All / АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА / Ванредно Стање / ДРУШТВО / Драган Атанацковић- Теодор / Други пишу... / ИЗДАЈА / Коментар дана / МИШЉЕЊЕ / Медијски рат / Отворена писма / Промоција правих вредности / Режимска тортура / СТАВ / ванредне вести / патриотизам / MAIL - RSS FEED

УДАРНА ВЕСТ


akcija-mupОно што ће се догодити сутра, потврђује да се ствари не решавају преко ноћи, него по дану.

На сутрашњи дан, другог априла ове године, тачно у 12,оо часова припадници специјалног одреда полиције, који су постигли договор са челницима Заокрета, ући ће у тзв. Народну Скупштину и обавестити тзв. народне посланике да је њихов, ионако узалудни посао, завршен.
Истовремено ће их обавестити да у наредном периоду не напуштају место становања и земљу, у чему ће свакако бити спречени.

У 13,оо часова сви медији, укључујући и приватне, ће испунити своју јавну функцију и обавестити становништво да је од 2. априла ступила на дужност влада састављена од компетентних људи из разних области.

Све тзв. демократске институције, које су заправо коришћене за потребе и интересе старних и домаћих криминогених фактора ће сутра бити суспендоване, а док се ствари не промене, на снази ће биит само Законске уредбе које ће доносити нова, компетентна Влада.

Један од првих задатака, које ће та Влада извршити бићедоношење Уредбе о лоцирању и уништавању тзв. ГМО-усева, као и Уредбе о сигурнох храни, која ће прецизно навести шта се у Србији не сме производити и стављати у промет, као и шта се не сме увозити. (Ово се , на пример, односи на све артикле који садрже аспартам и слично)

До 16,00 часова о овој промени ће бити и званично обавештене земље чланице Савета безбедности ОУН, од којих ће се затражити да ту информацију проследе и Генералном секретару ОУН.

На сутрашњи дан ће бити суспендовани и сви преговори о Косову и Метохији, као и они везани за улазак у ЕУ.
О овој суспензији ће такође бити обавештене земље чланице Савета безбедности ОУН, од којих ће бити затражено да се активно укључе у решавање спорних питања везаних за ванингеренцијску територију Србије, Косово и Метохију.

Постојеће политичке партије и покрети од сутра немају право учествоавња у тзв. трци за власт, те се убудуће политиком могу бавити само као нека врста невладиних организација, које ће бити или самофинансирајуће или ће их Држава финансирати, уколико тим компетених чланова Владе процени да су од икакве користи, будући да досад нису биле.

О осталим намерама и потезима ћете бити обавештени (мало) сутра.

Објављено 1.4.2013.

http://teodor.rs/

4 thoughts on “УДАРНА ВЕСТ

  1. Dobro, zar ne mislite da nam je situacija kritična, da bi se bavili ovakvim zajebancijama? Scenario je u okvirima „Naučne Fantastike“ i makoliko bi svaki pošten Srbin u ovoj silovanoj i prodanoj zemlji poželeo da je ovo istina, svi mi znamo da od toga neće biti ništa! Iz najprostijeg razloga: SVI KOJI IMAJU INSTRUMENTE SILE, POLICIJA, VOJSKA, SVI DO JEDNOG SU KORUMPIRANA KURVINA KOPILAD, KOJA BI PRE PUCALI U MAJKU ROĐENU, NEGO PICOUSTOJ NAKAZI I DEBELOJ KRMČINI ZAVRNULI IZDAJNIČKU ŠIJU! Eto zašto! I zato, molim vas da se ne igrate sa nadama uništenog Naciona…

  2. Ха,ха,ха дете моје најело се буњика,
    где су млади ту је и шала….
    а ми стари кажемо:“Није лепо да се шалимо са туђом(нашом) невољом“.
    до године у Приштини!!!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s