АУТОР / Други пишу...

ИЗБОРНИ ПОРАЗ СРС: КАКО СУ ЗОРАН КРАСИЋ И ВЈЕРИЦА РАДЕТА НА ИМЕ ДР.ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА ИНКАСИРАЛИ СВАКОГ МЕСЕЦА 565.000 ДИНАРА !!!


Exluzivno za facebookreporter.org,
molimo da objavite
Autor: Кризни штаб СРС

ИЗБОРНИ ПОРАЗ СРС: КАКО СУ ЗОРАН КРАСИЋ И ВЈЕРИЦА РАДЕТА НА ИМЕ ДР.ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА ИНКАСИРАЛИ СВАКОГ МЕСЕЦА 565.000 ДИНАРА !!!

Изборни пораз СРС није само катаклизма националне и државне политике, већ има ширу „димензију“ и представља удар на гламур и стандард појединих људи у СРС. У питање су доведени стандард и гламур фамилије Вјерице Радете и Зорана Красића, који су на конто идеологије српског национализма направили „проточни бојлер“ за узимање новца и „хлеба без мотике“. Након две деценије дошао је крај конзумирању „кавијера“ и зато сада мора да се пређе на месне нарезке. Док је у понедељак поделила 20 отказа у СРС, Вјерица је истовремено конзумирала управо месни нарезак. За разлику од ње која жели да очува „виталне органе“ како би „палила и жарира“ уништеним Окружним одборима СРС, Красић ових дана конзумира само никотин. Зато, хајде да народу искрено кажемо како се изборни фијаско СРС одразио на стандард фамилије Вјерице Радете и Зорана Красића! Хајде, да народу кажемо какве су то интересе у СРС имали, бранили и чували ведете Зоран Красић и Вјерица Радета!

 

ГЛАМУР ПОРОДИЦЕ РАДЕТА !

 

Вјерица Радета, разбијач СРС, за себе, своју сестру и свог брата обезбедила је станове, гараже и атрактивне плацеве на конто Општине Земун. Сељанка из Ливна је себе и своју фамилију скућила преко грбаче грађана Земуна. Она и сестра Жељка имају чак и вишак некретнину у Београду коју рентирају посланицима СРС, гле случајности – управо председницима Окружних одбора СРС које је протежирала на што бољу позицију посланичке листе СРС. Да не говоримо о новцу који је месецима и годинама шатрао позајмљивала од посланика СРС, а да „позјамице“ никада није враћала. Њена месечна апанажа у Скупштини Србије била је нешто око 115.000 динара.

 

Жељка Радета, рођена сестра и клон Вјерице Радете, удомила се у Општину Земун и Републичку изборну комисију. У Општини Земун је годинама, као начелник, имала плату преко 80.000 динара, да би сада „спала“ на око 55.000 динара. Осим плате у Општини Земун сестрица Жељка данас и у РИК-у има месечну апанажу од 90.000 динара. Подсећања ради, само током 2008. године (док афера није избила у јавности:http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/57301/Radetina+sestra+i+Krasi%C4%87eva+%C5%BEena+u+RIKu+naplatile+5+miliona.html), сека Жељка је у РИК-у инкасирала 2,5 милиона динара. После изборног пораза СРС овог конфора и лове једноставно неће бити. То ће се осетити и у кући брата Жељке и Вјерице који је, као вечити паразит, егзистирао на плећима грађана Србије, опчињен финансијским аспектом идеологије СРБ национализма коју су експлоатисале његове две „сестрице“.

 

ГЛАМУР ПОРОДИЦЕ КРАСИЋ !

 

Зоран Красић, велики мислилац и умишљени квази-академик, такође је две деценије конзумирао плодове идеологије СРБ национализма. Како? Сељак из Ниша је дошао у Београд и одмах преко грбаче грађана Србије добио стан од 99 м2, за свега 8.000 марака (http://www.kurir-info.rs/print/krasno-clanak-8205), а приде уз стан ишла је и љубавница-секретарица Јагода. Тај исти „просветитељ“ Красић купио је, захваљујући експлоатисању идеологије СРБ национализма виноград, викендицу и ШЕВРОЛЕТ-ЛАЦЕТИ. Годинама је у Скупштини Србије инкасирао 115.000 динара месечно. Истовремено се трудио да гепек свог Шевролета, широм Србије, пуни робом широке потрошње и животним намерницама, по могућству гратис такође на конто идеологије СРБ национализма и имена Др Војислава Шешеља.

