ВЕСТИ / Русија / СВЕТ / светска завера

Јеврејски планови за овладавање Русијом и светом


Разбијте омладину  и победићете народ! То је наша девиза. Лишићемо ваше друштво омладине, покварићемо је сексом, роком, насиљем, алкохолом, пушењем, наркотицима, то јест, лишићемо ваше друштво будућности. Ударићемо на породицу, рушећи је, смањићемо стопу рађања.
***********************************

Ово су речи рабина Синедриона Реб Менахем Мендел Шнеерсона

Наши планови за Словене

1. Наша специјална тактика борбе против црвено-смеђих (а сви Словени су црвено-смеђи) је тајно знање, које представља тајну због своје изолованости. Главну оштрицу борбе ми ћемо усмерити против Словенства, изузимајући отпаднике који су блиски са Јеврејима искључиво зарад својих интереса. Истина, те «блиске»  ћемо, пошто их искористимо за своје циљеве, избацити из нашег друштва. Словенство, а међу њима Руси су најнепокорнији народ у свету. Непокорни су због својих психичких и умних способности  у које су уграђене многе генерације предака, због гена на које се не може утицати, тј. који се не могу се преправити! Словена, Руса можеш уништити, али га не можеш покорити. Ето зашто ово семе треба ликвидирати а пре свега значајно смањити његову бројност.

2. Наше методе борбе неће бити војне, већ идеолошке и економске, уз употребу структура моћи опремљених најсавременијим врстама оружја за физичко сузбијање побуне и то још већом жестином него што је то учињено у октобру 1993 године од Врховног совјета Русије. Прво, ми ћемо изделити све словенске народе (од њих 300 милиона, половина је Руса), на мале ослабљене земље са међусобно покиданим везама. Овде ћемо применити нашу стару методу: ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ! Потрудићемо се да те земље међусобно посвађамо и увучемо их у међусобне ратове са циљем – међусобног уништења.
Украјинац ће мислити да се бори против експанзионистичке Русије, да се бори се за своју самосталност и мислиће да је коначно добио своју слободу, али истовремено потпуно ће постати завистан од нас. Исто то ће мислити и Руси, који ће се наводно борити за своје националне интересе и враћање земље која им је «незаконито» одузета и тако даље.

Све то ћемо радити под под изговором различитих суверенитета, борби за националне идеале. Истовремно, нећемо дозволити ни једној земљи самоопредељење на основу националних вредности и традиције. У том рату глупака, словенска стока ће сама себе ослабити и ојачати нас, главне управљаче хаоса који ћемо тобоже стајати по страни и не само да нећемо учествоцати у крвавим догађајим, већ се нећемо ни мешати у њих. Шта више, ми ћемо потпуно себе заштитити. У свест непросвећених Словена ми емо уградити такве стереотипе мишљења, по којима ће најстрашнија реч бити «антисемит». Реч «Јеврејин» ће изговарати шапатом.

Помоћу неколико судских процеса (као што је суђење антисемити Осташвилију и након тога његово уништње) и других метода (радија, телевизије – застрашујућим филмовима о осветама израелске обавештајне службе Мосад за убиства Јевреја) заплашићемо стоку толико, да ни једном Јевреју неће пасти длака с главе док ће се истовремено Словени убијати на туце, уништавати на хиљаде њих на границама где Јевреју не служе, у миротворним снагама, тероризмом, убиствима.

3. Глуп славенски народ не разуме да су најгори нацисти они који никада и нигде гласно о томе не говоре, а све чине као под окриљем демократије (као нпр. Одржавање председничких избора у марту). Управо супротно, ми ћемо учинити да реч фашиста буде забрањена! И ове речи ће се бојати свако кога ми прогласимо фашистом! Ми веома добро знамо да национализам учвршћује нацију и чини је јаком. Парола „интернационализам“ је застарела и у то више нико не верује, па се мора заменити слоганом „универзалне вредности“ то је једно те исто.

Ми нећемо дати да се подигне ниједан националистички покрет, а ако се ине покрете ко ји теже да изведу народ изван наше контроле уништићемо огњем и мачем како је то већ урађено у Грузији, Јерменији и Србији. Зато ћемо обезбедити потпуни процват нашем национализму-ционизму, прецизније Јеврејском фашизму, који се по својој тајности и моћи појављује као надфашизам! Није узалуд Генерална скупштина УН 1975. године усвојила резолуцију по којој је ционизам проглашен као највећи облик расизма и расне дискриминације али је услед нашег победоносног похода широм планете, 1992. године та резолуција укинута. Овај међународни орган смо учинили оружјем наших намера за успостављање власти над „свим царствима и народима“.

