ВЕСТИ / Злочини над Србима / ИЗДАЈА / Медијски рат / ПОЛИТИКА / Протести / СВЕТ / СРБИЈА / здравље-екологија / корупција / помоћ / светска завера

ПОМОЗИМО НИКОЛИ У ЊЕГОВОЈ БОРБИ ПРОТИВ ЗАПАДНЕ ПРЕДАТОРСКЕ КОРПОРАЦИЈЕ „МОНСАТО“!


Монсанто тужбом напада Николу Алексића преко свог ексклузивног партнера у Србији, помозимо Николи!

фебруар 2, 2012 — Небојша

 

Извор: Еколошки Покрет Новог Сада

Јавни апел поштоваоцима борбе еколога Николе Алексића, еколога из Србије

24. Јануар 2012.

Помогнимо донацијама храброг борца за истину Николу Алексића и његов Еколошки Покрет Новог Сада

Због изношења истине о геноциду над својим народом и човечанством засипањем отровима са неба из злочиначких авиона и о криминалном увођењу генетски модификованих организама (ГМО) у комерцијални промет у својој земљи, Никола Алексић, лидер еколога Србије, суочен је са непремостивим тешкоћама. Поново су покушали да га по ко зна који пут ликвидирају приликом доласка на најављену конференцију за новинаре у Београд. Монсанто је поднео тужбу против њега преко свог ексклузивног партнера у Србији због изношења истине, претећи да ће њему и породици отети стан ради одштете преко корумпираног судства Србије.

Шаљу се претње свим потенцијалним донаторима и спонзорима да не смеју да пружају финансијску подршку Еколошком покрету нити да сарађују са еколозима. Никола Алексић се бори више од четири деценије као друштвени активиста за најплеменитије циљеве и постиже светске резултате, али и поред тога информативни медији су затворени за Николу Алексића и за истину у Србији.

Када је јавно одржао дату реч и сам кренуо на Народну скупштину, јер није прогласила Србију за територију без генетски модификованих организама у задатом року, полиција га је противправно лишила слободе и одвела пред судију где је новчано кажњен.

Да ли знате неког у свету ко је због дате речи грађанима Србије сам кренуо на парламент своје земље ради будућности свог народа? Да ли знате неког у свету ко је јавно позвао војску да ухапси свог врховног команданта због издаје народа и државе?

Такву храброст има само Никола Алексић.

Ако дозволимо српском режиму да уништи Еколошки покрет и сломи кичму Николи Алексићу, свет ће остати сиромашнији за једног вансеријског борца за заштиту животне средине и људска права, за опстанак човечанства и планете Земље. Ми бранимо наше природно и уставно право на здравље и опстанак, нико нам то не сме угрозити било из ког разлога. Не постоји патриотизам без екологије, нити екологија без патриотизма, зато је врхунски циљ патриотизма заштита животне средине.

Зато вас позивамо да солидарно пружимо помоћ Еколошком покрету Новог Сада, окосници

борбе за спас планете Земље и светског отпора Новом светском поретку добровољним прилозима према сопственим, макар и најмањим могућностима. Уплате донација се могу вршити на жиро рачун Еколошког покрета Новог Сада: 335-1856-19

**********

Требамо помоћи овом храбром човеку, Николи Алексићу и његовом Еколошком Покрету Новог Сада, јер је Никола врло добро знао да су овакви напади на њега у смислу ликвидације и разних тужби по принципу: „Кадија те тужи, кадија ти суди“ могући, али је и поред тога храбро устао да каже народу истину на начин који је био изводив: преко интернета (блогови, сајтови, фејсбук итд…), мањих телевизија, трибина и протеста. Данас сви који желе да се информишу дошли су до информација да је генетски модификована храна (ГМО) штена за људски организам! Још 2008. сам писао о томе: „Генетски модификована храна»

О штетности ГМО не говоре видовите Зорке, већ релевантни научни радници попут Др Арпада Пустаиа, који су решили да проговоре ради заштите читавог човечанства. Дакле, Никола Алексић је само наводио сазнања оваквих савесних научних радника, а шта ради фирма „Монсанто“ можете сазнати пажљиво гледајући овај целовечерњи филм».

Поред помоћи у донацијама за Николу Алексића и Еколошки Покрет Новог Сада, не би било лоше да нека организација организује у Новом Саду или Београду протест подршке Николи Алексићу и Еколошком Покрету Новог Сада.

