All / Биљана Ђоровић / Глобализам / ИЗДВАЈАМО / Редакција / MAIL - RSS FEED / светска завера

Суочени смо са великим злом које намерава да уништи људски род! ИЗБАЦИТЕ ТВ – то је најважнији корак за излазак из „матрикса“!


Поштовани Читаоци,
Препоручујемо вашој пажњи овај текст – састављен на основу коментара на СРБском ФБРепортеру.
На питања нашег читаоца Лазара одговорила је Биљанa Ђоровић, члан наше редакције.
(уз текст: СРБски ФБРепортер на БАРИКАДИ У БЕОГРАДУ)

***

Лазар за Двери и РУСКУ Конфедерацију:

Већина родољуба, аутора текстова на тему стања српске нације, медиjског поробљавања света и намера злих империјалиста, све дирекније и отвореније разоткрива задње намере хегемона.

Међутим решења изласка и спаса човечанства, су недовољно и уопштено написана!

– КАКО ДА ИЗРАЗИМО СВОЈУ СПРЕМНОСТ ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО?

– КАКО ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО ?
– ГДЕ ДА СЕ УКЉУЧИМО?
– КОМЕ ДА ВЕРУЈЕМО?
– ПО ЧЕМУ ДА СЕ ОРИЈЕНТИШЕМО И БУДЕМО СИГУРНИ ДА СМО ОДАБРАЛИ ИСТИНИТУ СТРАНУ ?
– НАРОД ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЈУ ПО ИНЕРЦИЈИ ЧАК И КАДА ЈЕ ПОТПУНО СВЕСТАН ДА ЈЕ СВЕ ЛАЖ!
– КАКО ДА ЦЕЛОМ НАРОДУ КАЖЕМО ОВУ ИСТИНУ ???
– УСТАНАК ЈЕ ЈУЧЕ ПОЧЕО, КАКО ТО ДА ЈАВИМО ЦЕЛОЈ СРБИЈИ И ЦЕЛОМ СВЕТУ ???

***

Биљана Ђоровић:

Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић

Лазаре: поставили сте права питања на која је веома тешко дати одговор.

Човечанство се суочава са великим злом које има онтолошки карактер и намерено је да уништи људски род.
И сами знате и видите да су попуцали или срушени заштитни механизми: правни, политички, морални…

Људи су убачени у медијски матрикс и одабрали да се забављају до смрти. Деца се форматизују технологијом којој предају своје људске способности. Као бића немамо одговоре на најважнија питања: ко смо, куда идемо, чему можемо да се надамо. По мом мишљењу и интуицији ради се о испуњењу последњих времена описаних у откровењу. Неће бити лагодног живота и морамо се припремити за велике напоре. Нудим вам своја лична размишљања на питања која сте поставили:

– КАКО ДА ИЗРАЗИМО СВОЈУ СПРЕМНОСТ ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО?

Објашњавајте људима шта се догађа и на који начин су изманипулисани. Прикључите се еколошким организацијама и патриотском фронту. Истражујте, анализирајте и објављујте своје увиде.

– КАКО ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО ???

Неопходно је повезати се и деловати свакога дана и у свакој прилици. Не трошити време на оне у матриксу, те нико неће извући. Оно у шта сам сасвим сигурна: неопходно је избацити ТВ из свог дома. То сматрам револуционарним чином од највеће важности. Медији су најјаче оружје глобалитариста, које је, међутим, најједноставније победити. Довољан је притисак на дугме даљинског управљача и још боље: бацање телевизора у ђубре као јавни чин отпора контроли ума. Сигурна сам да би се глобалитаристи, када би то постало масовна глобална појава, нашли у великом и нерешивом проблему.

– КОМЕ ДА ВЕРУЈЕМО, ПО ЧЕМУ ДА СЕ ОРИЈЕНТИШЕМО И БУДЕМО СИГУРНИ ДА СМО ОДАБРАЛИ ИСТИНИТУ СТРАНУ ???

Сваки човек има интуицију, која му је на жалост, плански уништавана. Можете осетити својим бићем да ли су људи са којима сте или са којима намеравате да се повежете префригане битанге, језуитски лукавци или племените или добре душе које свој живот стављају у службу добра. То свако може да осети и то је најважније јер једно од омиљених оружја глобалиста је плетење интрига и протурање лажи о људима који почну да их угрожавају. Треба одмах знати да се ради о флек-у и лажима. Ослоните се, слободно, на своју интуицију и ослушкујте своје срце: уколико осетите стезање и отпор, клоните се таквих људи, организација…

КАКО ДА ЦЕЛОМ НАРОДУ КАЖЕМО ОВУ ИСТИНУ ???