4. Бројну популацију Словена ми ћемо лишити националне елите која и одређује развој догађаја и напредак земље и наравно сав ток историје. Зато ћемо у наредних 5 година затворити пола њихових факултета, а у другој половини ћемо ми учити. Пустићемо тамо Јермене, Чечене, Цигане и њима сличне. Тежићемо ка томе да у владама словенских земаља буде што је могуће мање представника главних (суверених) народа, њих ћемо заменити нашом јеврејском елитом.

У средствима масовног информисања – на радију, телевизији, у штампи, у уметности, литератури, позоришту, биоскопу, ми ћемо постепено потискивати националне кадрове, заменивши их нашим, или у крајњем случају космополитским кадровима.

Спровешће се хуманизација образовања, а као резултат тога, значај предмета који структурирају мишљење коришћењем леве и десне полусфере мозга, биће  умањен и деструктуиран:
а) језик и литература
б) физика и математика
О историји се нема шта ни говорити.  Даћемо стоци свој поглед на историју у коме ћемо показати да се сва људска еволуција кретала ка томе да се Богоизабрани јеврејски народ призна за владаре над целим светом. Уместо националних вредности, даћемо вам патриотизам балалајки и пијаних суза. И овде ће наш циљ бити да се заменимо црвено-смеђе (црвено-смеђи, Јевреји тако називају Словене, прим. прев.) елиту нашом.

У словенским земљама нећемо дозволити развој науке, а језгро научника (Академију наука) чиниће наши људи. Нећемо допустити никакве високе технологије, што ће довести до потпуне пропасти индустрије коју ћемо свести на производњу предмета који су неопходни за ограничен број робова који нама обезбеђују сировине.

Међу грађанима је много инжењера, квалификованих радника, учитеља. Ми ћемо им направити такве услове живота (недостатак  радних места, висока станарина, високе цене комуналних услуга, превоза), да ће сами бежати, онако како сада беже Руси из земаља ЗНД у напуштена села на северу, где им се чини да ће лакше живети, што ће у суштини такође бити варка.

Разбијте омладину  и победићете народ! То је наша девиза. Лишићемо ваше друштво омладине, покварићемо је сексом, роком, насиљем, алкохолом, пушењем, наркотицима, то јест, лишићемо ваше друштво будућности. Ударићемо на породицу, рушећи је, смањићемо стопу рађања.

Хитлер је био глуп и незрео. Он је деловао директно, отворено. И зато је морао да уради невероватно велики посао – да милионе људи спали, стреља, закопа исл. Он је оставио крваве трагове. Ми ћемо деловати брже: код нас неће бити трагова. Ако се рађање смањи макар за половину – то ће унуштити годишње 2-3 милиона Руса без било каквих трошкова. Нису потребне пећи, муниција и гробови. И нема трагова. Нису се родили и криваца нема.

Изградићемо криминалцима боље услове живота него за стоку која ради, из тамница ћемо пуштати злочинце како би било више убистава, пљачки, нестабилности. Амнестије ће се односити само на лопове и убице, укратко, на све осим на оне који су осуђени за „распиривање међунационалног раздора“, што представља тренутно замену за закон о антисемитизму.

У народу ћемо посејати страх. Страх за живот који више ништа неће вредети, страх за радно место које у сваком тренутку може бити одузето, страх за будућност блиских… Страхом ћемо управљати.

5. Ови грандиозни задаци ће бити реализовани у неколико етапа. Сада се већ 85% обале Северног Леденог океана налази у нашим рукама (шири круг становништва још није свестан тога), захваљујући замршеним и народу неразјашњеним договорима који су закључени током власти Горбачова и Јељцина.

Већ сада, у земљама на југу Русије живи пола милиона Јермена – то је наша предстража. У прво време, ради преваре, ми ћемо прогласити на Кубану Јерменску републику, а затим, прогнавши козаке, претворићемо је у Хазарију – Израел. Помоћи ће нам то, што су козаци стално пијани, што воле власт и ради тога су спремни да се сукобе једни са другима. Истина, постоји још једна организациона структура – православни клир. Ми ћемо послати међу свештенике своје јудејске представнике, којима је, по талмуду, дозвољено да испуњавају ритуале других религија чувајући у срцу своју веру, јудаизам.

Остале ћемо поткупити. А оне који на то не буду пристали, њих ћемо уништити. Код Руса, осим ових, није остало мање-више организованих структура, тако да стока није способна да се уједини и да их изгради, јер је руска стока већ успавана и деградирана и није способна да се организује.

