All / Биљана Диковић / ПОЛИТИКА / Редакција / Родољубље / СРБИЈА / патриотизам / MAIL - RSS FEED

ЕКСЛУЗИВНО: Писмо генерала Ратка Младића Руској Думи из САТРАПИЈЕ


ЕКСЛУЗИВНО: Писмо генерала Ратка Младића Руској Думи из САТРАПИЈЕ

 

Поштовани читаоци СРБског ФБРепортера добили смо одобрење да пренесемо писмо србског генерала Ратка Младића које је написао у ћелији А-2188 у хашком казамату и предао представницима Комитета за одбрану Ратка Младића, Руске Думе, који су га посетили у Хагу.

Текстови о најави посете Генералу Ратку Младићу у Хагу:

Дорохин, Тарнајев и Ивашов најавили посету генералу Младићу;

Григориј Соколов: Дејства Русије у погледу Трибунала ће бити још строжа;

Руси снимају Хашки трибунал

Трибунал у агонији

Ово писмо србског генерала из САТРАПИЈЕ добили смо од наше сараднице Наталије Пичурине уз сазнање Сергеја Meлника, помоћника  депутата  Руске Думе.

03.04.2013. Приредила Редакција СРБског ФБРепортера, молимо све који преносе вест да наведу извор СРБски ФБРепортер и линк до текста, хвала

ОРИГИНАЛ ПИСМА ГЕНЕРАЛА МЛАДИЋА

 [wzslider]

 

Ћелија
А – 2188
САТРАПИЈА
Хаг
Холандија
24.02.2013. г.
17,35

Поштовани Друже Зјуганов,
Драги Другови и Браћо и сестре из Руске Думе,
Велика Вам Хвала што сте покренули Комитет Думе за помоћ Србима – робовима у Хашком Казамату.
Учинили сте мени велику част што сте послали Депутате да ме посете у притворској јединици тј. у Гаргамел суду, Хашком Трибуналу. Радо се изљубио са свима:

1. Другом В.Комоједовом,

2. Адмиралом А.Тарнајевом,

3. Пуковником П. Дорохином,

4. Академиком Јеленом Гусковом, мојом пријатељицом и сестром.

О њима понешто сазнах, али од мога монолога нису се ни могли послужити припремљеним специјалитетима које направише моје колеге официри, робови у НАТО Казамату.

Драги пријатељи дао сам сестри Јелени једно 5-6 страница из свеске које сам написао у судници док је НАТО-комисија заседала, то није суд то је корумпирана НАТО мафија која ослобађа њихове зликовце Хрвате, Муслимане и Албанце, а Србе тамниче на драконске казне, обично на доживотне робије, на неколико десетина година, неки су „умрли“ у Казамату, или се „убили“ или су целу деценију у њиховим чељустима и чекају њихову инквизицију.

Ми смо по њима криви зато што смо Срби и православци, зато што смо бранили своју земљу СФРЈ, своју част, наш народ и православну веру, што смо се супроставили НАТО немани и фашистичкој накази Хрватских, муџахединских и шиптарских нарко убица и сепаратистичких гомила које помоћу Берлина, Беча, Рима, па и мало шире хоће да се устреме на прави циљ трасиран у време Бизмарка и Наполеона, касније Хитлера. Какав им је био циљ и задаћа – тада – исти је и сада само су те планове умотали у шарене фолије, а циљ им је исти или сличан претходним императорима који упадаше са својим хордама на ПРАВОСЛАВНУ СВЕТУ ЗЕМЉУ. Ишли су мало около и стратегијом као:

а) Наполеон Бонапарта.
* Одвојено маршовати скупа се тући.

Браћо депутати сви Ви то знате боље од мене Ратка Младића.
Бонапарта је упао на Балкански простор овладао обалом, поробио Дубровник, некада претежно Српски град. Околно становништво почеше преобраћати у католичку веру (Словенце и Хрвате) чист ПРОЗЕЛИТИЗАМ.

