ВЕСТИ

План за повратак ДС на власт и рушење нове власти!!!


Сведоци смо тихог, али опасног покушаја дестабилизације нове власти и покушаја повратка на власт деморкатске странке уз помоћ њених западних ментора. Тај анти-српски фронт састоји се од два главна дела – домаћег и страног:

Домаћи фронт:

Састоји се од економске олигархије оличене у тајкунима пропалог режима који су благонаклоношћу тог режима покуповали све фирме по србији и држе у рукама производњу и увоз хране.
Сидикати, у којима су на власти послушници бившег режима
Невладин сектор који је расадник НАТО снага и подршка бившем режиму

Страни фронт:

Готово све земље ЕУ и НАТО пакта које су отворено или прикривено подржавале бивши режим и које су изгубиле свој утицај њиховим падом.

ПЛАН ДЕЈСТВА:

– Званично се примирити и притајити. Тако покушати да се не привлачи пажња на припаднике бившег режима – по потреби експонирати пар потрошних политичара и "бацити их лавовима" како би се нова власт око њих бавила.
– Кренути са изградњом имиџа "политичких осуђеника", "Прогнаника", "жртава новог режима"

– Економска власт је у рукама ДС мафије и они ће почети са масовнијим отпуштањима и подизањима цена основних животних намирница како би изазвали незадовољство у народу и бес према новој власти. Реално гледано, власт нема никакве полуге да спрећи подизање цена хране – јер држава то без репресивних мера не може да уради, пошто је формирање цена хране – слободно.

– Потом следи организовање "народних протеста незадовољства", које неће покренути ДС већ "незавински синдикати и групе грађана", којима ће наравно – тек мало доцније подршку пружити "прогоњени представници демократске опозицији који се брину за добробит народа"

– Стране силе крећу са актима против суверености Србије, отворено је минирајући на сваком кораку, изражавајући непријатељство и презир према Србији – за шта ће ДС и бивши режим окривити Николића и нову власт.

Циљ је уједињавање народног беса тешком ситуаицјом, притиска иностраног фактора како би се уништила нова власт и вратио стари режим – а завршница могу да буду масовне анти-владине демонстрације или једноставно војни удар од стране поклоника НАТО пакта у војсци – "како би се смирила ситуација и увео ред" – као у Чилеу када је Пиноче уз помоћ ЦИА срушио Аљендеа примењујући баш овај сценарио.

Како то спречити:

– Нова власт по сваку цену мора да има иницијативу – нападати стари режим, осуђивати стварне кривце и никако и ни под којим условима не кретати у политичка препуцавања која не могу да се приведу крају типа "Издајник, страни плаћеник", јер је народ одавно огуглао на то – већ кренути са организовањем нове службе безбедности и нове службе против злочина и криминала, попут америчког ФБИ – а борбу водити искључиво на пољу борбе против криминала и корупције – за шта ни један политичар у ДС не може себе да опере и сапасе се од тога.

3 thoughts on “План за повратак ДС на власт и рушење нове власти!!!

  1. А зар у „новој“ власти не седе и они који су такође за кривично гоњење? А већ о томе што Вучић ни не помишља да уклони крадоначелника Ђиласа, да и не говорим. Све је то, мање-више, иста сорта. Зато је потребан Заокрет, да лустрира све, и претходне и ове.
    Јер да ДС багра поново заседне, по том „плану“, опет ће бити овако и са ценама и уопште. НИКО ОД СРПСКИХ „ПОЛИТИЧАРА“ НЕМА НЕ САМО ВОЉУ, НЕГО НИ ЗНАЊЕ ДА СТВАРИ ПРОМЕНИ НА БОЉЕ. МИ СМО ДЕЦЕНИЈАМА ПОД ВЛАШЋУ НАЈГОРИХ (У ОХЛОКРАТИЈИ, КОЈА СЕ ПРЕДСТАВЉА КАО ДЕМОКРАТИЈА).
    http://teodor.rs/zaokret-poduhvat-za-opstanak-i-uspon-srbije/

  2. + Како то да нико не сме о масонима ништа, осим што „они“ наруче ? Као јавни богобоци или народски- противници БОЖЈИ, наочиглед нашу : Вера,нација, Цар-краљ, Србство, култура, медији, образовање, привреда, пољопривреда, храна, вода, лекови-вакцине…сатиру нас свуда и на сваком месту. Нека страдање не буде узалуд, него ХРИСТА ради и задобивање Небеског Царства БОЖЈЕГ. +

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...