Ако је у прошлом веку САД купила од Русије Аљаску, она ће у 21. веку купити цео Сибир. Коме ће припасти сибирске територије између Јенисеја на западу, Северног Леденог океана на северу, Тихог океана на истоку и границе Кине и Монголије на југу? Та земља својом површином два пута превазилази територију САД-а. Ар земље ће се куповати по цени од 1000 долара, и за цео Сибир биће потребно платити 3 трилиона долара, у периоду од 20 година. Годишње ће се плаћати 200 милиона долара, од којих ће половина одлазити на увоз робе из САД.

Сибирци не могу побећи од тога да се морају подчинити неком страном утицају, а САД ће им изгледати пријатније него њихови азијатски суседи. На крају крајева, Владивосток је ближи Лос Анђелесу, него Москви…

6. Да бисмо спровели ове, за нас више него битне мере, ми ћемо под видом „демократских промена“ дати словенској стоци монархију. Свакоме народу даћемо председника-марионету. И даћемо им што више галаме, помпе и бљештавила! Монархизам је добар због тога што сву енергију масе усмерава у ветар. Одвлачи им пажњу од нашег тајне активности структуирања становништва по обрасцу који нама одговара. Председник, то је фигура тобоже изабрана од стране народа (а ми ћемо успоставити изборну процедуру тако да све изгледа да је по закону), помоћу које ћемо управљати свим неопходним процесима. Председник ће имати неограничено пуномоћје. Премештањем  кадрова на више позиције структура моћи, он ће на њихово чело поставити наше људе. Војска, Министарство унутрашњих послова, Државна безбедност и све специјалне јединице биће директно подчињене председнику. А то значи – нама. У нашим рукама биће само конци који воде до руку председника. И ми ћемо повлачити те конце онако како је потребно, у циљу остваривања грандиозне замисли покоравања свих племена и царстава и потчињавања нашем наднароду, кога је изабрао Бог Израиљев.

7. Али оно што је главно то је – новац. Новац ради све. Новац је власт. Новац је сила. Ко има новац, тај има оружје и то најмодерније. Он има армију најамника. Новац влада средствима масовног информисања која заглупљују милијарде људске стоке. Новац купује људе који су нам потребни. Новац уклања непокорне. Бомбардује фанатике који нам се противе – Ирачане, Србе, а у перспективи – Русе. Капиталом и освајањем власти се решава све. Ми  већ више од 3 хиљаде годинаувежбавамо нагомилавање капитала и освајање власти и нико нам у томе не може бити раван. Ви немате свог новца. Немате ни своје власти. Немате је и нећете је ни имати! Нећемо вам то дозволити!

Ми вас неизмерно мрзимо! Та мржња нам даје снагу да вам се смејемо у лице, да се учврстимо уз ваше поверење и да управљамо вама показујући “бригу” за вас и за вашу децу, за будуће унуке и праунуке, којих у стварности неће ни бити.

Ви сте осуђени на пропаст. И све док ви не схватите ову просту истину, све док се батргате,  до тада ће вас тући више него обично. Ако будете послушни, остаће вас 65 – 70 милиона јединки, а у противном 40 – 45 милиона.

Оно што је тренутно важно је да се одржимо још најмање 2-3 године. А затим за нас у овој земљи више неће бити никаквих проблема. Направићемо таква заштитна средства да се нико од вас и не помакне. Све што ће бити, нама је познато, и  све је од нас контролисано и тајно управљано. И нико нема снаге да нам се супротстави.

Шта ћемо урадити

1. Светске залихе индустријских сировина се троше и већ на почетку следећег миленијума “западно друштво” неће моћи да задржи свој ниво потрошње без нових извора – колонијалних земаља, донора. Зато су наша стремљења сада усмерена на Русију и то из два разлога:

 • Први – ликвидација најмоћније независне империје која заузима шестину површине Земље
 • Други – завладати њеним богатствима која чине 60-70% укупне количине светских залиха сировина и 75-80% откривених светских залиха нафте и гаса концентрисаних у Сибиру и на обалама Северног Леденог океана.

