: Србија да размисли – заједница српских општина неће имати никаква извршна и законодавна овлашћења, и у фунционисаће строго у стилу „варшавског наци гетоа“ под шиптарско-терористичком јурисдикцијом…

Лажни косовски премијер и ратни злочинац Хашим Тачи рекао је да се нада да ће издајнички договор бити постигнут и да је Србија (она „беда, јад и чемер“ што је представља у Бриселу) спремна да прихвати окупаторск0-терористичку анексацију Свете српске земље.

Према његовим речима, ова рунда је важна, да ће издајнички споразум бити постигнут и да ће се кренути у фазу његове имплементације и активног рушења Уставног поретка Србије, како би се „омогућила слобода кретања шиптарских терориста и ловаца на Српске главе, на северу Косова и укидање легалних (јединих легалних државних структура на целом сеапаратистичко-терористичком Косову) српских државних структура, посебно безбедносних“.

„Јавно упозоравам (претим мојим „целим терористичким бићем“) Србију да размисли“, рекао је ратни злочинац Тачи и додао да заједница српских општина неће имати никаква извршна и законодавна овлашћења и да њеним формирањем неће бити створен нов ниво власти на сепаратистичком Косову, већ да ће то бити јединствен шиптарски терористички “ безбедносни и правосудни“ систем, у складу са илегалним косовским „уставом и законима“.

Лажни косовски премијер и ратни злочинацТачи је новинарима пре уласка у зграду европске дипломатије рекао да ће тиме бити створен услов за прве слободне изборе за све шиптаре (а за Србе само „кобајаги“) на Косову и да ће сепаратистичко-терористичке косовске институције позвати пристрасни ОЕБС да подржи тај сепаратистичко-терористички процес.

Главни одбор петоколонашког СНС заседа у недељу због Косова

Седница Главног одбора Српске „ненародне“ странке (СНС) заказана је за недељу, 21. април, речено је данас у тој странци.Како је речено агенцији Бета, очекује се да тема седнице Главног одбора петоколонашког СНС, која је заказана за недељу у 10 сати, буде последња рунда преговора издајничког Београда и сепаратистичке Приштине у Бриселу.

 

Марко Ђурић: Срби ће имати кобајаги извршна овлашћења кроз избор команданта полиције, који ће служити сепаратистичко-окупаторским институцијама у Приштини…

Саветник кукавног председника Србије Марко Ђурић изјавио је данас да ће заједница Српских општина на Косову имати „кобајаги“ извршна овлашћења и оптужио ратног злочинца Тачија и лажног премијера Косова да манипулише јавношћу и континуирано износи (не)истине о садржају издајничко-сепаратистичког предлога о којем се разговара у колонијалном Бриселу.

„Заједница српских општина ће „кобајаги“ имати извршна овлашћења, имаће их на(о)рочито у полицији кроз избор команданта, што ће бити у директној надлежности заједнице и сепаратистичко-окупаторске Приштине, уколико данас овде треба да се договоримо око нечега. То је за српску страну услов без којег не можемо да преведемо свој народ жедне преко воде“, рекао је Ђурић новинарима у Бриселу.

Ђурић је навео да ће заједница имати „кобајаги“ извршна овлашћења и кроз надлежности општина, као и кроз „комплетно вршење функција“ у области просвете, здравства, школства- под надзором „добронамерних“ шиптарских сепаратиста и НАТО окупатора.

„Дакле, издајничко-стратешки преглед онако како је то формулисано у предлогу ВелеИздајничког споразума о којем се расправља“, рекао је Ђурић.

Ђурић је оценио да је за шиптарско-терористичку Приштину политички „најизазовније“ (да не повуку обарач пре времена) то што ће по издајничком споразуму на северу Косова бити присутни (кобајаги- јер сам „споразум“ каже да ће бити по националном кључу, који се већ мења на Српску штету?) „искључиво полицајци српске националности“(?), а сепаратистчко-терористичке косовске „снаге безбедности“ неће моћи да буду присутне на северу Косова без одобрења НАТО (које ће свакако добити) и без сагласности српске заједнице (коју у пракси нико ништа неће да пита, јер је „гарантор“ окупаторски НАТО).

„О томе разговарамо (и распарчавамо „нашу“ отаџбину) данас, а не о било чему другом. Косовски (он овде већ назива Српске полицајце „косовским“, што говори о стварном и прикривеном карактеру ове отворене издаје) полицајци на северу Косова су и данас у саставу полицијске структуре, а од нас је од кључног значаја је да сепаратистичко-окуупаторски контролисана „заједница српских општина“ поставља „морално-политички подобног“(по диктату Приштине) регионалног команданта, да је то њено „кобајаги“ директно извршно овлашћење и да ће састав полиције одражавати етничку структуру (дакле овде поново сам себи скаче у стомак, пошто је претходно изјаво да ће на северу бити искључиво Српски полицајци?), а не као што је до сада предлагала Приштина да однос у саставу полицајаца буде 80:20 или 60:40 у корист Албанаца“, рекао је политички „с(п)инер“ Ђурић.