Под слоганом да бране хришћанство од Турака уз помоћ Беча (Монархије) и Рима све су покатоличили и гурнули их на Србе и Србију, на Русе и Русију. Ви знате колико наше православне деце погину у тим одбрамбеним ратовима, да би се сачувала Русија и одбранила Москва. Ово што ја пишем можда ће учене главе као Другарица Академик и Мој саборац оценити слабом оценом, али ја Вам ово пишем из душе у мојој ћелији која је димензија 2,5х3,5х2,20 м, око 9м3 простора, сва је од бетона, у њој је болеснички кревет, витрина за одећу и обућу, мали витраж за ситнице, сталажа за БАЈДЕРЕ (НАТО ЛАЖИ и најчешће научене и монтиране ЦИЈИНЕ = САД и НАТО – оптужбе) које имају за циљ да нас облате, сатанизују, прикуцају на стуб срама, зато што им се нисмо спустили под ноге да им целивамо њихове крваве чизме и крваве руке кроз векове до рамена.

Опростите на тешким речима, можда сам ја огорчен, али се ја НАТО и ЗАПАДНЕ НЕМАНИ уопште не плашим, знам их ја добро јер сам 5 година ратовао против њихових миљеника и њигових хорди. О томе ћу касније. Хоћу још о Бонапарти и његовом походу на Москву.
Руски народ и Руски Хероји су му на Бородинском бојишту дали лекцију и пут у Француску. Ништа католици нису платили, а пуно су Православљу и Величанственој Русији и спалили, опљачкали, разорили и побили. Русија, славенска душа орпостише им сва злодела, па и сада има последица од његовог похода, а они се диче неком културом и „светлостима Париза“.
О Бонапарти толико. Није заслужио да трошим оловку – Руску, црвену, а на њој пише КПРФ, а ја додајем: „овом оловком Ратко ћирилицом пиши и слободно диши“.

Драга браћо и сестре Депутати ово је прва оловка из Мајке Русије, ова Ваш ПОДАРОК ми је драг и мио исто као и капа, мајица, писмо друга Зјуганова и свих који основасте Комитет у ДУМИ за одбрану нас хашких осуђеника и притвореника.

Ја ћу све учинити, а мала ми је моћ, да ову НАТО Аждају демистикујем и разоткријемо њене намере, а оне су мени видљиве. О томе ћу мало касније рећи.

б) сада о монструму Хитлеру!
О његовом „Блиц Кригу“ досадашња историја зна и историчари.
Понешто знам и ја. Учио сам на војним школама о фашизму и његовом плану „Барбароса“ и линији А-А (Архангелск – Астрахан). Куда је та линија ишла преко или источно од Урала.

Своје је армије упутио правцима Берлин-Варшава-Москва; Берлин-Прибалтичке земље-Минск-Лењинград, а део армија (Паулс) је усмерио ка Стаљинграду, а 1942.г. је Ромела упутио северном Африком све до Горбука.
Иоле добар маљчик зна из историје шта и како се дешавало. Какве је подвиге чинио сваки црвеноармејац, шта је све чинио мајор Лугавој да ојача одбрану и да фашисти не упадну и разоре Лењинград-Петровград, град Херој који је издржао 900 дана у блокади. Знају ли наши нараштаји где је Озеро Ладога, како је оно било једина дарога (пут) спаса да би се дотурила храна, лекови, масноћа, со и хлеб промрзлим и изменоглим становницима. Знају ли потомци шта су станице на леду замрзнуте ладоге, како су се утопљавали чајем возачи конвоја и сл. Да ли ико сем језера Ладоге зна колико је камиона, товара и хероја пропало под лед и скончало млади живот, то још сигурно није пописала Академија Наука – то се све неда ни наћи ни из хладних дубина извадити, а камоли описати и пописати смрзнуте од глади и изнемоглости на улици Царске Престонице Романових. Знају ли нам деца подвиг лекара у Лењинграду који умире од глади и када му медицинска сестра предлаже да поједе кору хлеба  (100 гр), 50 грама масноће и 10 гр. соли (NaCl – натријум хлорид) и да му да ињекцију да му спаси живот а тај колос-Херој рече: „Не, то све остави да се да војнику на фронту, а ти карандаш в руке и пиши симтоме болести од глади“ – и тако сконча тај јунак. Имам га још у мом срцу, он и сви наши јунаци из прошлих и ових ратова дају ми снагу да све издржим и да дођем ведра чела у своју кућицу стан – са 3 квартире у слободарски Београд, да се нађем међу људима у прелепој Москви, да посетим Академију наука и Вас Сестро Јелена, да запливам у рекама Москви, Волги и Јенисеју, да видим Сибир, Јакутију, Бајконур, Владивосток, да дођем на Сахалин и Камчатку, да посетим Дон, да видим Урал и Ингушетију, да се сретнем са херојским руским народом који стоји на бранику православља, уз славну и чврсту Руску Армију зауставио џихад ратнике да се убацују у Мајку Русију.