2. Клима планете се мења, планета је изложена интензивном отопљењу. Пустиња се шири на север брзином од 10км годишње, а исушивање земље брзином од 25км годишње. Већ сада, древни светски центри: Атина, Рим, и пре свега, Јерусалим (Израел) спадају у зону вештачког наводњавања. Кроз 20 – 30 година биће потребно размишљати о пресељењу огромних маса цивилизованих народа у северније делове од места где они тренутно живе. У то време, на Кубану, у Ростовској области, у Украјини, биће изузетна суптропска клима, а у Черноземју и на северу Украјине, клима садашњег Предкавказја. Ако се сетимо историје, треба признати да су те земље у ставри исконске земље древне јудејске Хазарије то јест Израела, које је освојила Кијевска Русија у 10. веку. Словени су овде привремени гости и они подлежу исељавању. Ми ћемо вратити ту територију и на тој благодатној земљи ћемо саградити Велику Хазарију – јудејску државу исто онако како смо пре 50 година саградили Израел, потискујући Палестинце. Овде ћемо преселити део Израиљаца, а словенску стоку ћемо прогнати далеко на север, иза граница Москве. Тамо ће бити мала северна територија – резерват са компактним становништвом, сличан индијанским резерватима у Америци.

Извор:
http://russview.ru/main/173-plani-shneersona.html
Превод – редаксција Србског ФБРепортера

 

 

affiliate_link

Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

19 thoughts on “Јеврејски планови за овладавање Русијом и светом

  • Najelitniji predstavnici Rimske imperije na vrhuncu svoje mocci i bestijalnosti cinili su takve gadosti o kojima danas retko ko hoce da pise,zato sto to svakoga ceka ko se u silu uzda. Njihovi vitezovi i princevi su se mazali govnima i onda ssu tako seksualno opstili. To ceka svakoga pa i Jevreeje i tto ovaj pokvareni soj ovaj deo prokletog naroda koji se ne srame i da seksualno opste sa roditeljima svijim sa bracom i sestrama. Sve ce vas oganj sagoreti i zemlja progutati u to sumnje nema. Mi srbi Pravoslavni u Boga Oca Sina i Duha svetoga se uzdamo da ce on dahom svojim to kukavno pleme izbrisati sa lica zemlje da se vise nikad ne pojave, jer oni ni Mojsija ne htese slusati zato i danas posle 5.000 godina samo jezikom mlataraju i remete zivot koji je na Zemlji stvoren iz ljubavi i harmonije. Vi ce te sami sebe pojesti jer tako je Stvoriteelj svetta rekao. „DAJEM VAM ZIVOT DA IMATE MIR MEDJU SOBOM I SA LJUDIMA“. Ako li toga nema nestacete jer remetite Harmoniju koju je Stvoritelj postavio.

 1. Da bi shvatili da kad se kaze Jevrejin radi se o narodu Semetskog porekla koji
  potice sa bliskog istoka. Ali narod Hazarskog porekla koji su uzeli Judeizam
  kao zvanicnu religiju svoje Hazarske imperije, koja je postojala izmdju Crnog mora
  i Kaspijskog jezera i Ruskih stepa od Vll do X veka . Religiju su primili 850
  godine. Oni se predstavljaju kao Jevreji i cine 90-92% Judejske religije. Pravih
  Jevreja Semetskog porekla je svega 8-10%. Hazarska mrznja prema Rusima i
  ostalim Slovenima potice jos od X veka, kada je njihova Imperija oslabljena od
  Ruskih napada i konacno unistena od Mongolskih hordi. Hazarski narod je bezao
  ispred Mongola u Poljsku a i ostale Slovenske zemlje a kasnije u Nemacku, a iz
  Nemacke u Englesku i Ameriku. Od kako su poceli da se naseljavaju u ove drzave
  odmah su poceli da rade na tome da dominiraju u politici, ekonomiji, medijama.
  U tome su toliko uspesni da su Ameriku u potpunosti okupirali. Raznim smicalicama
  prevarama i podmestanju su potpuno preuzeli vlast pocev od Predsednika, Kongresa i Senata kao i svih ministarstava pa do stampanja dolara. Vojska radi
  iskljucivo za njihove interese, napadajuci ceo svet da bi Hazari koristili prirodna
  bogarstva. A od Amerike su napravili Policijsku drzavu da u svetu nema nigde
  vise Policije po glavi stanovnistva. Panduri se ponasaju isto kao Hitlerovi SS-ovci.
  U slucaju da neko kaze rec protiv Hazara odmah ga nazovu antisemetikom a posto
  je i sudstvo u njihovim rukama to se zove zakon protiv mrznje. Iako oni uopste
  nisu Semetskog porekla, ali im to dobro sluzi za propagandne svrhe. Takodje
  je dobro znati da Cionisti nisu samo Hazari vec apsolutno svaki politicar u Americi.
  A to su najveci rasisti i krvopije koji ceo svet terorisu. Oni su izmislili skoro sve politicke sisteme a i vrste vladavina. Komunizam je njihova ideja kao i nacizam
  jel Hitler nebi postojao bez cionistickih finansija. Novi svetski poredak je njihova
  ideja na kojoj rade preko sto godina. Sve ove razne sekte tajna drustva kao sto
  su Masoni su samo njihove sluge koji spijuniraju i podatke prenose onima na vecim
  pozicijama. Za sada imaju potpunu vlast u Americi i Engleskoj, a Evropska unija
  im daje blag otpor iako su Cionisti ti koji odlucuju o svemu jel imaju svoje ljude u
  svim vladama sveta.U nekima imaju ogroman uticaj a u nekima manji ali su svuda.
  Ostace na vlasti cak i da Amerika bankrotira jel ce koristiti prirodna bogatstva od
  resto sveta, a sa parama znaju dobro da rukuju i potkupljuju sve one koji su im
  od koristi. A imaju i druge metode da ljude naprave da rade za njihove interese kao
  sto se sitne seksualne afere, pretnje familiji, a ako im je neko na putu moze da mu
  se desi da pogine u saobrajnoj nezgodi ili da se otruje hranom kao i mnogim drugim
  metodama. Umalo da zaboravim da kazem ko je na celu. Apsolutni vladari sveta su
  familija Rotsild koja zivi u Engleskoj a sistemom upravljaju grupa od 300 kao i resto
  piramide koji drze oko na celom svetu. Eto, pa ako vas ova tema zanima pogledajte na Google, Youtube ili drugim pretrazivacima. Postoji ogroman materijal i na Srbskom pogledajte na Krstarici.