Неопходно је покренути једну емисију на интернету у свакодневном трајању од три сата. У тој емисији треба сконцентрисати сва знања и објаснити људима шта се догађа на свим нивоима а посебно објаснити на који начин се спроводи манипулација и спин, контрола ума, фалс флег операције, праву историју, природу зла. Тиме би смо људима пружили шансу да схвате шта им се ради и онда би зависило од њих самих: имали би информације и могли би да сами одлуче да ли ће наставити да служе злу или ће се супротставити.

Дакле, не можемо целом народу рећи истину и на масу не можемо да утичемо: маса је подложна деловањима које су све од реда применили глобалисти који су постали власници њихових душа. Али, један број људи би се пренуо из матрикса и схватио шта се дешава. Ти људи могу постати веома важна карика у ланцу отпора.

НАРОД ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЈУ ПО ИНЕРЦИЈИ, ЧАК И КАДА ЈЕ ПОТПУНО СВЕСТАН ДА ЈЕ СВЕ ЛАЖ !

Да, тако је. То стање се назива у теорији: поларна инерција и над њим се непрекидно спроводи инжињеринг и са тим циљем се реализују серијали типа Великог брата, фарме, истине и осталих. Спортска такмичења, музика, вести, ток шоу програми: све је подрађено циљу преузимања човекових моћи и стављања у службу Новог светског поретка. Манипулисани појединци никада неће поверовати да је манипулација кроз коју су прошли и у коју су поверовали – лаж.

УСТАНАК ЈЕ ЈУЧЕ ПОЧЕО, КАКО ТО ДА ЈАВИМО ЦЕЛОЈ СРБИЈИ И ЦЕЛОМ СВЕТУ ???

Говорите свима, правите летке, плакате, покажите људима на практичном примеру како ТВ раде: ни једна није известила о протесту, дакле, ево прилике да виде оно о чему смо говорили, на делу. Превођење на енглески језик је неопходно.
Ево, ФБ репортер и преводи на стране језике. Морамо се подрудити да постане медиј који ће људи из света консултовати по свим битним стварима које се догађају у Србији (и прошлих и садашњих догађања).

Бити човек, по мом мишљењу, знању и уверењу, не значи лежати, гледати у кутијетину и чекати да неко други уместо нас мисли, уређује и спроводи одлуке. Морамо постати господари своје судбине и осетити да не смемо попустити злу, да се морамо одупрети свим својим бићем, иако можда нећемо моћи да видимо плодове свог ангажмана.

Живот је вредан само ако поступамо у складу са највишим идеалима и вредностима. У супротном заиста постајемо бескорисни ждерачи хране, заглупљени појединци у свету паметне технологије; посетиоци Ушћа, Делта Ситија, Меркатора. Максија и осталих мега продавница, заточеници и идеопоклоници Великог брата и осталих грозота: пуки и несвесни саучесници зла. Одлука је увек лична и подразумева слободну вољу: то је она последња инстанца коју зло не може да превазиђе. Нико не може да буде претворен у роба: мора на то сам да пристане. Ако не пристане, његово је царство небеско.

9 thoughts on “Суочени смо са великим злом које намерава да уништи људски род! ИЗБАЦИТЕ ТВ – то је најважнији корак за излазак из „матрикса“!

 1. ДА је среће, људи попут Биљане би били министри културе, информисања или бар директори радио и тв кућа

 2. Допада ми се Ваш текст и слажем се са идејама које сте изложили.Веома волим да прочитам ауторе који разоткривају манипулације људима, јер свесни смо често да постоје,осећамо да нешто није у реду,али није увек јасно шта и ко је то и који су разлози.
  Највећи проблем видим у том осећају беспомоћности,управо код људи који су часни и племенити. Осећај преплављености лудилом и истављеним стварима. У ствари већ јако дуго живимо у ситуацију где се саговорници слажу да је све „натрашке“, да нема здравог разума и смисла а да ствари и даље иду тим током.Па се онда логично упитамо:Ко управља тиме и како то да разне ненормалности опстају кад већина (верујем) мисли другачије.
  Медији су МНОГО криви,много.

 3. Свети Козма Етолски-ђавоља кутија

  АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ :: Прљава игра новог светског поретка
  Страна 1 of 2 • Share • Actions

  Страна 1 of 2 • 12 Next

  Погледај предходну тему Погледај следећу тему Go down

  Свети Козма Етолски-ђавоља кутија

  Порука ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ on 29th April 2009, 17:51
  Све је постало јасно-Антихрист ће бити и наш гост ❗ ❗ ❗

  Према Светом Писму, говорећи и дејствујући лик звери неће бити одједном унесен у људски живот из пакла или однекуд другде, већ ће те зверске иконе правити и производити сами људи (наравно, на сугестију сила зла). О томе Апокалипса отворено каже: И обмањује оне који живе на земљи чудесима, која јој бејаху дата да чини пред звери, говорећи онима који живе на земљи да начине лик звери (Отк. 13,14).