Баш сам се расписао др Јелена, баш ћу се показати слабим учеником о природним лепотама величини наше МАТУШКЕ Русије, али хоћу да Вам будем помало досадан јер сам био дубоко потресен терористичким погрому деце у школи у Белсану, терору у позоришту Останкино или терору на станици подземној у Москви. По мени то није знање само муслиманских екстремиста, то су паклени планови запада „НАТО“, ЦИЈА а на челу су лобисти мултинационалне корпорације, а главни дистрибутер тих пакости је ПЕНТАГОН, а основна му је осовина и покретачка снага Хашки Трибунал.
Ту се не зна ни колико ту има цијиних људи – од Председника суда МЕРОНА, разних жбирова који вршљају по планети, хушкају на рат или га потпаљују и отворено га најављују као легалан и легитиман хаос, а ОУН су ставили под своју шапу и кроз стратегију, сукоба ниског интензитета руше државу по државу, метрополу по метрополу, иду путевима нафте и капитала, као заводе демократију и људска права, чувају као некакав мир и слично.

Коме су они донели мир, када и где?
Ја сам њихове генерале многе упознао од оних из Африке, Европе, Индије до Америке. Питао сам ове перјане Французе: Мориона, Сабируа, Кота, Жалвијара и друге… Д.Прел и Енглезе: Хејза, Роуза, Смита или Америчке: Кларка и сличне – који су мојих година, па г.Кларку поставим просто питање: „Да ли је он икада и где ратовао и зашто?“ А он као из топа – На глави му капа са 4 звезде-беле- а он рече на састанку у Бања Луци 1995 (снимила камера) „о да ја сам имао у досадашњој каријери 12 ратова у 11 земаља, био сам у рату у Вијетнаму у Голфу и тд. Ја много нестрпљив, како ме Бог дао – брз и одмах га питам: „У којим сте то Ви земљама ратовали и зашто.“
Он их неколико наброја а овај Енглез Смит хоће да промени тему – види да сам га увукао у живо блато!

Смит – енглеска лисица убаци одмах тему о хуманитарним конвојима, о снабдевању УН, то јест НАТО ТРУПА.

Ratko Mladić 1

Браћо Руси, ДЕПУТАТИ, нисам оштар већ сам превише благ у опису УН снага на простору СФРЈ. Част изузецима, Русима, донекле Скандинавцима, Канађанима, а остало из ЗЕ земаља сем Шпанаца, Грка и Украјинаца то је прави фашибозлук, само шарају возила, мењају таблице и називе: СФОР, ИФОР, те нека имплементација, те заштитне снаге, а то Вам је све НАТО. Има тамо неких који су часно служили и били коректни, гос.Акаши, г.Иванов, г.Серђо Демело кога убише „Џихад ратници“ и пар примерака и официра типа пук.Демуренка и сличних, а многи су имали и дебеле рачуне $, DM, E од дроге, нафте, проституције, коцке, трговине робљем – женама и слично.

Ево примера: Планина Трескавица испод које сам рођен има надморску висину 2082 м, Бјелашница 2062 м нв, Игман скоро упола мањи, пошумљен, олимпијске скакаонице и скијалишта (мушки слалом 1984), хотели, тамо су муслимани 12.дивизију и део у Сарајеву (Заштићена зона???) у којој је 1.К АБиХ са око 130-150.000 војника добро наоружаних отимачина, пљачком и убијањем припадника ЈНА – легалне војске СФРЈ и ЈА.

