ДРУШТВО / Други пишу... / НАЈНОВИЈЕ / СВЕТ / СРБИЈА / гмо / здравље-екологија

Сретеновић Жарко: АЕРОСОЛИ – ОТРОВИ ИЗ ВАЗДУХА И ХААРП припремају земљу за ГМО


АЕРОСОЛИ ИЗ АВИОНА СЕ РАСПОРЕЂУЈУ И ЛЕПЕ ЗА ТЛО УЗ ПОМОЋ ХАРПА И ТАКО СЕ ПРИПРЕМА ЗЕМЉИШТЕ ЗА ГМО УСЕВЕ !
АЕРОСОЛИ (АЕР, ВАЗДУХ И СОЛВЕРЕ, РАСТВАРАТИ), СКУП ЧВРСТИХ (ДИМ, ПРАШИНА) ИЛИ ТЕЧНИХ (МАГЛА, ОБЛАЦИ) ЧЕСТИЦА ДИСПЕРГОВАНИХ (РАСПРШЕНИХ) У ВАЗДУХУ, КОЈИ ТАКО ПРАВЕ КОЛОИДНЕ СИСТЕМЕ.

12.11.2012. ФБР белешка Сретеновић Жарко

фото: ФБ профил Сретеновић Жарко

ЗАВИСНО ОД ВЕЛИЧИНЕ ЧЕСТИЦА, ТИ СИСТЕМИ МОГУ БИТИ НЕСТАБИЛНИ ЧЕСТИЦЕ СЕ ТАЛОЖЕ ПОД УТИЦАЈЕМ СИЛЕ ГРАВИТАЦИЈЕ АКО СУ ВЕЋЕ), СТАБИЛНИ, ДИСПЕРЗИОНИ И ВИСОКО ДИСПЕРЗИОНИ. СВИ СУ ПОДЛОЖНИ УТИЦАЈУ ЗВУЧНИХ И ТОПЛОТНИХ СИЛА, А ОНИ СА ЧЕСТИЦАМА ИСПОД 0,5 И БРАУНОВОМ КРЕТАЊУ (ДИСПЕРГОВАНЕ СИТНЕ ЧЕСТИЦЕ СТАЛНО СЕ КРЕЋУ), ПРИ ЧЕМУ СЕ У ВИСОКО ДИСПЕРЗИОНИМ СИСТЕМИМА ЧЕСТИЦЕ ПОНАШАЈУ КАО ВЕЛИКИ ГАСНИ МОЛЕКУЛИ. АКО СЕ ТЕЧНОСТИ КОЈА СЕ ПРЕТВАРА У
А. ДОДАЈУ МИКРО ОРГАНИЗМИ (БАКТЕРИЈЕ, ВИРУСИ, РИКЕЦИЈЕ, ГЉИВИЦЕ И СЛ.), ИЛИ СЕ РАСПРШАВАЈУ СПОРЕ, ДОБИЈАЈУ СЕ МИКРОПСКИ АЕРОСОЛИ, ДОДАТКОМ ИЛИ РАСПРШАВАЊЕМ НЕРАЗБЛАЖЕНИХ ТОКСИНА (ОТРОВА) У ТЕЧНОМ ИЛИ ЧВРСТОМ СТАЊУ ПОСТАЈУ ТОКСИЧНИ ИЛИ ОТРОВНИ АЕРОСОЛИ, ДОДАТКОМ ДЕЗИНФЕКЦИОНИХ СРЕДСТАВА СТВАРАЈУ СЕ БАКТЕРИЦИДНИ АЕРОСОЛИ, А ДОДАТКОМ СРЕДСТАВА ПРОТИВ НЕПРИЈАТНОГ МИРИСА ДЕЗОДОРАНТНИ. АЕРОСОЛИ ИМАЈУ ВЕЛИКУ ПРИМЕНУ У ФАРМАЦИЈИ И КОЗМЕТИЦИ (У ВИДУ СУСПЕНЗИЈЕ КАО СПРЕЈОВИ), У ПОЉОПРИВРЕДИ (КАО ДИСПЕРЗИОНИ ОБЛАЦИ ЗА УНИШТАВАЊЕ ИНСЕКАТА, ИНСЕКТИЦИДИ И БИЉАКА, ХЕРБИЦИДИ), У МЕДИЦИНИ И ВЕТЕРИНИ (ЗА АЕРОСОЛНИ ВАКЦИНАЦИЈЕ И ЛЕЧЕЊЕ АСТМЕ).

