ВЕСТИ

УГРОЖЕНИ ПАЦИЈЕНТИ(?): Мунова „криминално-сатанистичка“ секта хара српским здравством- Докази у наставку…


ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗАТАШКАВАЊА КРИМИНАЛА ДР ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА У КЦ СРБИЈЕ

   | 28.06.2012. Е-новости.инфо

Др Зоран Јовановић је имао преко 120 пријава од стране пацијената и колега у којима се описују његова кривична и прекршајна дела због несавесног лечења и малтретирања колектива у коме ради.Нови Синдикат Здравства пружио му је уточиште постављајући га за повереника у клиници за пластичну хирургију КЦ Србије где врши годинама обредне ритуале,долази у алкохолисаном стању,подноси пријаве против свих колега на које је љубоморан,шаље анонимна писма породицама лечених пацијената у којима оптужује колеге за неструцно лечење и подговара породице на тужбе против својих колега.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗАТАШКАВАЊА КРИМИНАЛА ДР ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА У КЦ СРБИЈЕ

Користи се припадношћу различитим странкама да би избегао правосудне органе јер је познат по ексцесним ситуацијама по београдским кафанама. У самој клиници за пластичну хирургију нема колеге са којим се није сукобио па је тако сада у љубави са замеником директора Небојшом Ђукнићем и шефицом анестезије Славујком Пешко а до пре неку годину је махао папирима о наводним грађевинским подухватима породице Пешко усмереним ка клиници.Оптуживао је Славујку Пешко да жели да зида са тајкуном Филипом Цептером али и да је на превару опљачкала стамбени фонд клинике и проследила свом мужу на I хируршку клинику.Описивао је процес проневере од 115.000,оо нем.марака вршене преко некадашњег председника радничког савета клинике проф.др Радмила Рончевића који је наводно омогућио породици Пешко да од заједничких средстава клинике за пластичну хирургију и И хируршке клинике купе стан.После тога је проф.др Радмило Рончевић наводно везама проф.др Предрага Пешка у служби ДБ именован за градског секретара за здравство.Ове и друге оптужбе месецима је износио јавно по ходницима клинике све док одједном није добио функцију синдикалног повереника и начелника одсека на коме је неометано могао да врши своје обредне ритуале и скрива лица са потернице као што је пацијент Ј.М. (на слици са Јовановићем) кога правосудни органи 3 године нису могли да приведу због наводног лечења које му је Јовановић пружао у клиници. Кц Србије је увек у руководству имао неког ко га је штитио од отказа,познато је да се Јовановић раније забављао са др Весном Бумбаширевић садашњом начелницом анестезије у КЦ Србије чији је муж врло моћан.Исто тако се сам Јовановић најчешће у пијаном стању хвали припадности некој масонској ложи показујући прстен на руци који је наводно добио од масона.
У последњих 15 година управа Кц Србије и Министарство Здравља Р Србије добили су од др Зорана Јовановића прегршт пријава против угледних професора медју којима обилују пријаве против Проф. др Радмила Рончевића и Проф. др Миодрага Цолића али ни други нису били поштешени.Др Здравко Петковић је у последњих 5 година био најчешће пријављиван од стране Јовановића за наводно нестручно лечење а узгред је Јовановић вршио стално малтретирање његових пацијената најчешће у сарадњи са лажним пацијентом Ј.М.који је Јовановићев највећи помагач у клиници у последњих 5 година.

Др Петковић је био принудјен да у више наврта пише изјаве о лечењу својих пацијената као што је ова објављена а када се отворено побунио и тражио да се открије ко стоји иза Јовановића дошао је до одређених сазнања о моћницима КЦ Србије који подржавају криминал и обредне ритуале Јовановића и добио отказ,такође објављујемо и то.Дакле више је него очигледно да се Јовановић штити од одређених кругова у КЦСрбије и због криминала и због ритуала а да страдају људи који се томе супротставе уместо да буду награђени због борбе за истину и правду у КЦ Србије.

Click to access ZdravkoPetkovic001.pdf

http://pistaljka.rs/public/fck_files/file/dokumenti/ZdravkoPetkovic002.pdf

—————————————————————————————————-

У НАСТАВКУ: ПИСМО НАШЕГ ИНСАЈДЕРА И АУТЕНТИЧНИ ДОКУМЕНТИ-  ДОКАЗИ КОРУПЦИЈЕ У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ… (објављујемо нецензурисани и оригинални материјал- а ви извуците властите закључке… ФБР није одговоран за садржај овог текста- идентитет „инсајдера“ је познат редакцији)

16 јул 2о12, ФБР редакција

Мунова ,криминално – сатанистичка секта хара србским здравством !!!