Они се наоружаше као и Хрвати из Арсенала НАТО, из Мађарске, Пољске, Њемачке, Аустрије уз помоћ Ватикана и Америчких администрација са оружјем из Турске, Ирана и дела исламских земаља и то уз присуство снага и особља УН-мировњака. И Хрватима, Словенцима и Албанцима, а за СФРЈ, Србију, Црну Гору, РСК и Републику Српску и српском народу:
1. Санкције
2. Претње
3. Уцене
4. Санкције на Дрини
5. Тотална блокада и спречавање извоза, трговине, нема протока ни роба, ни људи, ни мисли,
6. Медијска блокада и Сатанизација, блаћење и «пљување»,
7. Бомбардовање и разарање – од резиденција, зграде Владе, касарни, ТВ и радио станица, школа, вртића, мостова, возова, аеродрома, пресецање ваздушних, речних путних и железничких чворишта, разарање села, домаћинстава, пољоприврених капацитета до убијања мале Милице на ноши у породичној кући.

Моји драги пријатељи ово Вам пишем ради Вас, да Вам се отворе очи, да се не дрема јер «Нато» није захватио Балкан, Средоземље, Блиски, Средњи и далеки Исток ради мене, Ратка Младића. Они су прешли преко нас, добро нас оградили дебелим бетоном, високим зидовима, челичним вратима, нека су висока и широка по 10 и више метара, све ћелије су стално озвучене, лево у ћошку иза дежура камера. Она је робот, не зна ни коме ни шта и чиме пишем, али ја то пишем овом красном оловком и још ћу писати узинат роботу «НАТО-у» и овај мој блокчић ће доћи у сигурне руке, руке Руских другова, доће до Думе, Академије наука, па ако ишта ваља ви га дајте свештеницима, ђацима, новинама, народу, ТВ станицама, штампајте и нека наше православно јато види шта и како се и у овим условима бори за нашу груду Православну, за нашу караулицу Републику Српску, за нашу мајчицу Србију и МАТУШКУ Россия (или 10), за ја забил писат по руски! Извините године, сада ће на чисти понедељак (08.03.43) бити пуних 70 лет.

Да сте ми здрави и живи, слава Великој Русији од Сахалина – до Берлина, где нас ослободи славна Црвена Армија и велики Војсковођа Жуков. Њему све почасти, али када је славни Херој Гагарин – први отишао у Космос и плејада хероја Космонаута – неке лично знам, а посебне поздраве шаљем нашој Валентини Терјешковој, као и свим женама Русије и православних земаља, желим срећу, љубав, доброту, храброст и љепоту и да нам се жеље испуне.

Драги другови и другарице Депутати – чланови Думе сви у сноп, без трвења, НАТО се шири, они су већ у вашим домовима, њихове рампе и ракете са лансера за 5 минута могу тући Москву, не потцењујте их, знају шта хоће, оно што немају, хоће богатства Русије, хоће плин, нафту, уметине и све што је лепо трпају себи.

Па и овај радијатор у мојој ћелији ради и греје на Руски гас, сва њихова кола троше отету нафту. У овој Холандији је стално киша, хладно, имају свега – украденог из колонија, а ја пишем ове речи Руском оловком и грејем се Вашим плином, струју трошим немилице, дању и ноћу, па њих и нас је осветлио Српски геније, попов син из села Смиљана из Републике Српске коју НАТОвци уз помоћ усташа разорише и народ у изгнанство отераше. О рату и нашим посртањима ћу Вам писати кроз решеткасти прозор и блиндирано стакло и то ће бити убитачно. По моме скромном виђењу и знању из историје, родих се 1943. године у бурним годинама и непријатељским офанзивама, а у Техерану се састаше Великани историје: 1. Стаљин, 2. Черчил и 3. Рузвелт и донеше градиозне одлуке да се порази фашизам и створи мир. Он трајаше захваљујући Светлом Руском оружју, Херојском отпором Црвене Армије и 30.000.000 жртава у сали суза на Пакленој Гори, њихове жртве су на светилишту слободе у Москви, па моји мили депутати зар Ви не видите да је НАТО неман 5` до Маузолеја слободе.