  Звери и њеном лику клањају се људи који живе на земљи, чије име није записано у Књизи живота Јагњета (Отк. 13,8). Свети Андреј Кесаријски (860-920) у свом тумачењу Апокалипсе говори о њима да су то „они који се нимало не брину о небеском и о небеској слави, него се прилагођавају земаљском вођењу послова и њему одговарајућем скотском начину живота. Зато су они и скренули с пута у ономе што се тиче Књиге живота, и нису записани у њој“.[1]

  С невероватном тачношћу прорекао је појаву Екрана светитељ из 18. века Козма Етолски: „Доћи ће време када ће у станове продрети демони у облику мале кутије а њихови рогови ће штрчати на крововима“.[2]

  У књизи о преподобном старцу Лаврентију Черњиговском читамо: ‘Антихрист ће бити обучен свим сатанским лукавствима и даваће лажне знаке. Њега ће чути и видети цео свет истовремено“ (отворено указивање на телевизију – прим. аут.). Свети угодник Божији је говорио: „Блажен је и преблажен онај човек који неће пожелети и који неће видети богомрско антихристово лице. Онај ко буде видео и чуо његов богохулни говор (навикавши се већ сада на свакодневно поклоњење – седење пред Екраном – прим. аут.), његова обећања свих земаљских блага, тај ће се прелестити и кренуће му у сусрет с поклоњењем. И заједно с њим пропашће и гореће у вечном огњу“.

  Када су старца Лаврентија упитали: „Како ће све то бити?“, он је одговорио са сузама: „На светом месту ће стајати гаусоба опустошења и приказиваће покварене варалице света и они ће обмањивати људе, који су одступили од Бога, и чинити лажна чудеса. И после њих ће се јавити антихрист (значи, тај систем лажних, виртуелних „чудеса“ с његовим „поквареним варалицама“ делује још пре времена јављања антихриста, то јест, већ у наше време – прим. аут.) и цео свет ће га угледати истовремено“ (то јест, преко телевизије – прим. аут.).

  Оци упиташе светога: „Где на светом месту? У цркви?“ Преподобни одговори: „Не у цркви, већ у свакој кући. У углу где сада стоје и висе свете иконе, стајаће заводљиве направе за прелешћивање људи. Многи ће рећи: ‘Ми морамо да гледамо и слушамо новости’. Управо ће се у новостима и појавити антихрист“.[3]

  У вези с овим пророчанством преп. Лаврентија Черњиговског сећам се редова из многим православнима познате песме игумана Висариона „Телевизор“:

  За свети разговор с Богом
  Био је освећен угао. Телевизор је својим рогом
  Све иконе избацио
  Више не светли кандило,
  Као у некадашња времена,
  Тај идол – слуш пакла
  Сеје зла семена.

  У књизи Духовне беседе и поуке старца Антонија (део други) читамо: „Колико је спорова изазивало тврђење да ће антихрист ући у сваки дом… Тек проналаском телевизора све је постало разумљиво. А пророчанства о гвозденим птицама које бацају у лету смртоносна јаја? А челична паучина која ће прекрити целу земљу?“

  У православним новинама не тако давно је била објављена аматерска фотографија снимљена на рођендану у граду Нижњевартовску: људи који су добили ову фотографију са изненађењем су открили јасну слику демона на екрану искљученог телевизора.[4]

  Зрак пророчанског виђења пророка Данила на помисао о „гнусоби опустошења“ преломио се и дошао је до времена краја овога света (видети: Дан. п и 12). И Спаситељ се у Еванђељу на речи о „гнусоби опустошења“ позивао на пророка Данила, такође повезујући његово пророчанство с последњим временима: Када, дакле, угледате тусобу опустошења, о којој говори пророк Данило, где стоји на месту светоме – који чита да разуме (овим позивом се подвлачи нарочита важност правилног разумевања овог пророчанства) – Тада који буду у Јудеји нека беже у гope (Мт. 24,15-16; видети такође:Мк.13,14).

  И ево данас сфера највиших пројава човековог живота, сфера људског духа (у алегоријском смислу – светилиште Божије) заиста трпи до сада невиђени продор и опустошење кроз усађивање бездуховности од стране Екрана – правог идола савремене цивилизације којем се човечанство свакодневно клања.

  Протојереј Александар Шаргунов (председник јавног комитета „За морални препород Отаџбине“) у свом реферату „Моралне основе препорода Русије и телевизија“, прочитаном на 13. Божићним образовним предавањима, назвао је телевизију „оружјем масовног уништења људских душа“.