 

Биљана Красић, жена и врховни комадант породице Красић, позиционирала се у „Телеком Србија“, где месечно инкасира око 100.000 динара. Како је госпођи Красић то мало, њу је Зоки, због „мира у кући“ прогурао у РИК где месечно инкасира 90.000 динара. У координацији са Жељком Радетом, њена екселенција Биљана Красић је само у 2008. години у РИК-у инкасирала 2,5 милиона динара (док афера није избила у јавности:http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/57301/Radetina+sestra+i+Krasi%C4%87eva+%C5%BEena+u+RIKu+naplatile+5+miliona.html). Госпођа Красић воли да путује по свету, преферира скупоцену гаредероби и навикла је себе се на висок животни стандард. Наравно, све на конто идеологије СРБ национализма и имена Војислава Шешеља. Додуше, путовања и крстарења воли и „академик“ Красић, под условом да му приватни предузетници инкасирају цео аранжман, разуме се – опет на конто идеологије СРБ национализма.

 

КАТАКЛИЗМА…. ОСТАЛИ БЕЗ: 565.000 ДИНАРА МЕСЕЧНО !

 

Уколико се узме калкулатор и изврши грубра рекапитулација, БИЛАНС је СЛЕДЕЋИ:

-Вјерица Радета 115.000 динара

-Жељка Радета = 90.000 + 55.000 динара

-Зоран Красић = 115.000 динара

-Биљана Красић = 100.000 + 90.000 динара

 

ЗБИР: 565.000 ДИНАРА !!! или 6.780.000 ДИНАРА ГОДИШЊЕ !!!

 

Дакле, изборна пропаст СРС уједно представља пропаст породице Красић и Радете које су годинама егзистирали на грбачи грађана Србије. Као што видите, пут поплочан идеологијом СРБ национализма и скривање иза лика и дела Др Војислава Шешеља „дебело“ се наплаћивало сваког месеца.

 

ЗБОГ ПРИНЦИПА „ДЕСНА РУКА ЛЕВИ ЏЕП“ ДАНАС ЈЕ СРС ИСПОД ЦЕНЗУСА !!!

 

Томе је дошао КРАЈ… НЕМА ВИШЕ….ГОТОВО ЈЕ… Како се вратити у реалност? Како прихватити и делити судбину грађана Србије? Како се сада солидаристати са милионима гладних, жедних, голих и босих у Србији? Нема функција, привилегија, фотеља, веза и везица…. нема 565.000 динара месечно, нема 6.780.000 динара годишње!!! Нема гратис ручкова, путовања, крстарења, девизних дневница… нема намерница и робе широке потрошње !!!

 

ОВО ЈЕ ПРИРОДАН КРАЈ ЈЕДНЕ „ТУЖНЕ ЕПОХЕ“ ЗА ЗОРАНА КРАСИЋА И ВЈЕРИЦУ РАДЕТУ-

АЛИ ПОЧЕТАК НОВОГ ЖИВОТА ЗА РЕФОРМИСАНУ СРПСКУ РАДИКАЛНУ СТРАНКУ !

 

СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА !

ЖИВЕЛА СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА – ЖИВЕО ДР.ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ !

Advertisements

4 thoughts on “ИЗБОРНИ ПОРАЗ СРС: КАКО СУ ЗОРАН КРАСИЋ И ВЈЕРИЦА РАДЕТА НА ИМЕ ДР.ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА ИНКАСИРАЛИ СВАКОГ МЕСЕЦА 565.000 ДИНАРА !!!

  1. Ovo mora da je pisao neko ko je placen da pljuje po SRS-ci, kao fol kritikujuci celnike. To je takva zamena teza.. gde jedan covek to ne moze smisliti,Jasno je da je u pozadini svega ista organizacija koja je i rezirala izbornu kradju da bi SRS-ka ostala van Skupstine. a time i sprecila sirenje ISTINE, Odani Srbi i clanovi SRS-ke su prepoznali tu REZIJU i nece se povesti za ovim tekstom,

  2. Уопште нисам љубитељ те групе људи и оног што је остало у СРС али у овом тексту се превише ружно и превише пежоративно изражавају да би ово било право писмо неких из СРС. Аутори би требали бити нека фракција радикала значи део радикала, а овде људи који пишу заправо не критикују исте већ их најбесомучније нападају. Врх СРС не ради добро и зато ми се ни не свиђају, али како бити сигуран да ово писмо није написано да се распадне и ово мало што је остало од радикала.

  3. Овај текст је испод сваког нивоа и критеријама новинарства, па чак и аматерског.Ништа не открива, већ на крајње припрост начин, бомбастичним реченицама покушава да привуче пажњу читалаца.Посланичке плате уз остале принадлежности су једнаке за све у скупштинском сазиву, као уосталом и плате чланова РИК-а.
    Рећи за било кога да је „сељак“ из Ливна или Ниша, је крајње непримерено и понижавајуће, па процењујем да је реч о перцепцији узрокованој личним комплексом аутора текста.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s