НАТО мерка Кину и Русију, пипкају око Кореје и ИРАНА, питање када ће и кога засути предаторима, локаторима, видљивим и невидљивим камерама, томахавкама, СТЕЛТ – авионима, па и оно што нас задеси у области, питање шта је и одакле је кренуло, како баш тај «метеор» паде на Чељабинско подручје. Није ваљда само дошао да поломи стакла. Ви добро процените и видите каква је то појава, чија је то ујдурма, како да то пада на Русију, застрашује Кубу и њен народ, а промаши Америку. Она се шири као балон, па «ваљда» те појаве се уплаше и падну на Русију!

Срдачан поздрав братској РОССИИ.
Ратко Младић
Завршено 25.02.`13 у 1,18 ч.

***

Преносимо и руски превод писма Генерала Ратка Младића са сајта:
http://sv-melnik.livejournal.com/9239.html

Письмо генерала Ратко Младича!

Apr. 2nd, 2013 at 5:16 PM
П.С. ДОРОХИН: КПРФ борьба с НАТО будет продолжаться.
Поможем Сербским братьям нашим!

Mladic
25 февраля 2013 года состоялся официальный визит делегатов «Российского общественного комитета в защиту генерала Младича» под Председательством Павла Дорохина, его сопровождали депутат ГД Владимир Петрович Комоедов, депутат ГД Александр Петрович Тарнаев и доктор исторических наук, руководитель центра по изучению современного балканского кризиса Елена Юрьевна Гуськова.
Павел Дорохин передал генералу послание Председателя ЦК КПРФ Геннадия Андреевича Зюганова, в котором говорилось, что КПРФ будет добиваться освобождения генерала и прекращения деятельности нелегитимного Гаагского трибунала – инструмента репрессий американского империализма.
В свою очередь генерал Ратко Младич, передал листы из своего блокнота, исписанные на сербском языке. Как оказалось, это было послание Геннадию Андреевичу, партии КПРФ и просто русским народу.
Перевод послания Русским братьям и сестрам!