Српским здравством руководи мала али опасна група професора медицине, вешто распоређених, који користе наше сиромаштво за бесплатне експерименте за рачун моћних фармацеутских компанија. На челу ове опасне мафијашке дружине је академик Љубисав Ракић, бивиши декан Медицинског факултета у Београду, редовни члан Српске академије наука, угледни господин из Мунове секте, опасне мафијашке организације.
Унификациона црква или Мунова секта основана је 1954. године у Пјонгјангу, а данас јој је седиште у Њујорку. Финансијски је најмоћнија верска организација новијег доба, с великим процентом акција у фабрикама машиноградње, војној, фармацеутској и козметичкој индустрији. Заступљена је на свим континентима, има између четири и пет милиона следбеника.
У Србији их има око хиљаду, али је најмање троструко већи број запослених у Муновим фирмама „Ам веј“, „Херба лајф“ и другим компанијама. Код нас делују кроз Федерацију жена за мир у свету, Професорску академију за мир у свету и Породичну федерација за мир у свету. Често у штампи оглашавају летње течајеве страних језика по изузетно ниским ценама, уз које се нуди рад и боравак у иностранству. Неки угледни интелектуалци и јавне личности у Србији чланови су Мунове секте.
ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗАТАШКАВАЊА КРИМИНАЛА ДР ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА У КЦ СРБИЈЕ
Др Зоран Јовановић је имао преко 120 пријава од стране пацијената и…
——————————————————-

ПРЕПИСКА „ИНСАЈДЕРА“ И ПРЕСА…

—– Forwarded Message —–
From: Joe Fidoe
To: „ljubinka
Sent: Friday, June 22, 2012 11:02:52 PM
Subject: Fw: kc srbije
Protivzakonit otkaz dr Zdravku Petkoviću mikrohirurgu u Kc Srbije direktno je povezan sa njegovim upoyoravanjem na kriminal koji vrši dr Zoran Jovanović u klinici za plstičnu hirurgiju Kc Srbije već 10 godina nekažnjeno i uz podršku ljudi iz uprave KC Srbije.
Dr Zdravko Petković je u više navrata javno apelovao kod predpostavljenih da se osujete dalja kriminalna delovanja dr Zorana Jovanovića i njegovih pomagača iz Novog Sindikata Zdravstva.U samoj klinici godinama se sukobljavao sa suprugoma akademika Predraga Peška javno je optužujući da stoji iza kriminalnih aktivnosti dr Zorana Jovanovića ne samo kao pomagač nego i kao mentor.
Petković i njegovi pacijenti bivaju izloženi najstrašnijem progonu,anestezija u više navrata namerno loše obavlja posao dovodeći do ivice smrti nekoliko Petkovićevih pacijenata sa očiglednom namerom da njega optuže za smrtni ishod ali pravovremenim reagovanjem Petkovića sa nekim kolegama koji mu pomažu,izbegavaju se u poslednji čas smrtni ishodi za ove pacijente. Jovanović stalno po naređenju Peškove žene ali i samostalno piše prijave protiv Petkovića i kolega koji mu pomažu u radu najčešće na memorandumu Novog Sindikata Zdravstva služeći se funkcijom sindikalnog poverenika.
Prošle godine sukobikulminiraju tako da Petković svestan da će mu neko od pacijenata vrlo brzo biti ubijen,ide na sve ili ništa,javno proziva sve učesnike kriminala koji pomažu Jovanoviću za falsifikovanje lekarskih uverenja,povrednih lista,istorija bolesti pacijenata,operativnih protokola, jatakovanje lica gonjenih od pravosudnih organa u klinici,nestanke bolesničkih kartona,računa iz dopunskog rada,gomila sumanutih obrednih rituala od klanja ptica do paljenja ugljevlja kao i razna druga krivična i prekršajna dela koja je Jovanović sa saradnicima počinio u klinici za plastičnu hirurgiju Kc Srbije a vetar u leća za to mu daje director Todorović koji tvrdi da mu samo treba nekoliko dokaza protiv Jovanovića kako bi ga sklonio iz klinike jer se svi žale na njega.
Umesto toga otkaz dobija Petković jer navodno nije referisao pacijente na jutarnjem sastanku direktoru Todoroviću koji odjednom menja priču i počinje da radi protiv Petkovića sa kojim je satima u kancelariji dogovarao strategiju uklanjanja Jovanovića iz klinike.Zbog čega je zataškan težak decenijski kriminal u klinici za plastičnu hirurgiju i otpušten hirurg koji je taj kriminal javno napadao,na Vama je da istražite!
From: Ljubinka R
Subject: Srdacan pozdrav od Ljubinke R iz Dnevnog lista Press
To: belikriminal
Received: Thursday, March 10, 2011, 9:02 PM