 2. Није ми јасно, ако је то тајни јеврејски план, откуд у јавности. Нису ли толико овладали свијетом да тако отворено говоре. Ако је судити по нама, словенима и Русима то може послужити као мотив за самоодбрану. Дејвид Коперфилд, који је својевремено (мислим у Чешкој) изјавио да ће се кандидовати за предсједника САД (када), велики чаробњак припада великом јеврејском клану. Подсјећа ме то на ријечи из Јованове Апокалипсе о Антихристу који ће варати свијет разним чудима. Отворене преваре на бази новца, политике, политичких и других сплеткарења јесу карактеристика јеврејских кланова у многим временима и данас и није нека тајна. Испаде да је Хитлер био у праву. Од хазарских лопина имамо Мерлин Олбарјт. Зло је исто у сва времена, само мијења позиције, покрете и идеологије. Ови кланови користе Богом забрањену стару хебрејску кабалу за владање земаљским свијетом.

 3. Nego sta nego su antihristi…samo cu jednim,malim,primerom to Vama pretstaviti na najjednostavniji nacin. Poznato je da jagnje simbolizuje nesto nevino,andjeoski cisto,itd. Pa,ako nisu antihristi,zasto prilikom podizanja svojih verskih objekata,pazi,molim te,VERSKIH….kolju jagnje i njegovom krvlju natapaju buduce temelje sinagoge,dzamije,itd…. Da li iko od Vas koji imate svoju kucu,da li ste svoje temelje natapali krvlju neduznih bica….samo se malo razmislite i odgovorite sami sebi na ovo sto sam pitao…..sve ce Vam biti mnogo jasnije.

 4. ЧУЈТЕ СРБИ АКО ИМАТЕ УШИ ДА ЧУЈЕТЕ БОГ ЈЕ ВРХОВНА СИЛА И СВА СТРАДАЊА НАША СУ ПОСЛЕДИЦА НАШЕГ БОГООДСТУПНИШТВА И ЗНАЈТЕ ДА БИ БОГ БРЗО ПОКОРИО СВЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ ПОД НОГЕ НАШЕ КАДА БИ МИ ХОДИЛИ ПО ЗАПОВЕСТИМА ЊЕГОВИ.

   • + Господ Исус Христос, Васкрсли. Нова ера, почиње и рачена време као и ти друже да не кажем Ч,Дарвинову теорију… +

 5. Ne vidim veze starozavetnog boga sa npr. slovenima kao ni sa nasilnim pokrštavanjem indijanaca. osimobičnog nasilja.oću da kažem da religijska demagogija izuzetno opasna po narode.

 6. МА НЕ БРИНИТЕ НИШТА ЈЕДАН ВЈЕРНИ ЧОВЈЕК МОЖЕ ДА УНИШТИ СВЕ ОВЕ МАМОНОВЕ СЉЕДБНИКЕ, АЛИ НИЈЕ ПОТРЕБНО УНИШТИТ ЋЕ СЕ САМИ.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s