«Уважаемый товарищ Зюганов, дорогие товарищи, братья и сестры, члены Думы!
Выражаю вам огромную благодарность за организацию Комитета по поддержке и помощи сербам, заключенным Гаагского трибунала.
Вы оказали мне огромную честь, отправив депутата на встречу со мной в следственный изолятор суда Гаргамел Гаагского трибунала.
И я счастлив, что со мной рядом находятся:
1.В. Комоедов
2.А. Тарнаев
3.П. Дорохин
4.Академик Елена Гуськова
Товарищи, я передал несколько страниц из моих записей в зале заседания судебного комитета НАТО, который на самом деле, не является судом в полном понимании, а всего лишь коррумпированной мафиозной ячейкой, которая поддерживает и освобождает всяких злодеев, хорватов, мусульман и албанцев, присуждая сербов к пожизненному заключению или десятилетиям пыток в заключении, где многие из нас уже погибли, покончили с собой, не вынеся такой участи.
Наша вина заключается лишь в том, что мы православные сербы, в том, что мы защищали честь нашего народа и нашу веру, что мы выступаем против монстров НАТО хорватских фашистов, кучки мусульманских и албанских наркоубийц и сепаратистов, получившие уверенную позицию во время Бисмарка, Наполеона и позднее Гитлера в Берлине, Вене и Риме, которые в настоящий момент хотят расширять влияние и продвигаться дальше.
Их цели и задачи, как бы ни были они завуалированы теперь, остались прежними с того времени или аналогичными, ворваться толпами СС в Православные сраны, используя при этом ту же стратегию, которую в свое время ввел Наполеон Бонапарт: маршировать по-отдельности, затем соединяться для атаки. Братья Депутаты, наверняка вы знаете об этом не хуже меня, Ратко Младича. Бонапарт напал на Балканы, завоевал побережье, захватил Дубровник, который некогда являлся Сербским городом. А местное население (словенцы и хорваты) приняли католическую веру под лозунгом защиты Христианства от иноверцев при поддержке Вены и Рима, что подтолкнуло их к Сербии и Сербам, России и Русским. Вам как ни кому тизвестно, сколько наших православных сынов погибло в этих войнах защищая Москву и Россию. То, что я пишу вам, возможно, подвергнется критике, также как и работа моего друга академика, но я пишу это от всей души, находясь в тесной бетонной камере размером 2,5х3,3х2,2 м = около 9 м.3 с узкими нарами, подставкой для одежды и обуви, полочкой для мелочей, и полки для BAJDERE НАТО. США и НАТО, которая учит лжи изворачивает свои идеи, цели пытаясь демонизировать, и привязать к позорному столбу тех, кто не пал к их ногам, чтобы целовать окровавленные сапоги истязателей и руки, с которых веками не смывается кровь жертв.
Прошу прощения за резкие слова, возможно я огорчен, но я не запуган, мне хорошо известны их методы, с которыми я боролся долгие 5 лет. Но к этому я еще вернусь. А сейчас хотелось бы добавить еще о Бонапарте и его походе на Москву. Русский героический народ преподал французам незабываемый урок на Бородинском поле во время сражения.
Однако не так пострадали католики, как величественная Россия, сколько вынес русский народ, сколько было выжжено, разорено, похоронено и оплакано! Россия – славянская открытая душа, прощает им все их злодеяния, хотя отголоски той давней кампании до сих пор оставляют следы в развитии а они, французы, являют себя образцом культуры и пропагандируют «Парижский свет» и высшее общество. Однако Бонапарт не стоит того, чтобы на него тратить чернила отличной красной ручки, какими пишут члены КПРФ, ручки, которой подписываюсь и я сам, покорный ваш слуга, Ратко. Эта ручка пишет алфавитом кириллицы, помогает мне жить и дышать. Дорогие братья и сестры, депутаты!– эта ручка подарок мне из России-матушки, также как и рубашка, кепка и письмо товарища Зюганова и других членов думского Комитета по поддержке и помощи сербам, заключенным тюрьмы ГААГа.
Я сделаю то немногое, что в моей власти, чтобы бороться с драконом НАТО, остановить, предотвратить то, что они намереваются сделать, а мне известны их планы. Однако, об этой позже.
А сейчас о монстре Гитлере! Столько рассказано уже о гитлеровской коалиции, кое-что известно и мне. Факты о фашизме я изучал в военной школе, о плане „Barpbarosa“ и лини А-A (Архангельск – Астрахань). Где все происходило охватило весь регион или отдельные его части к востоку от Урала. Направление армии было задано Берлин-Варшава-Москва, Берлин-Прибалтика – Минск – Ленинград, часть армии (Pauls) была разбита под Сталинградом в 1942 году, а другая продвинулась до Северной Африки до Торбука. Конечно, надо изучать историю, чтобы знать, как было на самом деле. Какие подвиги совершал каждый советский красноармеец, каковы заслуги майора Лугового, что известно об обороне и блокаде Ленинграда – Петрограда от фашистов, городе, в котором мирные жители пережили 900 дней блокады, с единственной дорогой жизни – Ладожским озером, единственным путем откуда была поддержка и шла помощь, продовольствие, медикаменты, хлеб, которых дожидались жители города, знают ли потомки, как замерзали на льду люди, сколькие погибли подо льдом на Ладоге. Помнят ли теперь сколько грузовиков с продуктами и лекарствами ушло под лед, сколько героев закончили там свои молодые жизни, этому не научат в Академии наук, не говоря уже о том, сколько мирных жителей умерли от истощения или замерзли в городе Романовых. Знают ли наши дети о подвиге врачей Ленинграда, которые умирали от голода, но продолжали работать, известный факт, когда медсестра предложила врачу кусок хлеба 100 г. и 50 г сливочного масла и 10 г соли, чтобы спасти его жизнь, врач отказался, сказав, что питание больше нужно солдатам на фронте, а сам взял в руки карандаш и продолжал описывать симптомы истощения, пока не умер от голода. Этот врач остается в моем сердце, как и все другие герои из прошлых и современных войн. Только бы мне хватило сил выдержать все и вернуться в свой свободный Белград, оказаться среди людей в Красавице-Москве, посетить Академию наук и Вас, Сестра Елена, проплыть по рекам Москва, Волга и Енисей, увидеть Сибирь, Якутию, Байконур, Владивосток, попасть на Сахалин и Камчатку, проехать Дон, увидеть Урал и Ингушетию, встретиться с геройским русским народом, стоящим на страже православия, народ – Сила и Слава Русской Армии. Я сейчас говорю о красотах нашей Великой Матушки – России, дорогая сестра Елена, однако, к сожалению, плохо с ними знаком.