Postovani,
mnogo Vam hvala sto ste nam se obratili i uz sve dostavili dokmuneta o dr Zoranu Jovanovicu. Zahvaljujuci Vama javnost ce imati veci uvid sta on radi, kako se ponasa i narusava ugled belih mantila. Molim Vas ako neko moze da nam se javi, posalje svoj kontakt kako bismo culi i dodatne informacije. Naravno da bi, ako zelite identit bio zasticen…

ДОКАЗИ:

10 attachments — Download all attachments   View all images

scan002.jpg scan002.jpg
80K   View   Download
2.jpg 2.jpg
57K   View   Download
prijava(1).jpg prijava(1).jpg
596K   View   Download
otkaz.jpg otkaz.jpg
240K   View   Download
gacanovic.jpg gacanovic.jpg
77K   View   Download
dr rakic.jpg dr rakic.jpg
157K   View   Download
bajec.jpg bajec.jpg
90K   View   Download
Dr A.J.Racic.jpg Dr A.J.Racic.jpg
121K   View   Download
ZdravkoPetkovic001.pdf ZdravkoPetkovic001.pdf
123K   View   Download
ZdravkoPetkovic002.pdf ZdravkoPetkovic002.pdf
42K   View   Download

32 thoughts on “УГРОЖЕНИ ПАЦИЈЕНТИ(?): Мунова „криминално-сатанистичка“ секта хара српским здравством- Докази у наставку…

  • mup radi ali kad dodje do suda tu sve pada,to je problem ali ovo je zaista za dozivotnu robiju,stite tog Jovanovica jer je ocigledno sef neke sekte a neduzne ljude maltretiraju

 1. ja sam Petkovicev pacijent,sve ovo mi je poznato.da li je moguce da na ovo niko ne reaguje,zasto se ovo ne iznese u javnost(mislim na televiziju).sta u opste radi sudstvo,a toliko pricaju o tome da ce se kriminal iskoreniti koga uopste lazu?!da li je moguce da jedan posten covek ne moze da opstane u ovoj nasoj propaloj zemlji?!covek koji se trudi za dobrobit svojih pacijenata a da pritom ama bas nista ne trazi za uzvrat.svako ko tamo ode nije otisao od sile nego zato sto ga je muka naterala na to,a da neki tamo znate vec na koga se mislim hoce na necijoj muci da se bogate.pa gde je tu savest i ljuckost,strasno.a da ne govorim o tome da tim Petkovicevim pacijentima dovode zivot u pitanje samo da bi njega okrivili,da bi mu smestili ni krivom ni duznom da odgovara za neciju smrt a imao je najbolje namere.srce mi se steglo od pomisli da sam mogla da umrem,zbog necijeg hira,a jos mnogi zivoti su bili dovedeni u pitanje.gde je tu ljuckost,ma strasno nemam reci.samo se iskreno nadam da ce ovaj slucaj biti resen u skorije vreme,ako ne tu je Bog hvalimo ga pa nek on presudi!!!

 2. nasla sam clanke o tom Jovanovicu koje je pisala koleginica Ljubinka iz Press-a,kontaktirala sam je jer sam zelela da napravim novu pricu i vidim dokle se stiglo sa istragama ali iako mi je obecala saradnju posavetovala me je da se ne bavim time,bila sam uporna ali na kraju nije htela vise da mi se javlja,ocigledno da iza toga stoji neko mocan i ne bi me cudilo da je neka sekta iza svega cim je i Ljubinka zaplasena koja pise o najvecim aferama u zemlji

 3. nije on samo sektas i drukara nego i pedofil,napastvovao je maloletnu cerku jednog sluzbenika ministarstva kulture u potkrovlju klinike i opet su ga izvukli,prijave protiv njega nestaju iz uprave klinickog centra