Додао је да за издајнички договор има наде и да не би требало истином „манипулисати“ јавношћу.

“ Нашег издајничког договора може бити ако се будемо држали онога што је у предлогу и ако не буде одступања од виталног интереса шиптарске (српске?) заједнице у овом процесу“, рекао је Ђурић.

 

„Гаранције анти-српске Европске уније да је тачка 14 споразума модификована“

У Брисел су отпутовали лажни премијер и издајник Ивица Дачић, први саучесник у издаји, тзв. потпредседник Владе Александар Вучић, саветник национално и политички уштројеног председника Србије „с(п)инер“ Марко Ђурић и шеф Канцеларије „плача“ за КиМ (и за „ниКиМ“) политички хохштаплер Александар Вулин, а овог пута у тиму Београда није потпредседница владе задужена за евроинтеграције Сузана Грубјешић-пошто никаквих „евроинтерграција“ више неће ни бити једном кад Србија буде територијално распарчана (у складу са регионалном атроцијском политиком њеног шефа Владана Динкића, против кога се свуда у „комшилуку“ воде криминалне истраге за корупцију, осим у Србији, где се људи бирају на власт по принципу- „што гори, то бољи“).

Девета рунда дијалога издајничког Београда и сепаратистичке Приштине одржана је у среду, али после 15 сати, разговор није резултирао коначним договором.

„Кренули смо поново „грлом у јагоде“ у Брисел, јер смо добили гаранције од лажовске Европске уније да је тачка 14 споразума модификована“ (ал како, неће вам кажемо), рекли су у четвртак вече „с(п)инерски“ извори блиски издајничком преговарачком тиму Београда.

Према тим „изворима“, београдски тим неће пристати (кобајаги) да потпише споразум уколико Србима са севера Косова не буде дозвољено да изаберу регионалног команданта полиције (под дирекнтим надзором ратног злочинца Тачија и окупационих НАТО снага), што се односи на 9. тачку предлога споразума и уколико Приштина буде сувише рано инсистирала на столици у УН (14. тачка)- коју име ја Дачић јавно обећао, а у овом случају је решио искрено да испуни обећање (да га не би утепали).

По повратку издајничког државног тима из Брисела, о споразуму мора да се изјасни Влада Србије (и све водеће Западне амбасаде у Београду), која ће највероватније имати седницу у понедељак, а након тога и „зомбирано-фарматизована“ скупштина „политичких маникина“, рекли су исти сумњиви извори.

У недељу ће, како је раније речено Танјугу, бити Главни одбор петоколонашког СНС-а, једине странке која (чува ноге као змија) није још увек саопштила (издајнички?) став по том питању.

Лажни косовски премијер и ратни злочинац Хашим Тачи који се у четвртак, на позив високе представнице, ружне баронице Ештон, с приштинском делегацијом сепаратиста и терориста вратио у колонијални Брисел, сматра да је поновни повратак диктираном дијалогу у „вавилонском“ Бриселу добар знак да је Србија дефинитивно увидела нову губитничку реалност и да је оно што се предвиђа издајничким споразумом – најбоље (за шиптаре) и „коначно решење“ за Србе (попут нацистичког „Die Endlösung“-а за жидове).

Уколико до недеље, односно понедељка до подне буде постигнут издајнички договор Београда и Приштине, министри иностраних послова ЕУ ће својим шефовима држава и влада препоручити да на самиту у јуну Србија добије датум (обећање лудом радовање) за почетак преговора „почетка преговора“ о „датуму за почетак преговора“ о прикључењу Европској унији (на „свети никад“), каже лиценцирани „бечки коњушар“ и дежурни „србомрзац“ сумњиве сексуалне оријентације, „назочни“ известилац Европског парламента (читај Рајхстага) Кацин.

Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију (и за „ниКиМ“) политички хохштаплер Александар Вулин изјавио је данас у Косовској Митровици да издајничко-преговарачки тим Србије неће урадити ништа током дијалога у Бриселу што (ни)је у складу са Уставом, Резолуцијом и интересима грађана Србије- а урадиће све што је у складу са „уставом“ и интересима лажне државе Косово!?

Вулин је (дез)информисао представнике локалне самоуправе са севера Косова о развоју издајничке ситуације на преговорима у Бриселу и пренео уверавања нашег преговарачког тима да ни(сва)ко (не)ће урадити ни(сва)шта што није у складу са Уставом, Резолуцијом и интересима грађана.