Я был глубоко потрясен террористическими актами в школе в Беслане, в театре на Дубровке и на станции в метро. Я убежден, что это не являлось спланированной акцией мусульманских экстремистов, все это планы Запада, НАТО, а во главе всего стоят интересы мультинациональных корпораций. А главный поставщик этих злодеяний – Пентагон, а основной движущей силой и идеологом этой деятельности является Гаагский Трибунал.
И здесь есть некоторые люди, такие как Председатель Суда Мерон, разные болтуны, которые вершат судьбы планеты, кого-то отправляют на войну, бросают в огонь или объявляют сумасшедшими, легализуя хаос. Держат под каблуком ООН, используя свою стратегию борьбы со странами третьего мира – низкими странами-, разрушают государство за государством, метрополию за метрополией, идут дорогой нефти и капитала, прикрываясь демократическими идеями по защите прав человека, поддержания мира и тому подобное.
Кому они принесли мир? Когда? Где?
Зная многих их генералов, я спрашивал своих современников французов: Мариону, Сабируа, Кота, Жан Вийара и других, англичан: Херза, Роуза, Смита и американца: Кларка и других, моего примерно возраста. Господину Кларку задал я простой вопрос: когда и где он воевал и за что? У него на голове, как каска, фуражка с четырьмя белыми звездами, и он отвечал на собрании в Баналуци в 1995 году, и это зафиксировали камеры,: О, да! В моей карьере на сегодняшний день могу похвастаться, что участвовал в 12 войнах в 11 государствах, был во Вьетнаме и т.д. – я человек нетерпеливый, таким уж меня создал Господь, я немедленно спросил его: скажите в каких землях вы воевали и за что? Он несколько растерялся, а этот англичанин, Смит, предложил сменить тему, понимая, что это может завести его в болото.
Смит – хитрая английская лиса – развил тему о гуманитарных конвоях ООН, то есть НАТО, по снабжению.
Братья русские депутаты, я не расписываю жестко, а скорее смягчаю деятельность ООН на территории Югославии.
Наверное, правы испанцы, греки и украинцы, считая, что за исключением русских, остальные страны Евросоюза, Скандинавы, Канадцы до некоторой степени прорявляют солидарность с НАТО и фашистской политикой. Среди них есть люди, которые позже служили, были вполне исправными, гос. Акаши, г. Иванов, г. Серджо Демело, которые убивали воинов Инхад, а спрашивали с офицеров полка Демуренк или похожих на него, а сами имели большие счета в долларах и марках за нарко- и игорный бизнес, проституцию, работорговлю, и тому подобное.
Как пример приведу гору Трескавмца, 2082 м над уровнем моря, у подножия которой я родился, гору Беляшница 2062 м, олимпийские трамплины и горнолыжные подъемы (1994года) почти в половину меньше этих гор, эти горы хотели завоевать мусульмане
Как и хорваты, они получали вооружение из арсенала НАТО из Македонии, Польши и Австрии, при помощи Ватикана и администрации Америки, с оружием из Турции и Ирана и других мусульманских государств утвердили власть над хорватами, словенцами, албанцами, а по отношению к Республике Сербии, Югославии и Черногории:
1. Применяли санкции,
2. Шантаж,
3. Полную торговую блокаду,
4. Мидийную блокаду (блокада в средствах массовой информации).
5. Бомбардировки и разрушения радиостанций, тв, школ, мостов, садов, аэродромов, домов, железнодорожных и речных вокзалов, уничтожение дорог, сел, хозяйств, сельскохозяйственных мощностей
Дорогие мои друзья, я говорю это для вас, чтобы открыть вам глаза, чтоб вы не проспали, когда НАТО захватит Балканы, Средиземноморье, Средний и Дальний Восток, и для себя, вашего покорного слуги, ведь они пришли сюда за нами. Нас оградили высоким бетонным забором и железными воротами, некоторые из них высотой и шириной до 10 метров и больше все помещения находятся под видеонадзором, но видеокамеры это роботы и они не знают ни кому, ни что, ни о чем я пишу этой красной ручкой, и еще хочу написать о «НАТО» и эти записки попадут в руки Русских друзей, дойдут до Думы и Академии наук!
То что я здесь написал, прошу, дайте священникам, в новости, народу, на телевидение, перепечатывайте, чтобы наша православная паства видела, какая идет борьба за наше Православие, за Республику Сербскую, за нашу матушку Сербию и Матушку Россию.
Я забыл, как писать по-русски, извините, ведь мне сейчас 70 лет. Мы здоровы и живы, слава великой России, всех нас, от Сахалина до Берлина, освободила славная Красная Армия и великий полководец Жуков. Ему все почести, а когда славный герой – Юрий Гагарин первым полетел в космоса за ним и целая плеяда героев – космонавтов, некоторых из которых я лично знаю, отдельный привет шлю нашей Валентине Терешковой и всем женщинам России и православных земель, желаю встреч, любви, доброты, храбрости, и красоты и всем желаю правды.
Дорогие друзья и подруги Депутаты – члены Думы, помните, что НАТО все расширяется и сейчас они уже у вашего дома их шлагбаумы и ракеты, которые за 5 минут могут долететь до Москвы, я знаю что они хотят и чего у них нет, они хотят богатства России, хотят нефть, газ и все что есть хорошего забрать себе. Радиатор в моей камере работает и греет на Русском газе и все их машина работают на нефти.
В этой Голландии постоянно дождь, холодно, у меня есть свечи, а я пишу эти слова Русской ручкой и греюсь вашим газом, электричество трачу в большом количестве, чтобы его хватило осветить наши сербские тени, сына попа из села Смильона из Сербии, которую НАТОвцы разорили и разрушили, а народ обрекли на изгнание. Об изменениях я вам буду сообщать через решетки и бронированные стекла, а это почти смертельно.
По моему видению и скромным познаниям истории, я родился в 1943 году в бурные годы неприятельского наступления, а в Тегеране встретились великаны истории: Сталин, Черчиль и Рузвельт и приняли великое решение о разгроме фашизма и установлении мира. Продолжаю восхвалять светлое русское оружие, Геройское сопротивление Красной Армии и 30000000 жертв, имена которых на стене плача в святилище свободы в Москве. Мои дорогие депутаты, разве вы не видите, что НАТО не имеет мавзолея свободы.
НАТО примеривается к России и Китаю, подбираясь к Корее и Ирану, задавая вопросы когда и кого сокрушить хищниками, локаторами, видимыми и невидимыми камерами, томагавками, самолетами – СТЕЛС, в том числе и то, что случилось с нами, мы сейчас спрашиваем, что и когда началось, что это за «метеорит», который появился в окрестностях Челябинска, прилетел и только поломал стекла. Все хорошо поняли и увидели, как это появилось, чьих рук это дело, как это упало на Русь, чтобы навести страх на Кубу и другие народы, а в Америку метеорит не попал, он такой огромный, как воздушный шар, а упала на Россию.
Шлю Вам сердечное свое приветствие, братья Россияне.
Ратко Младич»