 4. PITAJ TE TODOROVICA I BAJECA ZASTO SU OTPUSTILI JOS NEKE LJUDE SA KLINIKE ZA OPEKOTINE, PLASTICNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU, KO NA KLINICI DILUJE TRODONE , FENTANILE , FENOBARBITONE , MORFIJUM NA STETU PACIJENATA, I STA SE DESAVA KADA ODBIJETE DA SE BAVITE TOM VRSTOM KRIMINALA, KAKO SE RADI ESTETSKA HIRURGIJA A PRIKAZUJE KAO REKONSTRUKTIVNA, PITAJ TE NA PRIMER KAKO DA VAM UBIJU BABU KOJA TREBA DA VAM OSTAVI STAN A NEMA NAMERU DA UMRE…

 5. dok sam radio na plasticnoj hirurgiji bio sam tucen od klinickog dilera , i od njegovih kolega zastrasivan, maltretiran i na kraju nezakonito otpusten… kada sam jednom prilikom otisao da prijavim, u mup savski venac, jednog zaposlenog da me uzemirava na klinici i posle posla po mom kraju gde inace ne zivi bio sam ismejan od inspektora tog mup-a koji nije hteo da uzme prijavu protiv izvesnog siledzije, i zasipao me neprimerenim komentarima posle dan ili dva dobio sam otkaz (nezakonit) sa mesta administrativnog radnika u operacionom bloku klinike za opekotine plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u zvecanskoj.
  dr zdravka petkovica poznajem vise od pet godina jos od vremena kada je radio na urgentnom centru , tvrdim da je to jedan od retkih lekara koji iza sebe ima armiju izlecenih pacijenata za razliku od mnogih koji kontakt sa pacijentom , kakav pravi lekar treba da ima, nemaju ni u … svedok sam progona dr zdravka petkovica od strane kriminalnih struktura klinickog centra srbije.
  zasto neko ne pita djordja bajeca kako je postao i zasto generalni direktor klinickog centra, milana todorovica kako je i zasto dosao na kliniku za opekotine , plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju za direktora, kako zoran jovanovic vrsi progon pacijenata dr zdravka petkovica ,konkretno pacijenta danijela selimovica.

 6. Dr Petkovic je bar pokusao nesto da uradi a ostali nemo posmatraju tog ludaka u klinickom centru,samo treba udariti na onoga ko njega podrzava,kao sindikalac znam da taj novi sindikat nema dovoljno clanstvo da bude reprezentativan

 7. ne mogu pacijenti tu nista videla sam dopise pacijenata za Zdravka ali ito toliko je i prijava protiv njega koje je podnosio Zoran Jovanovic iz novog sindikata,to mu je naredjeno da pise protiv Zdravka kako bi obezvredio potpise pacijenata,sve to radi pravna sluzba klinickog centra koja je leglo kriminala

 8. \ne samo da je jovanovic vracen na kliniku nego je ovih mesec dana najglasniji u ponizavanju milana jovanovica optuzenog za losu operaciju porno dive,takve bljuvotine sto je on iznosio protiv njega po klinickom centru ne bi nikome normalnom pale na pamet/

 9. istina je sve,evo skoro sam bila na klinici i pitam u ambulanti „molim vas kad radi primarijus Racic“ a svi me ignorisu da bi mi na kraju prisao stariji covek s portirnice i rekao „nemojte to primarijus,ovde su ljubomorni na njega“ a ustvari taj Jovanovic sve tamo podgovara protiv Racica i to sam licno imala prilike da cujem

 10. Alo bre ljudi zasto blatite Dr Zorana Jovanovica vise? On je veci strucnjak od svih njih tamo. Covek ima i zavrseni stomatoloski falkultet pored medicinskog i specijalizacije iz plasticne hirurgije. Otac lekar, brat prvi privatni stomatolog u staroj Jugoslaviji. Ne vole ga zato sto je boem, beogradsko dete, zna sve zive, uvek je bio situiran, vozio dobra kola (u vreme inflacije kad je vozio Jaguara ljubomornim drukarama se g…. steglo), imao dobre zenske i pre svega pravican. Naravno da nece da tamo neki maloumnici koji nemaju veze sa svojim poslom kradu drzavnu imovinu i bave se plasticnom hirurgijom sa diplomom stomatoloskog falkulteta (dr Roncevic). Ne pitate kako je hteo drugim lekarima da obezbedi dopunski rad da nesto zarade, a Colic i ostali privatni lobi to nije hteo i pola imovine KCS su pokrali i zato ga jure i optuzuju, jer drugaciju mu ne mogu nista. Covek se bavi plasticnom hirurgijom 20 godina i spasio je na stotinu njih (clanke iz novina kako je spasao ljude sa preko 70 posto opekotina se niko ne seca???) i izlecio na hiljade njih…Za dobrim konjem prasina se uvek dize… bivsi pacijent

