АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / Драган Атанацковић- Теодор / Други пишу... / МИШЉЕЊЕ / Медијски рат / Отворена писма / ванредне вести

УДАРНА ВЕСТ


akcija-mupОно што ће се догодити сутра, потврђује да се ствари не решавају преко ноћи, него по дану.

На сутрашњи дан, другог априла ове године, тачно у 12,оо часова припадници специјалног одреда полиције, који су постигли договор са челницима Заокрета, ући ће у тзв. Народну Скупштину и обавестити тзв. народне посланике да је њихов, ионако узалудни посао, завршен.
Истовремено ће их обавестити да у наредном периоду не напуштају место становања и земљу, у чему ће свакако бити спречени.

У 13,оо часова сви медији, укључујући и приватне, ће испунити своју јавну функцију и обавестити становништво да је од 2. априла ступила на дужност влада састављена од компетентних људи из разних области.

Све тзв. демократске институције, које су заправо коришћене за потребе и интересе старних и домаћих криминогених фактора ће сутра бити суспендоване, а док се ствари не промене, на снази ће биит само Законске уредбе које ће доносити нова, компетентна Влада.

Један од првих задатака, које ће та Влада извршити бићедоношење Уредбе о лоцирању и уништавању тзв. ГМО-усева, као и Уредбе о сигурнох храни, која ће прецизно навести шта се у Србији не сме производити и стављати у промет, као и шта се не сме увозити. (Ово се , на пример, односи на све артикле који садрже аспартам и слично)

До 16,00 часова о овој промени ће бити и званично обавештене земље чланице Савета безбедности ОУН, од којих ће се затражити да ту информацију проследе и Генералном секретару ОУН.

На сутрашњи дан ће бити суспендовани и сви преговори о Косову и Метохији, као и они везани за улазак у ЕУ.
О овој суспензији ће такође бити обавештене земље чланице Савета безбедности ОУН, од којих ће бити затражено да се активно укључе у решавање спорних питања везаних за ванингеренцијску територију Србије, Косово и Метохију.

Постојеће политичке партије и покрети од сутра немају право учествоавња у тзв. трци за власт, те се убудуће политиком могу бавити само као нека врста невладиних организација, које ће бити или самофинансирајуће или ће их Држава финансирати, уколико тим компетених чланова Владе процени да су од икакве користи, будући да досад нису биле.

О осталим намерама и потезима ћете бити обавештени (мало) сутра.

Објављено 1.4.2013.

http://teodor.rs/

2 thoughts on “УДАРНА ВЕСТ

 1. Јако неозбиљно са Ваше стране. Иако је данас 01. април дан шале, ситуација у кој се Србија налази пред сутрашње „преговоре“ заиста не оставља простора за неслане шале а нажалост цео дан нас затрпавају „шаљивим“ текстовима у којима се тера спрдачина и са Косовом и са Државом и са народом. Народу није до смеха. Али такви смо ми Срби…

  • Неозбиљно је било са стране многих који су у мају уопште ишли на изборе, па од многих који су веровали у „патриотизам“ ове власти итд, итд.
   У мојој „шали“, толико очигледној, је речено шта би, и то збиљски, требало урадити у Србији.
   Али, док народ има своје фаворите међу политичарима, диви се њиховим „фантомским хапшењима“ и низу других будалаштина, збиља личи на шалу и саопштава се преко ње.
   Такав сам ја Србин.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s