Материал подготовил Сергей Мельник.
Выражаю свою глубокую благодарность настоятелю храма Успения Божией Матери в селе Никола Рожок Тверской епархии священнику Алексию Костину за помощь в переводе письма.

3 thoughts on “ЕКСЛУЗИВНО: Писмо генерала Ратка Младића Руској Думи из САТРАПИЈЕ

 1. ЧЕСТИТАМ ВАМ НА ОБЈАВЉЕНОМ ПИСМУ
  УЗ СТИХОВЕ ЧИКА ЈОВЕ ЈОВАНОВИЋА ЗМАЈА

  ИСТИНА ЈЕ ЈУНАК
  ДРЖИ СЕ КО СТЕНА
  И КАД НА ЊУ ЗИНЕ АЛА,
  И КАД МИСЛЕ ДА ЈЕ ПАЛА,
  ПОБЕДА ЈЕ ЊЕНА !

  БОЖИДАР

 2. DJENERALE, ziv i chio nam bio jos 100 godina! Lepo Vi to napisaste: sve vreme mi navirase suze a na kraju nas sve i NASMEJASTE!
  +++
  Ali je ova strana pod nekim USA-virusom – jer kada sam je otvorila, otvori mi se i prozor sa nekom americkom stranom i nekim njihovim oficirom… Posle toga je stalno kocilo browser….

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s