  У овом реферату се, између осталог, каже следеће: „Чудо телевизије је у томе што она претвара народ у једну грехом заражену гомилу након чега се он може терати куд год било као стока, чак и на властиту кланицу. Понекад нам говоре да телевизија с тим нема никакве везе, да она само одражава оно што се догађа у свету. Али ако је она огледало онога што је у свету, онда је то само у оном смислу у којем говори апостол: Све што је у свету јесте похота плоти, похота очију и гордост животна. Ако је она огледало, онда је то најкривље увеличавајуће стакло, непрестана реклама греха, трију главних грехова који не знају за границе: сластољубља, славољубља и среброљубља, на којима почива свет.

  Свет је пун ђаволских, привлачних страшних кривотворина истине. Њему није довољно да се људи баве само земаљским и сујетним; нека, живећи у виртуелној реалности, они романтизују све те банде, мафијашке обрачуне, најодвратнији разврат.

  Уз помоћ телевизије ђаво нас приморава да заборавимо на истинско човеково назначење, на Бога и на вечни живот. He говоре узалуд у православном народу да је то икона ђавола и да је то црква сатане… Уз помоћ те ‘умиљате лажи’ (парафразирајући израз св. Јована Шангајског) ђаволу полази за руком да одвуче човека од поклоњења Једином Истинитом Богу и да га убеди да се поклони ђаволу и његовим савременим идолима“.

  Чак и представници световне науке називају медије и компјутерску технику „иконом“, користећи у својим научним истраживањима метафору „иконосфера“, која као да „обавија“ човека сликама, символима, знаковима и структурама. Тако на пример, доктор психолошких наука, A. A. Гостев, пише: „Савремени човек живи у некаквој ‘иконосфери’ виртуелне реалности коју су створили електронски информативни медији, компјутеризација и „интернетизација“ чије су законитости, позитивни моменти и опасности узајамног деловања непознати науци, али изазивају забринутост на нивоу спознајних могућности духовних традиција. Зато је изузетно важно изучавање механизама „тоталне визуализације“ свих сфера човековог живота, као чиниоца трансформације психе, укључујући и деструктивни аспект њене промене“.[5]

  Црквена икона је, по изразу Светих Отаца, „прозор у духовни свет“, a икона звери је „прозор“ у демонски свет виртуелне реалности. У компјутерским програмима се, на пример, сама реч прозор (window) користи прилично широко. Икона светога је одраз човекове личности, преображене Духом Светим, личности која пребива у невидљивој небеској сфери. А икона звери је, напротив, одраз безличне, зверске стихије.

  Бог, као истински Господар свих, духовном формирању човека и његовом „образовању“ (да би био по образу Божијем, то јест, боголика личност) даје религију, а људи руковођени одбаченим духовима, стварају медије као средства утицања на народе и формирања човека по слици звери, у циљу стицања власти над њим. Зато медији представљају непосредну супротност религији, то јест, они су савремени идол – апокалиптична икона звери, a такође апокалиптични лажни пророк и звер из земље.

  Зашто је о звери земље речено да је имала два рога као у јагњета (Отк. 13,11)? Можда ће ова слика бити разумљива ако се сетимо пророчанства св. Козме Етолског о томе да ће на крововима штрчати рогови (то јест, антене – прим. аут.) демона који ће продрети у станове у облику кутија.

  У Апокалипси се каже да ће лажни пророк чинити лажна знамења пред људима (Отк. 13,13). Овај израз јасно указује на очигледан, јаван и масован (отуда – „средства масовних информација“) карактер тих лажних чудеса чији је циљ да оставе утисак на огромне масе људи.

  http://www.pravoslavni-odgovor.com/Svet_oko_nas/ikona_zveri/sve_je_postalo_jasno.htm#_ftn4

 4. Неопходно је убацити једну српску ТВ станицу у ТВ програм!Фуј дефетизму, злу треба гледати у очи и демонтирати га прецизно на основу гледања и просуђивања али ту долази Христосов мач што у овој комунистичкој вукојебини – не зна кад може добити критичну масу за моћ и дело.Затварање очију погодује злу које бележи још једну победу!

 5. – Искрено захваљујем у име борбе за истину,
  – на исцрпним одговорима !
  – АКО БИ НОЋАС
  – НЕКО СМЕНИО ТИЈАНИЋА И ЊЕГОВЕ САРАДНИКЕ,
  – и РТС отворио за овакве родољубе као што је
  – Биљана Ђоровић
  – СРБИЈА БИ БИЛА ЗА НЕКОЛИКО ДАНА СЛОБОДНА ДРЖАВА !

 6. Svaka cast Biljo,mislim da je vreme da se nesto preduzme.Ja licno vec dugo negledam,jedino sto pogledam jesu dokumentarci o prirodi.Jer kad vidim zivotinje u prirodi,bar znam da je bolje prosetati kroz prirodu nego se zaglupljivati sa neistinom koju nam serviraju na TV.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s