НАЈНОВИЈЕ / Рајица Марковић / Родољубље / ФБР АУТОРИ / проза / MAIL - RSS FEED

Рајица Марковић: НЕОДГОВОРНА И ЗЛУ ПОСЛУШНА ВЛАСТ


09.04.2013. ФБР аутор Раијца Марковић

РАЈИЦА МАРКОВИЋ

НЕОДГОВОРНА И ЗЛУ ПОСЛУШНА

borkovic-KOVACI

Неодговорна и злу послушна власт продаје нас својим кредиторима, купујући нас социјалним миром кроз искамчене плате и пензије. Довели су земљу до банкрота, осиромашили Србе а издајнике Србства обогатили свим расположивим фондовима. И ево данас нас Србе у убогом националном стању износе на пазар Евроропске Уније.

Премијер Србије рече да је његово да брине о земаљској Србији а не о Небеској, као да се њих две у једној могу раздвојити. То јединство времена и вечности никад нико не може раставити па ни актуелни премијер временом окупиране Србије.

Дух вечности који мртве оживљава и пале подиже сишао је у време једном за увек, заметнуо своју Свету Слободарску клицу Правде и Истине и нико га никад не може истерати. Вечна Србија увек ће имати људе православне Хришћане клицоноше Слободе, Правде и Истине и увек довољно снаге да се ишчупа из стиска оне пале и у времену заглављене Србије. Веза крви и Духа нераскидива је и јача од смрти и не може је нико неодговоран покидати.

Овај Суд, звани економска криза кроз који Србија пролази ни мало није случајан као што можда премијеру изгледа. Он је заслужен неодговорним вршењем политичке и државне власти и неодговорним животом њених несвесних бирача.

Издаја је постала међународни предмет који се проучава на светским универзитетима, предмет кроз који се будући национални издајници обучавају за улоге политичких лидера и рушитеље својих земаља.

Време ратује против вечности кроз политичке лидере и премијере, кроз њихове јавне и тајне перјанице и ловором украшене главе из њиховог окружења.

Време ратује у необјављеном рату против вечности кроз све оне усијане главе које заборавише радосну објаву Јеванђеља Сина Божијег Господа Исуса Христа.

Живела Вечна Србија!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s