 11. jovanovic je tezak psihopata,postavlja vradzbine po klinici,krade d i falsifikuje medicinska dokumenta,nema prijavu boravka jer se sluzi hrvatskim pasosem,clan je SPS,LDP i SNS,sve koji znaju da operisu proganja jer radi na unistenju te klinike,zasto i kako ispituju trenutno UBPOK

 12. Vi gore administrativna radnice samo iznosite neosnovane optuzbe. Imate li vi neke dokaze za to sto ste napisali. Naravno da nemate….
  Vama Rado iskreno saucesce. Certicka koja je protiv Zorana Jovanovica ceo zivot i to tvrdim nije mogla da spase coveka sa 18 posto opekotina. Zoranu Jovanovicu nijedan pacijent nije umro, a oni koji su dolazili sa 60-80 posto opekotina kod njega i koje je on lecio su preziveli. Onda vidite svi su protiv njega, jer on ih je sve raskrinkao u nestrucnosti i raznim kradjama i posto je vecina takva naravno da nece da se zna o tome i onda kontanapad.

 13. ja sam vidjela jovanovica vise puta mrtvog pijanog u radno vrijeme,tumara medju pacijentima u cekaonici,srecom operisao me je drugi doktor iako je jedan covjek bez kose sa vrata saletao narod da idu kod jovanovica da se operisu

 14. nije on samo pijanac nego drukara i pedofil,stalno potkazuje ljude i pise dopise raznim sluzbama a napastvovao je cerku filmskog radnika Misica,o tome ima dokumentacija u MUP,ali posto je u nekakvoj sekti(kolje kokoske po klinici,pali vatre,,sipa prah i tecnosti) onda nije uhapsen

 15. Bila sam na intervenciji uklanjanja mladeza na ledjima kod doktora Z. J., prilikom koje me je on “izvacario“ svuda, cak i po zadnjici i grudima. Pri tom je imao i jako neumesne i perverzne komentare, u cemu su ga sestre podrzavale. Ja sam se jako uplasila, mnogo sam ogorcena i zelela bih da prijavim doktora nadleznima. Ali koliko vidim, to nece imati neku svrhu, pa makar da upozorim devojke da je to jedan matori perverznjak kog treba da se klone.

 16. EJ VI LAŽNI KOMENTATORI, SAMO DA ZNATE DR ZORAN JOVANOVIĆ JE VEĆ DVE GODINE NAČELNIK ODELJENJA NA KLINICI ZA PLASTIČNU HIRURGIJU U ZVEČANSKOJ!
  PA SAD LUD ILI NE, KRIMINALAC ILI NE, ON JE TU GDE JESTE! A ZDRAVKO PETKOVIĆ, LAŽNI MIKROHIRURG JE BIO GODINU DANA POD OTKAZOM, PA GA KOMISIJA ZA RAD I RADNE ODNOSE VRATILA, JER OTKAZNA PROCEDURA NIJE ISPOŠTOVANA! INAČE JE DOBIO OTKAZ I NA SUDU JE JER JE POD LAŽNIM IDENTITETOM PRIMIO I LEČIO NEKOG BOGATOG ŠIPTARA SA KOSOVA, KOME JE PRETHODNO OPERISAO ŠAKU PRIVATNO ZA DEBELE PARE I ISTA MU SE INFICIRALA PA GA JE MIMO PROTOKOLOA PRIMIO NA DEŽURSTVU POD LAŽNIM IDENTITETOM!
  AJDE SAD DEMONSTRACIJE, SVI SLIKE PETKOVIĆA I TRANSPARENTE PA ISPRED KCS!?!

 17. niko normalan ne moze da brani Zorana Jovanovica,to rade samo njegovi satrapi koje placa,radila sam godinama na toj klinici,to je prevejani kriminalac,falsifikuje istorije bolesti i medicinsku dokumentaciju,zlostavlja pacijente i osoblje,sva krivicna dela su prijavljena u MUP i tuzilastvo,od zatvora ga je stitio Pesko,zatim Dragutinovic,a sad ne znam ko ga stiti

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s