Донације

Са сајта Еколошког Покрета Новог Сада може се видети на којим рачунима се могу уплаћивати донације. Што се тиче динарских, на доњој слици можете видети како се попуњава уплатница, па нек уплати ко колико може, ја ћу сутра уплатити 200 динара, толико могу.

Динарска уплатница

Кликните на слику да је видите увеличано

Људи из Еколошког Покрета Новог Сада могу да размотре могућност да им се уплате врше преко ПостНета, путем њиховог броја службеног мобилног телефона, тако да се паре могу подићи у било којој пошти у било ком граду у Србији.

Можда ће овај вид новчаних трансакција бити неком погоднији, од уплате на банковни рачун. Ево како изгледа та ПосТнет упутница, горња слика је за ПосТнеТ упутницу, а доња за Поштанску упутницу. Разлика је у брзини испоуруке:

skica

Сва објашњења можете наћи ма доњим линковима…

Трансфер новца – Србија http://bit.ly/iHlVgJ

Објашњење за ПосТнеТ упутницу http://bit.ly/k64a9k

Трансфер новца – иностранство http://bit.ly/iA5g9f

Путем Western Union упутнице http://bit.ly/jgfq7R

Списак пошта које обављају услугу WU упутница http://bit.ly/jpW1Tl

Праћење статуса: http://bit.ly/j1bYSu

Call centar: http://bit.ly/lkka0Y http://bit.ly/lEBB3n

Ево о том начину трансакције са других сајтова: http://bit.ly/lu2CDh http://bit.ly/lzAZoo http://bit.ly/lgXXDa При дну стране говори се до детаља о томе…

http://bit.ly/meEdw9

Девизне донације

INSTRUCTIONS FOR INCOMING PAYMENTS IN FAVOR OF CLIENTS OF RAZVOJNA BANKA VOJVODINE AD NOVI SAD

For EURO transitions

Please pay as per instructions given below:

Field 57A: Account with institution: RBVORS22 RAZVOJNA BANKA VOJVODINE NOVI SAD, RS

Field 59: Beneficiary customer: RS35335000000008300930 EKOLOŠKI POKRET NOVOG SADA VOJVODJANSKIH BRIGADA 17 NOVI SAD REPUBLIKA SRBIJA

Note: Usage of the field 70 is mandatory.

You are kindly requested to choose one of the following correspondent banks from the list below.

LIST OF MAIN EUR CORRESPONDENTS OF RAZVOJNA BANKA VOJVODINE AD NOVI SAD Currency Bank CitySWIFT/BIC EUR Deutsche Bank AG Frankfurt DEUTDEFF Standard Chartered Bank (Germany) GmbH Frankfurt SCBLDEFX LHB Internationale Handelsbank AG Frankfurt LHBIDEFF Commerzbank AG Frankfurt COBADEFF Unicredit Bank Austria AG Vienna BKAUATWW Intesa Sanpaolo SpA Milano BCITITMM UBS Deutschland AG Frankfurt UBSWDEFF Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG Vienna RZBAATWW

————-

For USD transitions

Please pay as per instructions given below:

Field 57A: Account with institution: RBVORS22 RAZVOJNA BANKA VOJVODINE NOVI SAD, RS

Field 59: Beneficiary customer: RS35335000000008300930 EKOLOŠKI POKRET NOVOG SADA VOJVODJANSKIH BRIGADA 17 NOVI SAD REPUBLIKA SRBIJA

Note: Usage of the field 70 is mandatory.

You are kindly requested to choose one of the following correspondent banks from the list below.

LIST OF MAIN USD CORRESPONDENTS OF RAZVOJNA BANKA VOJVODINE AD NOVI SAD Currency Bank City SWIFT/BIC CHIPSABA USD Standard Chartered Bank New York SCBLUS33 0256 026002561 Deutsche Bank Trust Company Americas New York BKTRUS33 0103021001033

44.05970122.104391

One thought on “ПОМОЗИМО НИКОЛИ У ЊЕГОВОЈ БОРБИ ПРОТИВ ЗАПАДНЕ ПРЕДАТОРСКЕ КОРПОРАЦИЈЕ „МОНСАТО“!

  1. Gospodine Aleksiću, ja mogu da Vam pomognem tako, što ću uskoro na svom sajtu,www.uimenaroda.rs prekoredno staviti originalna dokumenta iz kojih se vidi ko je, kada i u kojim hiljadama tona, uvezao GMO materijale.Iza toga stoji Dulićka, ali i Dinkić.S poštovanjem, Ristić!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s