———————————————————–

 

  • У СРБИЈИ СУ УСТАВ И СВИ ЗАКОНИ САДА СТАВЉЕНИ ВАН СНАГЕ…

Е САДА ИДЕМО ДО КРАЈА! И З Д А Ј А !!! А САДА ВИШЕ НЕЋЕМО ОСТАВКЕ, САДА ХОЋЕМО ХАПШЕЊЕ ВИНОВНИКА НАПАДА НА УСТАВ СРБИЈЕ, ЊЕНУ ТЕРИТОРИЈАЛНУ ЦЕЛОВИТОСТ, ИЗДАЈУ И УГРОЖАВАЊЕ ДЕЛА СВОГ НАРОДА!!!

Сада иде „ИЛИ ОНИ ИЛИ ДРЖАВА И НАРОД“! Хвала отпадницима нашег народа што су маске скинуте, па народ српски и држава Србија имају прилику да покажу заслужују ли да постоје или не.

ПОЗИВАМ СРБСКО ТУЖИЛАШТВО,СРБСКУ ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ ДА ПОШТУЈУ УСТАВ СРБИЈЕ И ОДБРАНЕ УСТАВ И УСТАВНИ ПОРЕДАК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И ТАКО СПРЕЧЕ АНАРХИЈУ И БЕЗВЛАШЋЕ ЈЕР,АКО НЕ ВАЖИ УСТАВ ОНДА НЕ ВАЖЕ НИ СВИ ОСТАЛИ ЗАКОНИ У ДРЖАВИ, ТЕ ЗАТО ОДМАХ ПО СЛЕТАЊУ НА АЕРОДРОМ УХАПСЕ ПЛАЋЕНЕ И(ли) УЦЕЊЕНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ТКЗВ ПРЕГОВАРАЧКОГ ТИМА КОЈИ ЈЕ, ДА БИ ПЛАТИО ОНО ШТО ЈЕ НЕДАВНО УЗЕО ИЛИ ДА БИ САКРИО ОНО ШТО ЈЕ УРАДИО ПА ЗБОГ ТОГА БИО УЦЕЊЕН,ПОТПИСАО ПРЕДАЈУ „ТАПИЈЕ“ НА КОСМЕТ ЧИМЕ БИ СЕ НА ВЕКОВЕ ВЕКОВА ИЗГУБИО КОСМЕТ!

АЛИ ТАПИЈА КОСМЕТА ЈЕ У РУКАМА СРБСКОГ НАРОДА!

СРБИЈО УСТАНИ,СРБИЈО ПРОБУДИ СЕ, ДАНАС ЈЕ ИЗВРШЕН УДАР НА УСТАВ И ДРЖАВУ СРБИЈУ, ВАШИ ЖИВОТИ И ЖИВОТИ ВАШЕ ДЕЦЕ ВИШЕ НИСУ БЕЗБЕДНИ,СВЕ ЈЕ САДА ВАН ЗАКОНА И ПРОЦЕНИ ЛИ СЕ ДА БИ УГРОЖАВАЊЕ ВАШЕГ ЖИВОТА И ЕГЗИСТЕНЦИЈЕ „БИЛО У ИНТЕРЕСУ ДРЗАВЕ И НАРОДА“, ВИ ЋЕТЕ БИТИ ЖРТВОВАНИ У ИМЕ НАШИХ еуРОБпејаца!

И ГЛАВЕ ГОРЕ, НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, Т Е К  П О Ч И Њ Е !!!

——————————————————————————————–

У СКЛАДУ СА ИЗДАЈНИЧКИМ (САДА ВЕЋ ПАРАФИРАНИМ СПОРАЗУМОМ) ПОЧЕЛА ЈЕ „ФОРТИФИКАЦИЈА“ ГРАНИЦЕ ИЗМЕЂУ ДВЕ „ДРЖАВЕ“, У ЧИЈОЈ ИЗГРАДЊИ ЈЕ АКТИВНО УЧЕСТВОВАО ИЗДАЈНИЧКИ СРПСКИ РЕЖИМ, ЕВО У НАСТАВКУ „ШИПТАРСКОГ ЦАРИНСКОГ АУСВАЈСА“ ЗА СРБЕ:

ГРАНИЦА

One thought on “ИЗДАЈА ЈЕ ПАРАФИРАНА: ДАЧИЋ ЈЕ ДАНАС ЈАВНО ПОГАЗИО УСТАВНИ ПОРЕДАК СРБИЈЕ

  1. 19. април није дан капитулације, већ дан кад су маске пале.

    Косово је Србија, и Суботица је Србија, и Бања Лука и Пирот!

    И Скопље је србско! Не дам, бре, Србе и Србију ником.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s