У ВОЈСЦИ СЕ ПРИМЕЊУЈЕ ЗА ЗАДИМЉАВАЊЕ И КОНТАМИНАЦИЈУ КОЈА МОЖЕ БИТИ РАДИОЛОШКА (РАДИОАКТИВНИМ ПАДАВИНАМА ПОСЛЕ УПОТРЕБЕ НЕКЛЕАРНИХ ОРУЖЈА), БИОЛОШКА (МИКРОСКОПСКИМ А.) И ХЕМИЈСКА (ОТРОВНИМ А.).
БОЈНИ ОТРОВИ СЕ МОГУ УПОТРЕБИТИ У АЕРОСОЛНОМ ОБЛИКУ АКО СУ ЧВРСТИ ИЛИ ВРЛО ВИСКОЗНЕ СУПСТАНЦИЈЕ СА НИСКИМ НАПОНОМ ПАРЕ И ВИСОКОМ ТАЧКОМ КЉУЧАЊА. ЗА КОНТАМИНАЦИЈУ БОЈНИМ ОТРОВИМА ПРЕКО ДИСАЈНИХ ОРГАНА НАЈЕФИКАСНИЈЕ СУ СИТНЕ ЧЕСТИЦЕ ЈЕР НАЈЛАКШЕ ПРОДИРУ КРОЗ ФИЛТЕР ЗАШТИТНЕ МАСКЕ ИЛИ КОЛЕКТИВНОГ ЦЕДИЛА, А РЕТЕНЦИЈА У РЕСПИРАТОРНОМ СИСТЕМУ ПРОПОРЦИОНАЛНА ЈЕ ДРУГОМ КОРЕНУ ЊИХОВОГ ПРЕЧНИКА.

АЕРОСОЛИ СЕ СТВАРАЈУ МЕХАНИЧКИМ РАСПРШАВАЊЕМ (РАЗНИМ АЕРОСОЛНИМ АПАРАТИМА, МАГЉЕНИЦИМА, АВИОХЕМИСКИМ ПРИБОРОМ, ПРСКАЛИЦАМА И ДР.) ЕКСПЛОЗИЈОМ АРТ. ГРАНАТА И МИНА НАПУЊЕНИХ СПЕЦИЈАЛНИМ ТОКСИЧНИМ ПЛАСТИЧНИМ КУГЛИЦАМА И ХЕМИЈСКОМ РЕАКЦИЈОМ ДИМНИХ МАТЕРИЈА СА ВОДОМ.

УБРЗАНО ТАЛОЖЕЊЕ АЕРОСОЛА МОЖЕ СЕ ПОСТИЋИ УЛТРАЗВУЧНИМ ТАЛАСИМА!

РАЗВИЈЕНИ УРЕЂАЈИ ИМАЈУ ДЕЈСТВО ДО 300 М У ПРЕЧНИКУ (ПОДАТАК ИЗ 1984. ГОДИНЕ) У ПРЕЧНИКУ. УСМЕРАВАЊЕМ ЛАСЕРСКОГ СНОПА ЗРАКОВА НА ТРАГ АВИОНА МОЖЕ СЕ РАНО И НА ДАЉИНИ ДО 40 км ОТКРИТИ ПОЧЕТАК ХЕМИСКЕ И БИОЛОШКЕ КОНТАМИНАЦИЈЕ ИЗ ВАЗДУХА. /ВОЈНА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА/

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ПОКРИВЕНА НОВИМ АНТЕНАМА!

************************

ПРОТЕСТ: ЗА СРБИЈУ СЛОБОДНУ ОД ГМО ЈЕ АКЦИЈА КОЈА ЈЕ ПОКРЕНУТА НА ФЕЈСБУКУ, ПОЗИВ ЗА 17. новембар. у 12:00
и у тексту позива на ПРОТЕСТ пише:

Ово је грађанска самоиницијатива уз поштовање Устава Србије. Окупљају се савесни грађани свесни опасности од ГМО. Oрганизујемо и у вашем месту миран протест против најаве увоза ГМО. Честити и одговорни грађани нека одаберу одговарајућу локацију за јавни скуп у свом месту и нека оду у МУП, 48 сати у напред, да се распитају како се у вашем граду или селу пријављује јавни скуп, на пример Нови Сад и Београд су различити по том питању. Јавите ми се, добићете подршку на сваком кораку, vizija.ns@gmail.com. У затвореном простору, окупљање се не пријављује, само окупљање на улици. О свему ћемо се заједно договарати, као и о датуму и времену, предлог је 17. 11 у подне. Не дамо да наша деца буду научни експеримент!

*** упознајте се са прописима везаним за окупљања грађана http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_okupljanju_gradjana.html

Irene Barrett

Irene Barrett

 

 

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s